Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 30.10.2021

Ιχθύ, μην απελπίζεσαι και μην αφήνεσαι στην απαισιοδοξία

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δύο κορίτσια γελάνε.
© Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 30.10.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Άγχη για τα οικονομικά του σπιτιού ή μιας συνεργασίας, καθώς και συναισθήματα μοναξιάς μέσα σε μια προσωπική σχέση μπορεί να σε ζορίσουν περισσότερο (1ο δεκαήμερο κυρίως), οπότε καλύτερα να ασχοληθείς με κάτι που αγαπάς και σε γεμίζει, όπως κάποιο χόμπι, σπορ κ.λπ.

Ταύρος
Δεν το λες και χαλαρό αυτό το Σάββατο, τουλάχιστον από έγνοιες που αφορούν τα επαγγελματικά/ οικογενειακά, μαζί με μια αίσθηση απογοήτευσης στα προσωπικά (1ο δεκαήμερο κυρίως). Απλά αποδέξου ότι κάποιες φορές η πίεση δεν αποφεύγεται. Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα να επιλέξεις μια άλλη μέρα για να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου.

Δίδυμοι
Σήμερα δώσε προτεραιότητα στην υγεία σου, «μαζεύοντας» λιγάκι τον εαυτό σου στο θέμα της διατροφής, κάνοντας και μια ρουτίνα χαλάρωσης, λίγη γιόγκα and so on, προσπαθώντας να το εντάξεις και πιο συχνά μέσα στην καθημερινότητα σου από’ δω και πέρα.

Καρκίνος
Νιώθεις μια υποβόσκουσα πίεση σχετικά με ενα οικονομικο ή ερωτικό ζήτημα, μπορεί να υπάρχουν και σχετικά εμπόδια ή παράπονα που σε ταλαιπωρούν, ενώ αν είσαι single η μοναξιά σου έρχεται λίγο πιο «βαριά» σήμερα (1ο δεκαήμερο κυρίως).

Λέων
Απαιτητικό το Σάββατο, ιδιαίτερα ως αναφορά το συναισθηματικοπροσωπικό κομμάτι με σύντροφο, οικογένεια ή και κάποιον συνεργάτη, προσπάθησε ωστόσο να μην αφεθείς στην απαισιοδοξία και την εσωστρέφεια (1ο δεκαήμερο κυρίως).

 

Παρθένος
Η κούραση, σωματική και ψυχολογική, «χτυπάει» περισσότερο σήμερα, πιθανώς να υπάρχει και μια αίσθηση ματαίωσης για κάτι στην δουλειά, ωστόσο μην επιτρέψεις στο μυαλό σου να αρχίσει τα αρνητικά σενάρια (1ο δεκαήμερο κυρίως).

Ζυγός
Αν και μπορεί να υπάρξει μια δυσαρέσκεια/ ένταση στα ερωτικα ή και γύρω από τα οικονομικά σήμερα (1ο δεκαήμερο κυρίως), τα καλά νέα είναι ότι ο Άρης εγκαταλείπει επιτέλους το ζώδιο σου και μαζί την πίεση που υπήρχε στην καθημερινότητα σου απο τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Σκορπιός
Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου κάνει το τέλος του Οκτωβρίου απαιτητικό, πιέζοντας σε αρκετά με ευθύνες προς οικογένεια και επαγγελματικά (1ο δεκαήμερο κυρίως), «κλείνοντας το μάτι» και για την πορεία του Νοεμβρίου. Άλλωστε σήμερα περνά και ο Άρης, ύστερα από δυο ολόκληρα χρόνια, στο ζώδιο σου έως 13/12, γεγονός που ναι μεν θα σου δώσει φουλ ενέργεια να καταφέρεις πράγματα, αλλά από την άλλη θα βγάλει και ποικίλες εντάσεις στα προσωπικά και στην δουλειά.

Τοξότης
Σημαντικό να πάρεις τον χρόνο σου για ξεκούραση και χαλάρωση, αφήνοντας οτιδήποτε της δουλειάς ή της καθημερινότητας που σε βαραίνει και σε πιέζει, «εκτος σχεδίου» σήμερα.

Αιγόκερως
Μην αφήσεις την ανασφάλεια για τα οικονομικά να επηρεάσει μια προσωπική η επαγγελματική σχέση, περιορίζοντας επίσης την τάση σου για σχετικό συναισθηματικό νταούνιασμα (1ο δεκαήμερο κυρίως).

Υδροχόος
Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου «δοκιμάζει» τις ασφάλειες σου στα επαγγελματικά και τα προσωπικά, «σοβαρεύοντας» την ατμόσφαιρα στο τέλος του μήνα (1ο δεκαήμερο κυρίως). Απόφυγε να παραδοθείς σε συναισθήματα ανεπάρκειας για την έως τώρα πορεία σου.

Ιχθύες
Η ανάγκη σου για αλλαγή ρουτίνας στην καθημερινότητα σου μπορεί να σε φτάσει στα όρια του ψυχαναγκασμού. Μην απελπίζεσαι και μην αφήνεσαι στην απαισιοδοξία (1ο δεκαήμερο κυρίως).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ