Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29.10.2021

Ζυγέ, το να αυτοτιμωρείς τον εαυτό σου στα ερωτικά «προλαβαίνοντας» τον άλλο, λέγεται και μαζοχισμός

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικονογράφηση άνδρα και γυναίκας που κάθονται πλάτη με πλάτη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Μην επιτρέπεις στο εγώ σου να σε ξεγελάσει, πιστεύοντας ότι έχεις επεξεργαστεί αυθεντικά μέσα σου μια κατάσταση, ενώ στην ουσία το «τραύμα» παραμένει εκεί.

Ταύρος
Τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά χρειάζονται σαφείς προτεραιότητες για να μπορέσεις κάπως να τα ισορροπήσεις, χωρίς να τα «φτύσεις».

Δίδυμοι
Να θυμάσαι ότι κανένας δεν μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ένοχος, αν δεν «δουλεύει» το πράγμα από μέσα. Εκεί ξεκινούν όλα.

Καρκίνος
Οι ιδιωτικές στιγμές σημαίνουν ότι δεν χρειάζεται να δίνεις λόγο σε κανέναν, κάνοντας αυτό που επιθυμείς, όταν και άμα το θέλεις. Τελεία.

Λέων
Προσπάθησε να μην βάλεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις που έχουν πολλές ευθύνες απέναντι σε άλλους στη δουλειά και όχι μόνο. «Κλέψτο» λίγο.

Παρθένος
Η Παρασκευή έχει μάλλον χαρακτήρα και «κέφια» Δευτέρας στη δουλειά, οπότε κάνε το καλύτερό σου, χωρίς πολλές προσδοκίες για χαλαρότητα.

Ζυγός
Το να αυτοτιμωρείς τον εαυτό σου στα ερωτικά «προλαβαίνοντας» τον άλλο, λέγεται και μαζοχισμός, ασχέτως αν αντιλαμβάνεσαι ενσυνείδητα ή όχι την όλη φάση. 

Σκορπιός
Τα επαγγελματικά απορροφούν όλη την ενέργειά σου, ακόμα κι αν απλά ψάχνεις για δουλειά, όμως χρειάζεται να δείξεις υπομονή σχετικά με τα «logistics».

Τοξότης
Η καθημερινότητα και η δουλειά κουράζει ή μπορεί απλά να λαχταράς Σ/Κ, αφού δεν σου  έφτασε η αργία και θα προτιμούσες σίγουρα τετραήμερο. Dream on.

Αιγόκερως
Και σήμερα τα οικονομικά είναι ψηλά στη λίστα σου, όμως προσπάθησε να δεις την κατάσταση όχι με άξονα το τι συμβαίνει τώρα, αλλά με μακρύτερο ορίζοντα.

Υδροχόος
Η πίεση με προϊσταμένους, συνεργάτες ή συντρόφους, σε κάνει να σκέφτεσαι και «καφρίλες» ως αντίδραση, τύπου «αν με δεις να χ€ζ&, κάνε τον κινέζο». Please don’t.

Ιχθύες
Επειδή η υγεία ειναι πάνω απ’ όλα, μην περιμένεις να εξωκείλεις εντελώς πριν πάρεις απόφαση για «συμμάζεμα». Η μέρα είναι καλή για να ξεκινήσεις διατροφή, κι ας είναι Παρασκευή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ