Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της εβδομάδας | 11-17 Οκτωβρίου 2021

Ζυγέ, το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον ευεργέτη Δία φέρνει αισιοδοξία, έμπνευση και τύχη στα επαγγελματικά κ.ά.

zarastro.jpg
Zarastro
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 11-17 Οκτωβρίου 2021

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία (12/10) δημιουργεί την αίσθηση ότι τα σχέδια και τα όνειρα που έχεις για το μέλλον θα αρχίσουν να τρέχουν καλύτερα με τη βοήθεια κατάλληλων ανθρώπων, συνεργατών αλλά και φίλων. Σε αυτό συνηγορεί και το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (13/10) με το οποίο θα επιδιώξεις την υποστήριξή τους μέσα από τη διπλωματία και τις σωστές δημόσιες σχέσεις, λειτουργώντας και λίγο χρησιμοθηρικά, ενώ ίσως δεις με άλλο μάτι ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, που τώρα «σου κάνει το κλικ» ερωτικά (1ο δεκαήμερο). Αν και διανύεις μια περίοδο με ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, το τρίγωνο Ήλιου-Δία την Παρασκευή (3ο δεκαήμερο) βγάζει αισιοδοξία και σε βοηθά να προχωρήσεις επαγγελματικές επιδιώξεις και συνεργασίες, κλείνοντας ακόμα και συμφωνίες εκεί που  δεν το περιμένεις. Αν ήδη εργάζεσαι μέσα σε μια ομάδα για ένα πρότζεκτ μπορεί τώρα να αναλάβεις έναν πιο ηγετικό ρόλο με αυξημένες αρμοδιότητες, που όμως σε ικανοποιεί περισσότερο. Η συγκεκριμένη όψη είναι θετική και για την προσωπική σου ζωή, δείχνοντας μια νέα γνωριμία, μια εξισορρόπηση με το ταίρι σου ή ακόμα και μια εξέλιξη της σχέσης για μερικούς. Προς το τέλος της εβδομάδας, όμως, μπορεί να προκύψει ένταση στα επαγγελματικά ή στα προσωπικά με το τεράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα (3ο δεκαήμερο).


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Εργασία uber alles και αυτή την εβδομάδα, όπου μάλιστα ο Κρόνος επιστρέφει ορθόδρομος (12/10) ύστερα από τέσσερις μήνες, φέρνοντας εξελίξεις στα επαγγελματικά. Οι συνειδητοποιήσεις που έπαιξαν το προηγούμενο διάστημα οδηγούν σε αλλαγές στόχων και κατευθύνσεων, αν δεν είσαι ευχαριστημένος με την παρούσα κατάσταση. Όλο αυτό βέβαια μπορεί να συνοδευτεί και από τα γνωστά «τεστάκια» του Κρόνου, συνοδευόμενα από μπόλικες ανασφάλειες. Πάντως το εξάγωνό του με την Αφροδίτη (13/10) φέρνει προοπτικές στα οικονομικά, μέσω μιας καλής συμφωνίας, ενός μπόνους ή μιας νέας ευκαιρίας που αποδίδει και πρακτικά, ενώ η ωριμότητα και η πειθαρχία σου αξιολογούνται θετικά (1ο δεκαήμερο). Επίσης, μπορεί να λειτουργήσει και σταθεροποιητικά για τα ερωτικά σου, με την έννοια ότι ξέρεις πια τι θέλεις, είτε πρόκειται για κάτι απλά σεξουαλικό είτε για κάτι που σε στηρίζει και συναισθηματικά, οπότε επενδύεις ανάλογα. Και το τρίγωνο Ήλιου-Δία (15/10) «μιλά» για τα επαγγελματικά, μέσω προτάσεων συνεργασίας, μιας προαγωγής, μιας αλλαγής πόστου ή εργασιακού χώρου με διαφοροποίηση καθηκόντων, ακόμα και δικών σου ατομικών κινήσεων, παρόλο που έχουμε ανάδρομο Ερμή, επηρεάζοντας ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Μια εβδομάδα με έμφαση στα ερωτικά ξεκινά, «φιλοξενώντας» και την επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία (12/10), μια συνθήκη που σε βρίσκει πιο κατασταλαγμένο σε επίπεδο στόχων και μακροπρόθεσμων πλάνων ζωής. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (13/10-1ο δεκαήμερο) βοηθά να δώσεις απαντήσεις για το τι σε κάνει ευτυχισμένο στα προσωπικά, σταθεροποιώντας θέλω και συναισθήματα, αλλά και γνωριμίες που μπορεί να φάνταζαν αρκετά frivolous. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις προσέγγιση μέσα στη σχέση σου, εκδηλώνοντας μια ωριμότητα που εκπλήσσει ευχάριστα, με σκέψεις για συγκατοίκηση ή κάποιου είδους δέσμευση. Καλή όψη και για επαγγελματικές συμφωνίες. Θετικό για τα αισθηματικά και το τρίγωνο Ήλιου-Δία την Παρασκευή (3ο δεκαήμερο), φέρνει αισιοδοξία, όρεξη για ταξίδια και διασκέδαση με το ταίρι σου. Η ενασχόληση με δημιουργικές δραστηριότητες και κοινά χόμπι σάς φέρνει πιο κοντά, βοηθώντας να χαρείς τον έρωτά σου αλλά και να γελάσεις με την ψυχή σου, ενώ σχέσεις με παιδιά μπορούν τώρα να βελτιωθούν σημαντικά. Για τους αδέσμευτους είναι η ευκαιρία που περίμεναν για να φλερτάρουν με ανταπόκριση ή να ξεκινήσουν μια καινούργια σχέση. Λίγο προσοχή μόνο προς την Κυριακή, όπου μπορεί να βγουν φοβίες, ανασφάλειες αλλά και τάσεις ελέγχου στα ερωτικά (3ο δεκαήμερο).


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Η ορθόδρομη πορεία του Κρόνου από αυτή την εβδομάδα (12/10) και για τους επόμενους εφτά μήνες φέρνει κομβικές συνειδητοποιήσεις για το εαυτό σου και την ανάγκη σου να απεμπλακείς από τοξικά πρόσωπα, καταστάσεις και συμπεριφορές που σαμποτάρουν την ευτυχία σου. Οι αλλαγές είναι προ των πυλών και απαραίτητες για την εξέλιξή σου. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (13/10) βοηθά σε επαγγελματικές συμφωνίες, δείχνοντας ίσως και μια επιβράβευση ή κάποιο μπόνους για τα αποτελέσματα που έχεις πετύχει (1ο δεκαήμερο). Αν πάλι σκεφτόσουν μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, π.χ. μέσω μιας απώλεια κιλών, μπορείς να το προχωρήσεις. Τα οικονομικά σου, αλλά κυρίως αυτά που αφορούν τρίτους, επηρεάζονται θετικά με το τρίγωνο Ήλιου-Δία (3ο δεκαήμερο) την Παρασκευή. Κληρονομικά, περιουσιακά, ζητήματα ακινήτων, οφειλές σε τράπεζες και εφορίες, διατροφές κ.λπ. που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα ευνοούνται ως προς τη διευθέτησή τους μέσω και της στήριξης της οικογένειάς σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μια συζήτηση σχετικά με αυτά που δικαιούσαι, προχωρώντας και σε ανάλογες κινήσεις διεκδίκησης. Πάντως το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα (17/10) μπορεί να φέρει εντάσεις και τάσεις επιβολής στα οικογενειακά και στις σχέσεις σου (3ο δεκαήμερο).


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία ύστερα από τέσσερις μήνες (12/10) συνηγορεί σε μια συνειδητοποίηση που έχει επέλθει μέσα σου αναφορικά με τα θέλω και τις ανάγκες σου σε προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Είσαι πλέον έτοιμος να προχωρήσεις με τις όποιες αποφάσεις σου μέσα στο επόμενο επτάμηνο, «προκρίνοντας» πρόσωπα ή αντίθετα απομακρύνοντας τον εαυτό σου από τοξικές καταστάσεις. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (13/10) μπορεί μάλιστα να φέρει μια σταθεροποίηση ή μια επισημοποίηση της σχέσης σου, ή να δείξει ότι μια γνωριμία «σοβαρεύει» και εξελίσσεται σε κάτι περίσσοτερο (1ο δεκαήμερο). Το τυχερό τρίγωνο Ήλιου-Δία (15/10) προσφέρεται για συζητήσεις και επαφές στα επαγγελματικά με πιθανότητες για συνεργασίες και κλεισίματα συμφωνιών εν μέσω ανάδρομου Ερμή (3ο δεκαήμερο). Ευνοεί όμως και τα προσωπικά, διευκολύνοντας την επικοινωνία με το ταίρι σου, όπως επίσης τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους. Εξαιρετικό timing για πρώτο ραντεβού! Η πλειάδα θετικών όψεων ολοκληρώνεται με το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης (17/10) που είναι πιθανόν να σε φέρει ξανά σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν, φίλους ή και πρώην (2ο δεκαήμερο) για να ξεκαθαρίσεις «ανοιχτούς λογαριασμούς».


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Ο Κρόνος επιστρέφει από αυτή την εβδομάδα σε ορθή πορεία (12/10) για το επόμενο επτάμηνο, σηματοδοτώντας εξελίξεις στη δουλειά, βγάζοντας παράλληλα μια ανάγκη για υιοθέτηση πιο υγιεινών συνηθειών μέσα στην καθημερινότητά σου, που θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέρχεσαι ικανοποιητικά στις υποχρεώσεις σου, αλλά και να αποφορτίζεσαι από το υπερβολικό άγχος Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (13/10) είναι ευνοϊκό για να ασχοληθείς με αλλαγές ή επιβεβλημένες επιδιορθώσεις στο σπίτι, «απόρροια» του γνωστού «υπόπτου» που λέγεται ανάδρομος Ερμής και είναι famous για κάθε είδους βλάβες, προβλήματα κ.ο.κ. Το τρίγωνο Ήλιου-Δία την Παρασκευή, που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο, είναι υποστηρικτικό για τις επιδιώξεις σου στα επαγγελματικά, με θετικό μάλιστα οικονομικό αντίκρισμα, μέσω αύξησης του πελατολογίου σου, της διεκδίκησης των απολαβών που θεωρείς ότι αξίζεις βάσει των αποτελεσμάτων που παράγεις στην εργασία σου, ακόμη και μέσω καινούργιων προτάσεων για δουλειά. Αν πάλι ήθελες να κάνεις μια προσπάθεια απώλειας κιλών, go for it! Λίγο προσοχή στο τέλος της εβδομάδας σε κτητικότητες και ζήλιες στα ερωτικά ή εντάσεις εξαιτίας των οικονομικών (3ο δεκαήμερο).


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Από τα τέλη Μαΐου που ο Κρόνος μπήκε σε ανάδρομη πορεία ήρθες αντιμέτωπος με καταστάσεις στα αισθηματικά, που αν και σε στεναχώρησαν και σε πλήγωσαν, σίγουρα σε ωρίμασαν σημαντικά. Αυτή η «προίκα» συνειδητοποίησης και «σοβαρότερης ματιάς» σχετικά με τα θέλω σου θα σου φανεί χρήσιμη από αυτή την εβδομάδα που επιστρέφει και πάλι ορθόδρομος (12/10), δίνοντας τώρα λύσεις και σε τυχόν προβλήματα παιδιών που είχαν προκύψει αυτό το διάστημα. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (13/10) δίνει ώθηση σε συζητήσεις και επαφές αναφορικά με δημιουργικά σχέδια και εμπορικές/επιχειρηματικές συμφωνίες (1ο δεκαήμερο). Η όψη όμως που δεσπόζει this week δεν είναι άλλη από το υπέροχο τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον ευεργέτη Δία (15/10) που φέρνει αισιοδοξία, έμπνευση και τύχη στα επαγγελματικά, ευκαιρίες για τυχερούς νέους έρωτες για τους αδέσμευτους, πιθανές επισημοποιήσεις και προτάσεις γάμου για μερικούς, με μια εγκυμοσύνη ή τον ερχομό ενός παιδιού να είναι επίσης «μέσα στο παιχνίδι», επηρεάζοντας κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Το μόνο που «χαλάει το γλυκό» είναι το τεράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα (17/10) που μπορεί να βγάλει παράλογες φοβίες και χειριστικές συμπεριφορές, χαλώντας κάπως τις ισορροπίες (3ο δεκαήμερο).


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία (12/10) ύστερα από ένα τετράμηνο και αρχίζεις να βρίσκεις ξανά τα συναισθηματικά σου «πατήματα», αν και η επιρροή που το παρελθόν και τα άλυτα τραύματα σου ασκούν σε συνειδητό ή ασυνείδητο επίπεδο συνεχίζεται. Αποφάσεις για μετακομίσεις, αλλαγές κατοικίας και απομάκρυνση από την πατρική εστία «ξεκολλάνε» και η προσωπική ευθύνη αναδεικνύεται ως η μόνη σταθερά στην οποία μπορείς να επενδύσεις. Η συνειδητοποίηση των προσωπικών σου αναγκών μπορεί να σε οδηγήσει στο να αποχαιρετήσεις σχέσεις με άτομα τοξικά για το ψυχολογικό σου sanity μέσα στο επόμενο επτάμηνο. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (13/10) δείχνει μια οικονομική ή ηθική στήριξη από την οικογένεια, αλλά και μια διάθεση αυτοελέγχου σχετικά με επενδύεις στα επαγγελματικά (1ο δεκαήμερο). Το τρίγωνο Ήλιου-Δία (15/10) φέρνει συμφιλίωση με πρόσωπα της οικογένειας ή άτομα με τα οποία συγκατοικείς, λειτουργώντας «λυτρωτικά» για την ψυχική σου ευημερία, βελτιώνοντας και κάποια θέματα υγείας (3ο δεκαήμερο). Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα (17/10) ωστόσο μπορεί να πυροδοτήσει ορισμένες ανασφάλειες και απωθημένα για την προσωπική σου ζωή (3ο δεκαήμερο)


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Με τον Κρόνο να γυρίζει σε ορθή πορεία από αυτή την εβδομάδα (12/10) και για το επόμενο επτάμηνο, αισθάνεσαι περισσότερη «αυτονομία» στις κινήσεις σου και στον τρόπο που σκέφτεσαι, συνειδητοποιώντας ωστόσο τη σημασία και τη χρησιμότητα των ορίων στις σχέσεις με τα κοντινά σου άτομα, αδέλφια, φίλους, σύντροφο, συνεργάτες. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (13/10) δίνει ωριμότητα στις επαγγελματικές σου επαφές και συζητήσεις, βοηθώντας στην εδραίωση συνεργασιών και στο κλείσιμο συμφωνιών, αφού νιώθεις ότι πατάς καλύτερα στα πόδια σου, κάτι που εκπέμπεις και προς τα έξω (1ο δεκαήμερο). Το τρίγωνο Ήλιου-Δία (15/10) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο είναι πολύ ευνοϊκό για την κοινωνική σου ζωή, δίνοντάς σου ευκαιρίες να διασκεδάσεις, να βρεθείς με φίλους σε χαλαρό κλίμα, να κάνεις κάποιο ταξιδάκι με το αμόρε. Οι αδέσμευτοι ευνοούνται σε νέες γνωριμίες με πρόσωπα που μπορούν να τους ιντριγκάρουν και σε εγκεφαλικό επίπεδο, δίνοντας μια άλλη οπτική σε παγιωμένες κοσμοθεωρίες περί σχέσεων. Βοηθητικό είναι και για προοπτικές συνεργασίας ή συμμετοχής σε ομάδες που λειτουργούν υποστηρικτικά για τα μελλοντικά σου σχέδια, ακόμα κι αν αυτά σχετίζονται π.χ. με τη συμμετοχή σου στα κοινά.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Ο κυβερνήτης σου Κρόνος επιστρέφει ύστερα από τέσσερις μήνες σε ορθή πορεία (12/10) γεγονός που ξεκολλά σταδιακά τα πράγματα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (13/10) μπορεί να σε βοηθήσει να επεξεργαστείς και να αποδεχτείς, μέσω της λογικής και όχι του συναισθήματος, καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει ή έχουν ουσιαστικά ολοκληρώσει τον κύκλο τους στα προσωπικά, αφού κατανοείς ότι το να εθελοτυφλείς δεν οδηγεί πουθενά (1ο δεκαήμερο). Εξαιρετικό για την καριέρα σου είναι το τρίγωνο Ήλιου-Δία (15/10) ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο, αφού φαίνεται πως οι κόποι και οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει όλον αυτό τον καιρό ανταμείβονται εμπράκτως. Τα σενάρια πολλά: μια προαγωγή που είναι προ των πυλών, μια αύξηση στον μισθό σου, μια καινούργια συνεργασία/πρόταση που συνοδεύεται από καλές απολαβές, μια δουλειά σε νέο πόστο ή το ξεκίνημα ενός πρότζεκτ που ήθελες πολύ. Όμως το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα (17/10) μπορεί να βγάλει και παιχνίδια εξουσίας, στα οποία καλό είναι να μην εμπλακείς (3ο δεκαήμερο). Ίσως πάλι το βιώσεις περισσότερο ψυχολογικά, ως ανασφάλεια και φόβο αποτυχίας.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Ο Κρόνος γυρίζει ορθόδρομος στο ζώδιό σου ύστερα από τέσσερις μήνες (12/10) φέρνοντας περισσότερο ρεαλισμό στις προσεγγίσεις σου στα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Η συνειδητοποίηση γύρω από την πραγματική κατάσταση των σχέσεών σου σε βοηθά να κάνεις πιο ώριμες επιλογές. Με το εξάγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη (13/10) αντιλαμβάνεσαι ποια άτομα από το περιβάλλον σου λειτουργούν ουσιαστικά ως φίλοι και συνοδοιπόροι ζωής, παίρνοντας συμβουλές αλλά και πρακτική υποστήριξη σχετικά με πλάνα που έχεις κατά νου, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και μια ερωτική σχέση με ένα άτομο που έχει σταθεί κοντά σου στα δύσκολα (1ο δεκαήμερο). Το υπέροχο τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία από το ζώδιό σου (15/10) είναι μια όψη που μπορεί να λειτουργήσει εξαιρετικά για να πραγματοποιήσεις κάποια από τα όνειρά σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, δίνοντάς σου αισιοδοξία, ζωτικότητα και όρεξη για κατάκτηση νέων κορυφών. Η εξέλιξη αφορά και την ίδια σου την προσωπικότητα σε επίπεδο «εργοστασιακών ρυθμίσεων» και πεποιθήσεων, αφού η ανάγκη για προσωπική ανάπτυξη είναι μεγάλη. Ένα ταξίδι που αποτελούσε όνειρο ζωής, θέματα που σχετίζονται με τους ξένους, το εξωτερικό και τις σπουδές, ευνοούνται σημαντικά, καθώς και επαγγελματικά σχέδια που σε πάνε μπροστά.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Η ορθή πορεία του Κρόνου από αυτή την εβδομάδα (12/10), ύστερα από αναδρομή τεσσάρων μηνών, φέρνει ως «προίκα» μια μεγαλύτερη εμπειρία γύρω από την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων στη δουλειά και στα προσωπικά, που δεν έλειψαν το προηγούμενο διάστημα και φυσικά δεν εξαφανίζονται «ως διά μαγείας», αφού ο Κρόνος συνεχίζει το ταξίδι του στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου, απαιτώντας «σκάψιμο εκ θεμελίων». Όμως πλέον έχεις ένα καλύτερο know how και παράλληλα μια συνειδητοποίηση δικών σου αδυναμιών και εμπλοκών που πρέπει να ξεπεραστούν, ώστε να αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτονομία και ελευθερία, όσο αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό, καθώς υπάρχει και ένα ασυνείδητο που πρέπει με κάποιο τρόπο να «προσπελαστεί». Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου (13/10) φέρνει σταθεροποίηση ή μια επιβράβευση στη δουλειά που αναπτερώνει το ηθικό σου, ενώ βοηθά και σε καινούργια σχέδια, που όμως οφείλεις να κρατήσεις προς το παρόν κρυφά από «γκαντέμικα» ή κακόβουλα άτομα (1ο δεκαήμερο). Ευνοϊκό για εν κρυπτώ συνεργασίες, συμφωνίες στα οικονομικά αλλά και ρυθμίσεις που αφορούν κληρονομικά, περιουσιακά, τράπεζες κ.λπ. είναι το τρίγωνο Ήλιου-Δία (15/10) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ