Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25.09.2021

Παρθένε, έχεις ανάγκη από λίγη προπόνηση «ΑΞΙΖΩ, ΑΞΙΖΩ, ΑΞΙΖΩ» μπροστά στον καθρέφτη, για να πάρεις τα πάνω σου από θέμα αυτοπεποίθησης στα επαγγελματικά.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πλάτη ενός κοριτσιού.
Arian Darvishi/Unsplash

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25.09.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Μετά από μερικές «ανήσυχες» μέρες, το Σάββατο έρχεται με πιο σταθεροποιητικές τάσεις εν γένει, ενώ μπορεί να τεθούν και οι βάσεις για μια σημαντική συνεργασία αυτό το διάστημα.

Ταύρος
Καλό είναι σήμερα (και αύριο) να χειριστείς ό, τι πρακτικά θέματα έχουν προκύψει, οργανώνοντας τις ενέργειες σου, μιας και το Σ/Κ είναι ιδιαίτερα παραγωγικό.

Δίδυμοι
Υπάρχει η δυνατότητα μέσα του διαλόγου να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου ή έναν φίλο, αποκαθιστώντας πιθανές παρεξηγήσεις των προηγούμενων ημερών.

Καρκίνος
Χρειάζεται να δεις λίγο το θέμα των ορίων στα οικογενειακά, γιατί δεν γίνεται να είσαι εσύ μονίμως μέσα στο στρες, φροντίζοντας πράγματα που μπορούν να αναλάβουν και άλλοι στο σπίτι.

Λέων
Και εκεί που φαινόταν πως ο διάλογος και η συνεννόηση «αγνοούνταν» τις τελευταίες μέρες, today τα πράγματα μπορεί να πάνε καλύτερα, αφού υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία στην όλη προσέγγιση.

Παρθένος
Έχεις ανάγκη από λίγη προπόνηση «ΑΞΙΖΩ, ΑΞΙΖΩ, ΑΞΙΖΩ» μπροστά στον καθρέφτη, για να πάρεις τα πάνω σου από θέμα αυτοπεποίθησης στα επαγγελματικά. 

Ζυγός
Ένα επαγγελματικό σχέδιο μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης και είναι σημαντικό να επιμείνεις δυναμικά, φτάνοντας το μέχρι το τέλος.

Σκορπιός
Κουράστηκες αρκετά αυτές τις μέρες, αλλά από το απόγευμα και μετά «πατάς» καλύτερα, τουλάχιστον ψυχολογικα, ρίχνοντας την ένταση.

Τοξότης
Επειδή η «τρέλα» έχει πλέον κατέβει για τα καλά από τα βουνά ή απλά ξεστραβονώμαστε με τον άγριο τρόπο, δεν έχει σημασία το ποιος έχει δίκιο στην σχέση, αλλα το ποιος μένει πια ΑΣΦΑΛΗΣ. Αυτό.

Αιγόκερως
Φαίνεται πως μπαίνει «το νερό στ’ αυλάκι» για την πορεία κάποιων επαγγελματικών σχεδίων αυτές τις μέρες και μπορείς να διεκδικήσεις όλα όσα σου αξίζουν με δυναμικότητα.

Υδροχόος
Χρειάζεται να πιστέψεις ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στο μέλλον (επαγγελματικά, προσωπικά, whatever) για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Κι αυτή την πίστη πρέπει να την αντλήσεις από μέσα σου.

Ιχθύες
Όταν διαφωνείς με πάθος για κάτι έχεις την αίσθηση ότι μόνο εσύ βρίσκεσαι από την πλευρά του «σωστού». Έχεις σκεφτεί όμως ότι έτσι χάνει η σχέση;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ