Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 14.09.2021

Ιχθύ, μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από φανταστικά «σενάρια» για τα προσωπικά σου

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα ζευγάρι.
Alex Iby/Unsplash

Τα Ζώδια της Τρίτης 14.09.2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Είναι πιο δύσκολο να διατηρήσεις την συγκέντρωση σου στα πρακτικά και στην δουλειά, ενώ και σωματικά νιώθεις μεγαλύτερη ατονία, οπότε μην το παρακάνεις. Υπογραφές, δεσμεύσεις και διαγνωστικές εξετάσεις έχουν «απαγορευτικό» σήμερα και αύριο.

Ταύρος 
Ανασφάλειες και λάθος εκτιμήσεις μπορούν να προκαλέσουν μπερδέματα στα επαγγελματικά και στις προσωπικές σου σχέσεις, ενώ χρειάζεται να αποφύγεις την εξιδανίκευση σε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι 
Η αφηρημάδα και η σύγχυση ως προς τα που να κινηθείς δεν ευνοεί σήμερα και αύριο αποφάσεις, δεσμεύσεις και υπογραφές στα επαγγελματικά, γιατί υπάρχει σοβαρή πιθανότητα λάθος επιλογών.

Καρκίνος
Κίνδυνος πνευματικού burnout από την προσπάθεια να προλάβεις τα πάντα και να τρέξεις για τους πάντες, ενώ υπογραφές και σημαντικές αποφάσεις αναβάλλονται σήμερα και αύριο. Προσοχή και στο τιμόνι.

Λέων
Η σημερινή (και η αυριανή) μέρα δημιουργεί έντονους συναισθηματισμούς στα προσωπικά και δεν ευνοεί καθόλου οικονομικές ενέργειες, υπογραφές, συμφωνίες, συμβόλαια, επενδύσεις κ.λπ.

Παρθένος
Το συναίσθημα θολώνει την κρίση σου εξαιτίας της αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα και μπορεί να παρασυρθείς εύκολα από «μεγάλα λόγια» στα προσωπικά και στα επαγγελματικά. Απόφυγε αποφάσεις, υπογραφές και συμφωνίες σήμερα και αύριο καθώς και εξιδανικεύσεις νέων γνωριμιών.

Ζυγός
Η Τρίτη φέρνει έλλειψη συγκέντρωσης στα πρακτικά και είναι σημαντικό να μην προχωρήσεις σε υπογραφές και αποφάσεις σήμερα και αύριο, ενώ σωματικά χρειάζεσαι ξεκούραση, αναβάλλοντας επίσης ιατρικές εξετάσεις αυτές τις δύο μέρες, γιατί υπάρχει κίνδυνος λάθος αποτελεσμάτων.

Σκορπιός
Η κρίση σου είναι θολή και δεν σε βοηθά να καταληξεις σε σωστά συμπεράσματα ανθρώπων και καταστάσεων στη δουλειά και στα προσωπικά. Αν πάντως είσαι καλλιτέχνης, έχεις μπόλικη έμπνευση για να δημιουργήσεις.

Τοξότης
Το δίπολο καριέρα-οικογένεια «πρεσάρει» για τα καλά, βγάζοντας κούραση και σύγχυση ως προς το πως να το ισορροπήσεις, ενώ είναι προς όφελος σου να αποφύγεις σοβαρές δεσμεύσεις και υπογραφές σήμερα και αύριο.

Αιγόκερως
Μην εμπιστεύεσαι άτομα και πληροφορίες που δεν έχεις τσεκάρει σήμερα και αύριο διότι υπάρχει ο κίνδυνος πλάνης, ενώ συμφωνίες και υπογραφές χρειάζεται να αποφευχθούν έως και αύριο.

Υδροχόος
Το συναισθηματικό uneasiness που βιώνεις επηρεάζει την κρίση σου στα πρακτικά και στα οικονομικά, με την Τρίτη και την Τετάρτη να είναι ακατάλληλες για οικονομικές κινήσεις, αποφάσεις, επενδύσεις, συμφωνίες και υπογραφές.

Ιχθύες
Ανάγκη να αποφύγεις την εξαγωγή οριστικών συμπερασμάτων, την λήψη σημαντικών αποφάσεων και υπογραφών στα επαγγελματικά σήμερα και αύριο λόγω της αντίθεσης Ήλιου-Ποσειδώνα, ενώ στα προσωπικα μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από φανταστικά «σενάρια».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ