1821 Digital Gallery
Λέων
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 16-22 Αυγούστου 2021

Λέοντα, αισιοδοξείς ξανά, ακόμα κι αν όλα δεν είναι τέλεια και επικοινωνείς με πιο ήπιο τρόπο, γεγονός που μπορεί να σε βοηθήσει και στα επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική σου ζωή
Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 16-22 Αυγούστου 2021.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα ανοίγει με μια πολύ ευνοϊκή συνθήκη για το ζώδιο σου, που δεν είναι άλλη από την είσοδο της Αφροδίτης (16/8) απέναντι σου, στον Ζυγό μέχρι 10/9. Οι ερωτικές και διαπροσωπικές σου σχέσεις σε ενδιαφέρουν τώρα πιο πολύ, έχοντας πλέον μια μεγαλύτερη ευκολία διαχείρισης αλλά και εξομάλυνσης προβλημάτων που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα, γεγονός που θα φέρει ψυχική ηρεμία και αρμονία στις μεταξύ σας επαφές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχεις την διάθεση να κάνεις ένα βήμα πίσω, συμβιβαζόμενος σε μερικά πράγματα, ούτως ώστε να αισθάνεται και ο άλλος ευτυχισμένος πλάι σου. Για τους αδέσμευτους θα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση στη δημιουργία νέων σχέσεων, ενώ όφελος μπορούν να έχουν και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες. Το άγχος για τα καθημερινά και κάποια ζητήματα της δουλειάς θέλει λίγο φροντίδα (18, 19/8) για να μην βγουν θεματάκια υγείας, όπως ενοχλήσεις στο στομάχι ή πονοκέφαλοι καλοκαιριάτικα, οπότε κούλαρε λίγο την νευρικότητα σου (2ο δεκαήμερο), ιδανικά κανονίζοντας ένα ταξιδάκι με την παρέα μέσα στο Σαββατοκύριακο όπου πραγματοποιείται και η ωραία Αυγουστιάτικη Πανσέληνος (22/8) στον Υδροχόο, επηρεάζοντας κυρίως το 3ο δεκαήμερο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συνειδητοποιήσεις με αυτό το φεγγάρι πως τρέφεις και «άλλου είδους» συναισθήματα για έναν φίλο.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Με τη είσοδο την Δευτέρα του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στον Ζυγό, αναζητάς την αρμονία και την ηρεμία μέσα στην καθημερινότητα σου, τόσο στις σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σου, σύντροφο, φίλους, άτομα στην δουλειά, όσο και με τον ίδιο σου τον εαυτό σε επίπεδο ευεξίας. Το σώμα σου χρειάζεται «αναστήλωση», περισσότερο ύπνο, σωστή διατροφή να ξαναθυμηθεί ίσως τι σημαίνει γυμναστική, ενώ είναι μια καλή περίοδος μέχρι 10/9 και για να ψάξεις ένα θέμα υγείας ή να κανονίσεις το ετήσιο τσεκ απ σου. Ο Ουρανός γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο ζωδίου σου (19/8) μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου, δίνοντας σου την ευκαιρία να επεξεργαστείς και να μεταβολίσεις δημιουργικά τις κομβικές αλλαγές που έχεις κάνει ή έχουν συμβεί στην ζωή σου το προηγούμενο διάστημα, ενώ οι όψεις που σχηματίζει με Ερμή και Άρη (20, 22/8) φέρνουν αισιοδοξία και ξαφνικές λύσεις σε προβλήματα αλλά ταυτόχρονα και μια έντονη διάθεση για απεγκλωβισμό από ανυπόφορες καταστάσεις στα ερωτικά (2ο δεκαήμερο). Η Πανσέληνος στο Υδροχόο (22/8) μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικές προοπτικές στα επαγγελματικά σου, ειδικά αν ανήκεις στους γεννημένους των τελευταίων ημερών, όπως μια ευνοϊκή πρόταση συνεργασίας, μια προαγωγή, ευκαιρίες καριέρας, ή μια είδους έμπρακτη αναγνώριση των επιτευγμάτων σου από τους ανωτέρους σου.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Ουσιαστικά το καλοκαίρι για τα ερωτικά σου ξεκινά από αυτήν την εβδομάδα Δίδυμε, καθώς το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό (16/8) σε βγάζει από μια μάλλον αδιάφορη περίοδο, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες όχι μόνο για φλερτ, αλλά και για την δημιουργία μιας σχέσης μέχρι 10/9. Αν έχεις ταίρι θα διαμορφώσει καλύτερα δεδομένα στην επικοινωνία σας, μιας και πλέον θα μπορείς να αφιερώνεις ικανό χρόνο στον άνθρωπο σου, έχοντας γενικότερα πιο ανεβασμένη διάθεση, γεγονός που θα σου «επιτρέψει» να ασχοληθείς δυναμικά και με δραστηριότητες με τα παιδιά σου ή με φίλους, διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές. Ωστόσο, Τετάρτη - Πέμπτη χρειάζεται να μετριάσεις την νευρικότητα σου, που μπορεί να προκύψει και εξαιτίας κάποιου θέματος στο σπίτι. Μπορεί π.χ. να βρίσκεσαι στην φάση μιας μετακόμισης ή μιας ανακαίνισης και το όλο σκηνικό με τα μαστορέματα να βγάλει αρκετό τρέξιμο ή να προκύψουν και μικροατυχήματα που οδηγούν σε επιθετικότητα και άγαρμπους καυγάδες με τα κοντινά σου άτομα (2ο δεκαήμερο). Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (22/8) που επηρεάζει κυρίως το 3ο δεκαήμερο, είναι βοηθητική για μελλοντικά σχέδια, τόσο στα επαγγελματικά, ευνοώντας και πάρε-δώσε με το εξωτερικό, όσο και στις σπουδές, φέρνοντας μια επιτυχία, οδηγώντας σε αποφάσεις για κάποιο μεταπτυχιακό κ.λπ.


Καρκίνος (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό την Δευτέρα σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου σε ψυχολογικό επίπεδο και «αυτό βγαίνει προς τα έξω». Βασικά οφείλεται στο ότι μπορείς με έναν τρόπο να ισορροπείς αποτελεσματικότερα το μέσα σου, χωρίς να επηρεάζεσαι τόσο από τις οποίες εξωτερικές συνθήκες. Θα έχεις την όρεξη να καλέσεις κόσμο, να φιλοξενήσεις συγγενείς, ενώ ευχάριστα γεγονότα στην οικογένεια, όπως η έλευση ενός νέου μέλους, ένας γάμος κάποιου αγαπημένου προσώπου ή ενός παιδιού είναι πιθανά μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με το διάστημα αυτό να προσφέρεται και για να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε συμβίωση με τον σύντροφο σου, κάνοντας το επόμενο βήμα στην σχέση σας. Η καθημερινότητα σου έχει πολύ κινητικότητα, συναντήσεις, ταξίδια με φίλους κ.λπ., ωστόσο Τετάρτη - Πέμπτη μπορεί να υπάρξει ένας εκνευρισμός ή μια παρεξήγηση με ένα κοντινό σου άτομο (2ο δεκαήμερο), π.χ. έναν αδερφό, που μπορεί να σου χαλάσει λίγο την διάθεση, αφού θα ειπωθούν και πράγματα που «ενοχλούν». Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (22/8) έρχεται με «δώρα» για τα οικονομικά σου, ειδικά για τους γεννημένους των τελευταίων ημερών, με την έννοια ότι μπορεί να κλείσεις μια εξαιρετική συμφωνία, να σου γίνει μια πολύ καλή πρόταση ή να διευθετηθεί μια οφειλή που σε «ταλάνιζε» καιρό.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.12.2021
Τα Ζώδια της Πέμπτης 09.12.2021

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Το πέρασμα της Αφροδίτης, του πλανήτη της ομορφιάς και της αρμονίας, στον Ζυγό την Δευτέρα έως 10/9, φέρνει αυτό «το κάτι» που έλειπε από τον φετινό σου Αύγουστο, δίνοντας περισσότερο χρώμα και χαμόγελο στην καθημερινότητα σου. Αισιοδοξείς ξανά, ακόμα κι αν όλα δεν είναι τέλεια και επικοινωνείς με πιο ήπιο τρόπο, γεγονός που μπορεί να σε βοηθήσει και στα επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική σου ζωή, εκπέμποντας στους άλλους μεγαλύτερη συμπάθεια, χωρίς να το προσπαθείς ιδιαίτερα ή να το αντιλαμβάνεσαι. Αν μέχρι τώρα οι επιδόσεις σου στα αισθηματικά ήταν «κάτω από την βάση» ή τέλος πάντων όχι ικανοποιητικές, μπορείς να ελπίζεις πλέον σε νέα φλερτ και γνωριμίες, π.χ. σε κάποιο ταξίδι ή και μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον. 'Ενα αρχικό άγχος ή ένας εκνευρισμός σχετικά με κάποιο οικονομικό θέμα Τετάρτη - Πέμπτη, μπορεί να μεταστραφεί σε χαρά τις επόμενες μέρες, καθώς θα υπάρξουν δυνατότητες να το τακτοποιήσεις, ακόμα και με απρόσμενο τρόπο (2ο δεκαήμερο). Η Πανσέληνος του μήνα απέναντι σου στον Υδροχόο (22/8) είναι ιδιαίτερα θετική για τις σχέσεις σου, ειδικά αν έχεις γενέθλια τις τελευταίες μέρες, φέρνοντας από έναν μεγάλο έρωτα, μέχρι έναν γάμο ή ένα «βελούδινο διαζύγιο» από μια ασφυκτική κατάσταση.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Μπορεί η Αφροδίτη να εγκαταλείπει την Δευτέρα το ζώδιο σου, όμως και η νέα θέση της στον Ζυγό μέχρι 10/9 θα είναι βοηθητικη για’ σένα, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα. Φαίνεται πως από κάπου έρχονται χρήματα, ίσως γιατί έχεις δουλέψει καλύτερα μέσα σου το κομμάτι της αυτοπεποίθησης και είσαι πιο διεκδικητικός, τόσο αν βρίσκεσαι σε εξαρτημένη εργασία, ζητώντας π.χ. μια αύξηση, όσο και αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, κυνηγώντας περισσότερο τα πράγματα, κάνοντας και έξυπνες διαπραγματεύσεις, μιάς και ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου. Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν δουλεύεις θα μπορέσεις να απολαύσεις και στιγμές χαράς με εξόδους και μίνι αποδράσεις με τον σύντροφό σου. Προσοχή χρειάζεται Τετάρτη - Πέμπτη με την σύνοδο Ερμή - Άρη στο ζώδιο σου, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο, καθώς θα είσαι «γκαζωμένος», έχοντας την τάση να αντιδράς επιθετικά και να ξεσπάς τα νεύρα σου all over the place. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (22/8) μπορεί να δημιουργησει πολύ καλές προοπτικές για τα εργασιακά σου, π.χ. μέσω μιας πρότασης για δουλειά που σου ταιριάζει περισσότερο, αποφέροντας μάλιστα και ικανοποιητικές απολαβές, ειδικά αν ανήκεις στους γεννημένους των τελευταίων ημερών, ενώ σε βάζει και στην διαδικασία να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, ανοίγει την εβδομάδα με το πέρασμα του στο ζώδιο σου μέχρι τις 10/9, σχηματιζοντας μάλιστα θετικές όψεις σχεδόν στο σύνολο της διέλευσης του. Και αυτά είναι πολύ καλά νέα για την ερωτική σου ζωή. Εκπέμπεις μια γοητεία που είναι ακαταμάχητη και που σε συνδυασμό με την καλοσυνάτη συμπεριφορά σου μπορεί να φέρει πολυπόθητες νέες γνωριμίες. Φυσικά και οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις ευνοούνται σημαντικά, αφού είσαι πιο χαλαρός με τον εαυτό σου και πιο κατασταλαγμένος συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να μπορείς να δίνεις το καλύτερο «κομμάτι» σου, με αυτό να «γράφει» και στον απέναντι σου, που με την σειρά του ανταποκρίνεται θετικά, ενώ και στις παρέες η συντροφιά σου είναι περιζήτητη, φέρνοντας όμορφες στιγμές διασκέδασης στις διακοπές σου. Οι μέρες που χρειάζονται προσοχή είναι Τετάρτη - Πέμπτη, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο, καθώς υπάρχει ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο, με καταπιεσμένα συναισθήματα θυμού να έρχονται με ορμή στην επιφάνεια, σχετικά με προσωπικές καταστάσεις που νιώθεις ότι «σε πνιγεί το δίκιο». Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (22/8) είναι όπως θα έπρεπε να είναι κάθε Αυγουστιάτικη Πανσέληνος, ερωτική στον υπερθετικό βαθμό, προσφέροντας ευκαιρίες μια γνωριμία να εξελιχθεί σε σχέση, ειδικά αν ανήκεις στις τελευταίες μέρες, γεμίζοντας σε χαρά.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.12.2021
Τα Ζώδια της Τετάρτης 08.12.2021

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό (16/8), αυτό που επιθυμείς μέχρι τις 10/9 είναι η απόλυτη ηρεμία ψυχής και σώματος, ιδανικά κοντά στην ακροθαλασσιά, απολαμβάνοντας τις διακοπές σου, γεμίζοντας τις μπαταρίες σου και θεραπεύοντας ό, τι «πληγές» σου άφησε το προηγούμενο απαιτητικό διάστημα, τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά. Η προσέγγιση σου στα πράγματα έχει μια απλότητα και μια γλυκιά «παράδοση» επιζητώντας ίσως την μοναξιά, ακόμα και μέσα στην ιδιωτική σου ζωή ή μέσα σε παρέες φίλων, αν παραθερίζεται μαζί. Ξεκουράσου όσο περισσότερο μπορείς, θα σου κάνει πολύ καλό. Ο Ουρανός γυρίζει ανάδρομος απέναντι σου (19/8) και τους επόμενος μήνες θα μπορέσεις να επεξεργαστείς καλύτερα τα δεδομένα αλλά και τα ζητούμενα στα ερωτικά, καταλήγοντας σε χρήσιμα συμπεράσματα. Τετάρτη - Πέμπτη, μολονότι είσαι πολύ δυναμικός στην διεκδίκηση των στόχων σου, μπορεί να δημιουργηθούν παροδικές παρεξηγήσεις και εντάσεις με ορισμένους συνεργάτες, φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (22/8) κλείνει με θετικό τρόπο θέματα που σε απασχολούν στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, ενώ μπορεί να δώσει και μια εύνοια στην καριέρα σου, ειδικά αν ανήκεις στις τελευταίες μέρες.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Ευκαιρίες ξεγνοιασιάς μέσα σε έναν μάλλον λιγότερο ανέμελο Αύγουστο φέρνει η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό (16/8). Μέχρι 10/9 μπορείς να αναθερμάνεις φιλίες, έχοντας παράλληλα μεγάλη ρέντα σε νέες κοινωνικές γνωριμίες, που μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά και για τους επαγγελματικούς σου στόχους. Η επιθυμία σου για μια απόδραση είναι έντονη και με την δημοφιλία που σε συνοδεύει τα πας καλά και στο φλερτ, που μπορεί να προκύψει μέσα και από κοινές παρέες. Σε μια σταθερή σχέση θα χρειαστεί μια πιο ειλικρινής προσέγγιση και από τις δύο πλευρές, με διάθεση να ειπωθεί και το τι ενοχλεί τον καθένα, ώστε να επιλυθούν τα όποια προβλήματα. Οι μέρες που θα σε «ζορίσουν», ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, είναι Τετάρτη - Πέμπτη, ειδικά αν ακόμα δουλεύεις, καθώς οι ρυθμοί θα είναι έντονοι, φέρνοντας νεύρα και ανταγωνισμούς που μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να σε απομακρύνουν από τους στόχους σου. Χρησιμοποίησε αυτήν την ενέργεια με δημιουργικό τρόπο και τα αποτελέσματα μπορεί να σε εκπλήξουν. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο μάλιστα (22/8) μπορεί να φέρει πολύ ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά, σε θέματα σπουδών, στα οικονομικά σου, ίσως ακόμη και έναν νέο έρωτα σε κάποιο ταξίδι, ειδικά αν ανήκεις στους γεννημένους των τελευταίων ημερών.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Πολύ θετική για την καριέρα σου είναι η μετακίνηση την Δευτέρα της Αφροδίτης στο Ζυγό, όπου και θα παραμείνει έως της 10/9. Είσαι περισσότερο ορατός από ανωτέρους αλλά και διπλωμάτης με συνεργάτες και συναδέλφους, κάνοντας ό, τι περνά από το χέρι σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Οι φιλοδοξίες σου είναι ούτως ή άλλως υψηλές και τώρα μπορείς να εκδηλώσεις και τις ηγετικές σου τάσεις, αλλά και να λάβεις μια επιβράβευση ή και κάποιο μπόνους για την απόδοση και τα επιτεύγματα σου, δηλαδή μια έμπρακτη εκτίμηση από τον χώρο που δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά. Η σύνοδος Ερμή και Άρη στην Παρθένο μπορεί ωστόσο να δημιουργήσει αρκετό άγχος Τετάρτη - Πέμπτη για την εξέλιξη πρακτικών θεμάτων στην δουλειά ή αναφορικά με τον σχεδιασμό των σπουδών σου, αν βρίσκεσαι σε αυτή την ηλικία, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο. Αν ταξιδεύεις φρόντισε να έχεις υπομονή καθώς ενδέχεται να υπάρξει «παίδεμα», ενώ απόφυγε και τις βιασύνες στην οδήγηση. Η Πανσέληνος του Αυγούστου στον Υδροχόο (22/8) είναι εξαιρετικη για τα οικονομικά σου, ειδικά αν ανήκεις στους γεννημένους των τελευταίων ημερών. Το κλείσιμο μιας συμφέρουσας συμφωνίας, μια κερδοφόρα επένδυση, μια επιστροφή ενός σημαντικού ποσού ή μια κληρονομιά είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια, ωστόσο καλύτερα να αποφύγεις τις υπερβολικές σπατάλες.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό (16/8) ανανεώνει την καθημερινότητα σου, διώχνοντας αρκετή από την «μουντίλα» των προηγούμενων εβδομάδων. Το μυαλό σου ταξιδεύει, υιοθετώντας έναν πιο χαλαρό τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων, ενώ ευνοούνται τα real ταξίδια και οι διακοπές με παρέα και σύντροφο, προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση και αλλαγή παραστάσεων. Στα ερωτικά θα υπάρχει ένα attitude «πάμε για άλλα», πιο αυθόρμητα και περιπετειώδη, ενώ μπορεί να κάνεις και νέες φιλίες με ανθρώπους που ανακαλύπτεις ότι έχετε κοινή οπτική στα πράγματα. Καλό διάστημα μέχρι 10/9 για να ασχοληθείς και με το μέλλον των σπουδών σου. Η Τετάρτη και η Πέμπτη ωστόσο είναι μέρες που χρειάζονται προσοχή, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο, γιατί φαίνεται πως υπάρχουν προβλήματα ψυχολογικού ή οικονομικού περιεχομένου. Η εσωτερική ένταση είναι μεγάλη, οδηγώντας σε εμμονικές σκέψεις για τα προσωπικά και βιαστικές αποφάσεις στα οικονομικά, ενώ ίσως αποκαλυφθεί μια κατάσταση που βγάζει συναισθήματα θυμού και αδικίας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου (22/8) μεγεθύνει υπερβολικά τις αντιδράσεις σου, μπορεί όμως να δώσει έναν μεγάλο έρωτα ή μια επισημοποίηση της σχέσης σου, ακόμα και μια πρόταση γάμου κάτω από τον Αυγουστιάτικο ουρανό, ειδικά αν έχεις γενέθλια τις τελευταίες μέρες.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό (16/8) φέρνει ευκαιρίες στήριξης των οικονομικών σου, μέσω διευθετήσεων, νέων συμφωνιών και επενδύσεων που μπορεί να υπάρξουν μέχρι 10/9, ενώ παράλληλα αυξάνει τον ερωτισμό και την σεξουαλική σου επιθυμία. Η διάθεση σου είναι να συνδεθείς σε βαθύτερο επίπεδο με τον σύντροφο σου, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στην σχέση σου, αφήνοντας το ένστικτο και το πάθος «να κάνει παιχνίδι» εξιτάροντας και ανανεώνοντας τις «ιδιωτικές επαφές» σας. Αν είσαι αδέσμευτος, ενδιαφέρεσαι μάλλον για πιο ελεύθερες καταστάσεις μέσα στον Αύγουστο, οπότε άσε την χημεία των σωματων να «μιλήσει». Οι μέρες που χρειάζονται προσοχή είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη, καθώς η σύνοδος Ερμή - Άρη απέναντι σου δημιουργεί ατμόσφαιρα τριβών στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ιδιαίτερα για το 2ο δεκαήμερο. Η παρορμητικότητα στον τρόπο που εκφράζεσαι και το γεγονός ότι χτυπάς κατάμουτρα ό, τι σε ενοχλεί στην συμπεριφορά του αλλου μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με συνεργάτες και καυγάδες με το ταίρι σου, γι’ αυτό watch your tongue. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο (22/8) λειτουργεί θεραπευτικά για τον ψυχισμό σου, αυξάνοντας την διαίσθηση σου, βοηθώντας σε να γιατρέψεις κάθε πλευρά του εαυτού σου, φέρνοντας παράλληλα και θετικές εξελίξεις στα εργασιακά, ειδικά αν ανήκεις στο τέλος του ζωδίου.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5