Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 30.06.2021

Κριέ, έχεις ανάγκη να μείνεις περισσότερο μόνος, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα το καταφέρεις.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πίνακας ζωραφικής με δύο ανθρώπινες φιγούρες

Τα Ζώδια της Τετάρτης 30 Ιουνίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Έχεις ανάγκη να μείνεις περισσότερο μόνος, να χαλαρώσεις συναισθηματικά και να ασχοληθείς λίγο με την φροντίδα του σώματος και της ψυχής σου παρά με δουλειές, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα το καταφέρεις.

Ταύρος
Αξιοποίησε την ημέρα για να τελειώνεις με τα δύσκολα και απαιτητικά στη δουλειά και στην καθημερινότητά σου και χωρίς να τα αναβάλλεις, γιατί από αύριο και έπειτα θα έχει αρκετό ζόρι.

Δίδυμοι
Η προσέγγισή σου στα επαγγελματικά ίσως δεν είναι τόσο ξεκάθαρη σήμερα, μπερδεύοντας τόσο τον εαυτό σου όσο και τους συνεργάτες σου, εκδηλώνοντας και μια δυσκολία ως προς τη λήψη αποφάσεων.

Καρκίνος
Κάποια από αυτά που θα ακούσεις ή θα σου μεταφέρουν σήμερα τρίτα πρόσωπα δεν είναι κατ' ανάγκη αληθή, γι’ αυτό πριν σε πιάσει το κυκλοθυμικό σου προσπάθησε πρώτα να εξακριβώσεις αν ευσταθούν.

Λέων
Φρόντισε να τακτοποιήσεις οτιδήποτε δύσκολες εκκρεμότητες υπάρχουν στο πρόγραμμά σου, γιατί από αύριο αρχίζει ένα διάστημα σαφώς μεγαλύτερης πίεσης μέχρι και την Κυριακή.

Παρθένος
Έχεις μια αναποφασιστικότητα σήμερα που σε κάνει να κολλάς ακόμα και σ' αυτά που σου είναι κανονικά «ευκολάκι», ωστόσο είναι ok να μην πιέσεις τον εαυτό σου να πάρει μια απόφαση για τα επαγγελματικά αν κάτι όντως «δεν σου κάθεται καλά».

Ζυγός
Βαριέσαι τρελά στη δουλειά και όχι μόνο, καλύτερα όμως «να βάλεις το κεφάλι κάτω» και να κοιτάξεις να κλείσεις εκκρεμότητες που λόγω συνθηκών από αύριο θα σου φαίνονται πιο «βουνό».

Σκορπιός
Λόγω του ότι από αύριο αρχίζει το «κονταροχτύπημα» Άρη - Κρόνου - Ουρανού στον δικό σου σταυρό, ξεμπέρδευε έγκαιρα από σήμερα με ό,τι θα μπορούσε να σε πιέσει επιπλέον.

Τοξότης
Επειδή ενεργειακά είσαι αρκετά κουρασμένος, μην επιτρέψεις σε μέλη της οικογένειας, συντρόφους ή συνεργάτες «να σου κάνουν το μυαλό κουρκούτι» επειδή έτσι τους ήρθε.

Αιγόκερως
«Από συνεννόηση, μπουζούκι» η σημερινή ημέρα, έλα όμως που εσύ θα «διαολίζεσαι» να την κάνεις τη συζήτηση, να τα βγάλεις από μέσα σου, να επικοινωνήσεις αυτό που σε «πνιγεί». Δεν τ’ αφήνεις καλύτερα;

Υδροχόος
Η μέρα δεν ευνοεί τη λήψη αποφάσεων για οικονομικά ζητήματα και σίγουρα καλύτερα να αποφύγεις το ρίσκο και τα ανοίγματα σε αυτόν τον τομέα.

Ιχθύες
Δυσκολεύεσαι να συντονιστείς με την πραγματικότητα, πλάθοντας τα πράγματα όπως θα ήθελες και όχι όπως είναι, ιδιαίτερα στο συναισθηματικό κομμάτι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ