Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 24.06.2021

Παρθένε, δυνατότητες «να βγεις μπροστά» και να προωθήσεις την δουλειά σου φέρνει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω

zarastro.jpg
Zarastro
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zodia-24-06-2021.jpg
© Kampus Production / Pexels

Τα Ζώδια της Πέμπτης 24 Ιουνίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω αφορά τον άξονα καριέρας - οικογένειας με τους γεννημένους τον Μάρτιο να επηρεάζονται περισσότερο, κάνοντας έναν απολογισμό της τωρινής κατάστασης και στα δύο «μέτωπα», έχοντας δυνατότητες για θετικές εξελίξεις. Το τρίτο δεκαήμερο θα πιεστεί αρκετά και λόγω οικογενειακών θεμάτων που φέρνουν συναισθηματική φόρτιση και ενδεχομένως εντάσεις.

Ταύρος
Είσαι ετοιμος να αφήσεις το safety zone σου, τολμώντας να κάνεις τα ανοίγματα που θα σε εξελίξουν όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και στην γενικότερη πορεία της ζωής; Αν ναι, η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα είναι σημαντικός αρωγός σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, παρότι σήμερα μπορεί να σε πιάσουν έντονες τάσεις φύγης.

Δίδυμοι
Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω να προκαλεί συναισθηματικές αναταράξεις, με «κεντρική ιδεα» το πόσο ευχαριστημένος είσαι από την πραγματικότητα στα προσωπικά και τα οικονομικά σου, η ειλικρίνεια προς τον εαυτό σου και η πίστη ότι μπορείς να καταφερεις όσα λαχταράς είναι η «λύση» που ψάχνεις.

Καρκίνος
Πανσέληνος στον άξονα σου σήμερα και η συναισθηματική ένταση σχετικά με τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου «χτυπάει κόκκινο», είτε προς το θετικό, με εξελίξεις που πάνε τα πράγματα παραπέρα με τον σύντροφο σου ή με μια συνεργασία, είτε προς το πιο «ζόρικο», με όρια που πρέπει επιτέλους να γίνουν κατανοητά στους άλλους, για να μην υπάρξουν διασπάσεις. Περισσότερη φόρτιση θα νιώσει το 3ο δεκαήμερο λόγω και της αντίθεσης Αφροδίτης - Πλούτωνα.

Λέων
Η Πανσέληνος του Ιουνίου στον Αιγόκερω είναι εδώ για να σου «θυμίσει», ίσως και με ηχηρό τρόπο, ότι έχεις ένα σώμα και έναν οργανισμό Χειμώνα - Καλοκαίρι που κάπου φωνάζει «take care of me please». Καλύτερα να το «ακούσεις» και να πράξεις ανάλογα, βάζοντας και τις απαραίτητες προτεραιότητες στην καθημερινότητα σου.

Παρθένος
Δυνατότητες «να βγεις μπροστά» και να προωθήσεις την δουλειά σου φέρνει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, ταυτόχρονα με ευκαιρίες στο ερωτικό κομμάτι εν μέσω Καλοκαιριού. Ίσως όμως υπαρξει κάποια ένταση σε μια φιλική σχέση ή με τον σύντροφο σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, που οφείλεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία.

Ζυγός
Η συναισθηματική πίεση θα είναι έντονη με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, που αν και μπορεί να δώσει ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με κληρονομικά και ζητήματα ακίνητης περιουσίας, ταυτόχρονα εντείνει προβλήματα στα οικογενειακά και τα επαγγελματικά, ιδιαίτερα για το 3ο δεκαήμερο, βγάζοντας μια διάθεση πολεμικής απέναντι σε όσους καταπατούν το δίκιο σου. Αν μπορείς βγες λιγακι έξω, παίρνοντας τις αποστάσεις σου από τις «εστίες» της έντασης.

Σκορπιός
Λίγη προσοχή σήμερα στις σχέσεις σου, επαγγελματικές, φιλικές και προσωπικές, καθώς ίσως προκύψουν εντάσεις που θα σε επηρεάσουν ψυχολογικά. Ωστόσο η Πανσέληνος στον Αιγόκερω δείχνει πως για τις επόμενες δύο εβδομάδες, πέρα από το τρέξιμο και τις αλλεπάλληλες επαφές μπορεί να προκύψουν θετικά «μαντάτα» σχετικά με τα επαγγελματκά αλλά και θέματα σπουδών, όπως π.χ. μια επιτυχία στις εξετάσεις.

Τοξότης
Τα οικονομικά σου «δείχνει» η σημερινή Πανσέληνος στον Αιγόκερω και παρά το γεγονός ότι μπορεί να βγουν και κάποια (αρκετά) έξοδα, θα βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει σχετικά με το πώς μπορεις να αυξήσεις το εισόδημα σου, «πουλώντας» τον εαυτό σου πιο ακριβά, κάνοντας καλύτερες επιλογές στις συνεργασίες σου, λειτουργώντας με γνώμονα το όφελος σου.

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου βγάζει ένταση τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επίπεδο σχέσεων, ταυτόχρονα με την αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα, κυρίως για το 3ο δεκαήμερο. Ίσως έχει έρθει η ώρα του απολογισμού για μια δύσκολη προσωπική ή επαγγελματική σχέση και θα πρέπει αργά ή γρήγορα να παρθούν αποφάσεις. Το θετικό είναι ότι θα υπάρξουν και ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αν κινηθείς με αυτοπεποίθηση και θάρρος προς το καινούργιο, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο.

Υδροχόος
Το ένστικτο σου είναι alert με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, «προστατεύοντας» σε από κακοτοπιές στα προσωπικά και στα εργασιακά, δίνοντας σου insights ακόμα και σε «άκυρες» στιγμές. Αν και παιδί της λογικής, εμπιστεύσου το, αλλά μην αφήσεις από την άλλη τον εαυτό σου να αναμασά φοβίες και ανασφάλειες που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια με αυτό τό φεγγάρι.

Ιχθύες
Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, ένας επαγγελματικός στόχος που πραγματοποιείται φέρνοντας χαρά σε’σενα και την ομάδα σου ή ένας πολύτιμος σύμμαχος που σε βοηθά στην πορεία, είναι κάποια από τα σενάρια που μπορεί να φέρει η Πανσέληνος στον Αιγόκερω, ιδιαίτερα για το 1ο δεκαήμερο. Το 3ο δεκαήμερο λίγο προσοχή σήμερα σε προσωπικές και φιλικές σχέσεις για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ