Visual Browsing
Τα Ζώδια της Τρίτης 06.04.2021
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Τρίτης 06.04.2021

Κριές, σήμερα είναι η μέρα σου για να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις ότι αξίζεις
Τα Ζώδια της Τρίτης 6 Απριλίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Σήμερα είναι η μέρα σου για να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις ότι αξίζεις τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σου. Αξιοποίησέ την για να συζητήσεις μελλοντικά  σου σχέδια, να προωθήσεις τη δουλειά σου, να βρεις καινούργιους συνεργάτες, αλλά και για να κάνεις την κίνησή σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος
Αν το τελευταίο διάστημα καρδιοχτυπούσες για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, μπορεί τώρα να έχεις την ευκαιρία σου να τον ζήσεις και στην πράξη! Από την άλλη όμως δεν αποκλείεται να κλείσεις πια οριστικά με μια παλιά ιστορία που σε έχει κουράσει, ανασαίνοντας και πάλι ελεύθερος.

Δίδυμοι
Έχεις να περάσεις από συνέντευξη για μια νέα δουλειά; Θέλεις να πείσεις ομάδες ατόμων να υποστηρίξουν πρακτικά μια ιδέα σου; Έχεις δοσοληψίες, συναλλαγές, εμπορικές συμφωνίες που χρειάζονται διευθέτηση; Ό,τι κι αν έχεις να κάνεις, οι συνθήκες σήμερα και αύριο σε ευνοούν, όποτε μην το αναβάλεις για το τέλος της εβδομάδας που τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Καρκίνος
Αξιοποίησε την ημέρα για να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, είτε αυτό σημαίνει στέλνω βιογραφικά, περνάω από interview, κάνω τις επαφές μου, είτε κλείνω συμφωνίες και μιλάω για την προαγωγή μου με τον ανώτερό μου.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Δευτέρας 12.04.2021
Τα Ζώδια της Δευτέρας 12.04.2021

Λέων
Παρότι το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο, βάλε ό,τι σημαντικό έχεις σήμερα και αύριο μην το αφήσεις για αργότερα. Μπορείς να διαπραγματευτείς με συνεργάτες και πελάτες με καλύτερους όρους, να «τρέξεις» θέματα σπουδών και εξωτερικού, αλλά και να περάσεις όμορφα τόσο μέσα στη σχέση σου, όσο και με το παρεάκι σου. Ίσως μάλιστα έχεις και κάποιες ευχάριστες ειδήσεις από αγαπημένα σου πρόσωπα.

Παρθένος
Μια μέρα με πολλές υποχρεώσεις και κούραση, που όμως μπορεί να αποδειχτεί πολύ παραγωγική και ίσως μάλιστα κάποια επαγγελματική σου κίνηση αποφέρει και οικονομικό κέρδος. Σε κάθε περίπτωση μέχρι την Τετάρτη έχεις μεγαλύτερη «ρέντα», οπότε μην αναβάλλεις τα σημαντικά για αργότερα.

Ζυγός
Αν βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση είναι πολύ πιθανό αυτή να περάσει τώρα στο επόμενο στάδιο ή ακόμα να γίνει και μια επισημοποίηση, ενώ αν είσαι μόνος φαίνεται πως φυσάει πιο ευνοϊκός άνεμος που μπορεί να σου φέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει», βέβαια.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Κυριακής 11.04.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 11.04.2021

Σκορπιός
Η πίεση στα εργασιακά καλά κρατεί, όμως είναι καλύτερο να ασχοληθείς με οτιδήποτε πιο «ζόρικο» σήμερα και αύριο και να μην το αφήσεις για τις άλλες δυο μέρες, καθώς θα υπάρχει μεγαλύτερη ασάφεια και κίνδυνος για αστοχίες.

Τοξότης
Η μέρα προσφέρεται για συζητήσεις, συνεννοήσεις, επαφές, δικτυώσεις, διαπραγματεύσεις για νέες συνεργασίες και συνεταιρισμούς, οπότε προχώρα δυναμικά και εκμεταλλεύσου το καλό κλίμα. Βοηθητική και σε θέματα σχέσεων καθώς μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου ή να επικοινωνήσεις έξυπνα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερως
Αν ένα οικογενειακό ή εργασιακό θέμα σε πίεζε αρκετά τελευταία, φαίνεται πως τώρα μπορείς πιο εύκολα να βρεις κάποια λύση, έχοντας και τη στήριξη αγαπημένων προσώπων που προσφέρουν πολύτιμες συμβουλές ή ακόμα και πρακτική βοήθεια.

Υδροχόος
Η διάθεσή σου έχει σκαμπανεβάσματα, επικοινωνιακά όμως είσαι πολύ δυνατός και χρειάζεται να εκμεταλλευτείς τη σημερινή και αυριανή ημέρα για να κάνεις καινούργιες γνωριμίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, να διαπραγματευτείς συμφωνίες, να συζητήσεις επιχειρηματικά σχέδια, αλλά και να έρθεις σε επαφή με τους φίλους σου, καθώς θέλεις να περάσεις καλά.

Ιχθύες
Σήμερα και αύριο μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα οικονομικές σου υποθέσεις, διαπραγματεύσεις συμβολαίων, επαγγελματικές συμφωνίες, διακανονισμούς χρεών κ.τ.λ. Η διάθεσή σου μπορεί να μην είναι τέλεια και ίσως σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου, όμως και πάλι αυτές οι δύο μέρες είναι πιο σταθερές από αυτές που ακολουθούν και θα μπορέσεις να τα καταφέρεις καλά σε όλα τα επίπεδα.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5