1821 Digital Gallery
Κοπέλα με άσπρο φλοράλ φόρεμα σε χωράφι
COSMIC TELEGRAM

Τα Ζώδια της Τετάρτης 17.03.2021

Ζυγέ, ένα ψυχοπλάκωμα το νιώθεις, οπότε καλύτερα περιορίσου στο basic mode για να βγάλεις τη μέρα
© Taylor Heery / Unsplash
Τα Ζώδια της Τετάρτης 17 Μαρτίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Η προσέγγισή σου πάνω σε θέματα συνεργασιών και φιλίας θα πρέπει να είναι μετρημένη, ενώ μπορεί να διαπιστώσεις ότι ένα επαγγελματικό σου σχέδιο ή μια συνεργασία δεν έχει το οικονομικό αντίκρισμα που περίμενες, οπότε θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τα πλάνα σου. Γενικά πάντως, η ανασφάλειά σου για το οικονομικά θα είναι έντονη.

Ταύρος
Αρκετά δύσκολη η σημερινή μέρα, με τα απρόοπτα να είναι μέσα στο πρόγραμμα. Θα αισθάνεσαι την πίεση από το πρωί και στη δουλειά αλλά και στις επαφές σου με τους άλλους. Το ζητούμενο είναι να δείξεις ψυχραιμία και να αποφύγεις τις έντονες αντιδράσεις. Το ’χεις. Προσοχή και σε μικροατυχήματα.

Δίδυμοι
Έχεις αρκετό εσωτερικευμένο στρες είτε λόγω της δουλειάς είτε λόγω κάποιου προσωπικού σου ζητήματος, όμως δεν θα έχεις τη διάθεση να μοιραστείς με άλλους αυτό που σου συμβαίνει. Η κυκλοθυμία είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστείς για να μην ταλαιπωρείς άδικα τον εαυτό σου.

Καρκίνος
Μια ξαφνική αποκάλυψη που αφορά μια φιλική σχέση, τον σύντροφό σου ή ομάδες και συλλόγους όπου δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά, μπορεί να σου δημιουργήσει αναστάτωση. Από την άλλη, μπορεί εσύ να έχεις με κάποιο τρόπο συμμετοχή σε ένα «σκάνδαλο» και να βρεθείς εκτεθειμένος. Δεν αποκλείεται επίσης ένας αγαπημένος φίλος να αντιμετωπίζει κάτι δυσάρεστο και να σε έχει ανάγκη.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Παρασκευής 28.01.2022
Τα Ζώδια της Παρασκευής 28.01.2022

Λέων
Ο τομέας των επαγγελματικών εξακολουθεί να σου ασκεί πολύ πίεση και ίσως ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις σε κάποιες επιβεβλημένες αλλαγές. Η συμβουλή είναι να το κάνεις, γιατί διαφορετικά θα σε «προλάβουν» αυτές και φυσικά είναι προτιμότερο να είσαι μπροστά από τα γεγονότα και όχι να ακολουθείς τις εξελίξεις.

Παρθένος
Είσαι ίσως ο πιο ακούραστος εργαζόμενος του ζωδιακού, όμως ακόμα και εσύ μερικές φορές «γκώνεις» από τις υποχρεώσεις και τα πρέπει της καθημερινότητας. Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα. Το μυαλό σου ταξιδεύει «σ’ άλλη γη, σ’ άλλα μέρη» και η δουλειά σου μοιάζει βαρίδι.

Ζυγός
Ένα ψυχοπλάκωμα το νιώθεις είναι η αλήθεια, οπότε καλύτερα περιορίσου στο basic mode για να βγάλεις τη μέρα. Από την άλλη, κάποιο οικονομικό θέμα που αφορά κληρονομικά, τράπεζες, ασφάλειες κ.τ.λ. μπορεί να σε πιέσει αρκετά ως προς τη διαχείρισή του.

Σχετικα
Τα Ζώδια της Πέμπτης 27.01.2022
Τα Ζώδια της Πέμπτης 27.01.2022

Σκορπιός
Αχ, αυτοί οι άλλοι (σύντροφοι, συνεργάτες, πελάτες, οικογένεια) που σου δημιουργούν ένταση και ψυχολογική αναστάτωση ώρες ώρες. Πότε θα τους πάρει... εχμμμ. Τέλος πάντων. Προσπάθησε να καταλαγιάσεις τα νεύρα σου και να αποφύγεις προστριβές και αντιπαραθέσεις.

Τοξότης
Η μέρα φέρνει αρκετό εκνευρισμό αλλά και απρόβλεπτες καταστάσεις στη δουλειά, ενώ μπορεί να χρειαστούν και κάποιες ανακατατάξεις στο πρόγραμμά σου για να τα βγάλεις πέρα. Όλο αυτό σε στρεσάρει πολύ και θα πρέπει να προσέξεις εντάσεις με αδέλφια ή κάποιο κοντινό σου άτομο.

Αιγόκερως
Ένα συναισθηματικό ξέσπασμα μεγατόνων προς τον σύντροφό σου ή τα παιδιά σου μπορεί να σε αποφορτίσει στιγμιαία, αργότερα όμως διαπιστώνεις ότι οι ενοχές και το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε είναι ακόμα πιο επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου.

Υδροχόος
Η μέρα δείχνει τις διαθέσεις της από το πρωί, με κάποια «ουρανοκατέβατα» γεγονότα που μπορούν να συμβούν στο σπίτι ή στα επαγγελματικά και που, αν μη τι άλλο, σου προκαλούν υπερένταση και συναισθηματική αναστάτωση. Το στοίχημα είναι να κρατήσεις όσο γίνεται την ψυχική σου ηρεμία μέσα στον χαμό.

Ιχθύες
Το νευρικό σου σύστημα δουλεύει διπλοβάρδιες, εξαιτίας ίσως κάποιου απροσδόκητου νέου που «σκάει» σήμερα ή λόγω ψυχολογικών θεμάτων που σχετίζονται με καταστάσεις από το παρελθόν και που με κάποιο τρόπο αναμοχλεύονται εκ νέου.

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5