Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 15.03.2021

Αιγόκερε, περνάς τα κούλουμα όμορφα και οικογενειακά

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kite-4049200_1280.jpg

Τα Ζώδια της Δευτέρας 15 Μαρτίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro.

Κριός
Με πιο ανεβασμένη διάθεση σε βρίσκει η Καθαρά Δευτέρα, καθώς απολαμβάνεις τη συντροφιά των λίγων και καλών που έχεις δίπλα σου. Δεν αποκλείεται βέβαια να βγάλεις και λίγα νεύρα γιατί σου φάγανε τη γωνία από τη λαγάνα!

Ταύρος
Και εκεί που έχετε κάτσει όλοι στο τραπέζι, τσουπ, σου σκάει κάτι που θυμήθηκες ότι έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα στη δουλειά. Not. ΤΙΠΟΤΑ δεν αποσπά την προσοχή ενός γνήσιου Ταύρου από το φαΐ.

Δίδυμοι
Η ενέργειά σου είναι κολλητική και φτιάχνει τη διάθεση όλων σήμερα, εσύ όμως μάλλον θα χρειαστείς επιπλέον σόδες ή και Maalox, καθώς από την πολύ πάρλα μαζί με το φαγητό καταπίνεις και αέρα, με αποτέλεσμα να έχεις ρεξίματα και φούσκωμα.

Καρκίνος
Τι να κάνουμε τώρα, δεν γίνεται να βρεθείς με όοολο σου το σόι φέτος και θα πρέπει να αρκεστείς στο να κάνεις κούλουμα με τη στενή σου οικογένεια. Εσύ βέβαια έχεις μαγειρέψει για ολόκληρο τον λόχο!

Λέων
Είσαι το επίκεντρο της προσοχής σήμερα και ξεσηκώνειςτους πάντες με τα αστεία και τα γέλια σου, απολαμβάνοντας την επιρροή που ασκείς στο περιβάλλον σου.

Παρθένος
Έχεις προνοήσει για όλες τις λεπτομέρειες και έχεις ψήσει τις γαρίδες καλύτερα και από τον chef Κοντιζά. Παράλληλα, όμως, το μυαλό σου είναι καρφωμένο στο να «κάνεις σεξάκι» σήμερα.

Ζυγός
Μα πώς καταφέρνεις να είσαι αψεγάδιαστος εμφανισιακά ενώ οι υπόλοιποι είμαστε σαν τους λέτσους λόγω lockdown; Κατά τα αλλά τίποτα δεν μπορεί να σου χαλάσει το κέφι σήμερα.

Σκορπιός
Είσαι λίγο ανάποδος, παραδέξου το. Μα καλά, σήμερα βρήκες να ξεκινήσεις δίαιτα και «δεν θα φας πολύ»; Και ο καημένος ο Καρκίνος τι να τα κάνει τόσα φαγιά;;;!

Τοξότης 
Παίρνεις τα πάνω σου και βλέπεις και πάλει τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Οι φίλοι σου παίζουν καταλυτικό ρόλο σ’ αυτή την αλλαγή.

Αιγόκερως
Περνάς τα κούλουμα όμορφα και οικογενειακά, αφήνοντας για λίγο τα επαγγελματικά στην άκρη. Πρόσεξε μόνο μην το παρακάνεις με το φαΐ και χρειαστεί να κλέψεις τις σόδες του Δίδυμου!

Υδροχόος
Δεν χρειάζεται να επιβάλεις στους πάντες τις απόψεις σου, ούτε να ανοίξεις κουβέντα για την πολιτική επικαιρότητα σήμερα. Περιορίσου σε πιο ανάλαφρα θάματα και πέρνα καλά.

Ιχθύες
Κάποιο οικονομικό θέμα φαίνεται να σε απασχολεί καθαροδευτεριάτικα ή μπορεί απλά να σπας τα νεύρα του Λέοντα άθελά σου βέβαια, κάνοντας σχόλια του τύπου «πόσο τον πήρες τον χαλβά; Πόσο;;; Α, κότσο σε πιάσανε!»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ