Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 17.01.2021

Καρκίνε, θες να αλλάξεις λίγο παραστάσεις και να ταξιδέψεις συντροφιά με ένα καλό βιβλίο ή με μια συζήτηση για πιο φιλοσοφικά θέματα.

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κολάζ γυναικείου προσώπου και αστεριών του σύμπαντος

Τα Ζώδια της Κυριακής 17 Ιανουαρίου 2021: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Ζarastro

Κριός
Δεν έχεις καθόλου όρεξη να ασχοληθείς με εκκρεμότητες της δουλειάς, καθώς το μυαλό σου φεύγει, όμως καλό θα ήταν να κανείς έστω ένα μέρος από όσα έχεις να διεκπεραιώσεις.

Ταύρος
Χρειάζεσαι χαλάρωση και να περάσεις χρόνο επικοινωνώντας με φίλους για οτιδήποτε άλλο πέραν των επαγγελματικών.

Δίδυμοι
Αν έχεις να ολοκληρώσεις κάτι στη δουλειά, καλύτερα ασχολήσου σήμερα, μιας και η εβδομάδα που ακολουθεί θα είναι αρκετά έντονη.

Καρκίνος
Θες να αλλάξεις λίγο παραστάσεις και να ταξιδέψεις συντροφιά με ένα καλό βιβλίο ή με μια συζήτηση για πιο φιλοσοφικά θέματα.

Λέων
Είσαι λίγο περίεργα ψυχολογικά και νιώθεις ίσως πιο ευάλωτος. Καλή ιδέα να περάσεις την Κυριακή κάτω από το πάπλωμα για να φορτίσεις και τις μπαταρίες σου.

Παρθένος
Μην αφήνεις την εξιδανίκευση να θολώνει την εικόνα που έχεις για την πορεία της σχέσης σου.

Ζυγός
Ίσως έχεις κάποιες δεύτερες σκέψεις αναφορικά με ένα θέμα της δουλειάς, μην βγάλεις όμως συμπεράσματα καθώς η οπτική σου δεν είναι ξεκάθαρη.

Σκορπιός
Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να κάνεις ό,τι σου δίνει χαρά και σε διασκεδάζει, όπως κάποιο χόμπι παρέα με το σύντροφο σου ή και τα παιδιά.

Τοξότης
Κάνε λίγο cocooning στο σπίτι ή φτιάξε την ντουλάπα σου, απόφυγε όμως δια ροπάλου να ασχοληθείς και την Κυριακή με επαγγελματικά ζητήματα.

Αιγόκερως
Άνετη ημέρα για να δεις φίλους ή να απολαύσεις μια ρομαντική ταινία στο Netflix αγκαλιά με το ταίρι σου.

Υδροχόος
Μια σύγχυση γύρω από ένα οικονομικό σου ζήτημα σε προβληματίζει αρκετά. Ξεκουράσου όμως και λίγο, διότι η εβδομάδα που ακολουθεί είναι πιεστική.

Ιχθύες
Έχεις αρκετό άγχος, καθώς υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να οργανώσεις ενόψει της νέας εβδομάδας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ