Cosmic Telegram

Stardust Notes 09.05.14

Ο Ερμής στους Διδύμους 7 - 29/5

50502-112024.jpg
Γιώργος Πανόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
67527-136201.jpg

Ο Ερμής δείχνει το είδος και την ποιότητα της επικοινωνίας μας, αυτά που σκεφτόμαστε, τι προσέχουμε στο περιβάλλον, πώς μαθαίνουμε, πώς αφομοιώνουμε την εμπειρία.

Με τον Ερμή στους Διδύμους εντείνεται η ροή των πληροφοριών και πολλαπλασιάζονται οι εντυπώσεις που αντλούμε από το περιβάλλον. Μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής στους Διδύμους βρίσκεται στο σπίτι του, αφού είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων. Εδώ ο Ερμής είναι περίεργος, πειραματικός, ανοιχτός σε νέες ιδέες και νέες εμπειρίες.

Η σκέψη ανεβάζει στροφές, η επικοινωνία ζωντανεύει, υπάρχει έντονη κινητικότητα. Σαν να ανακαλύπτουμε πάλι τον κόσμο γύρω μας.

Είναι εποχή για να συναντηθούμε, να επικοινωνήσουμε, να συνδεθούμε με καινούργιους ανθρώπους και να ανανεώσουμε το ενδιαφέρον για το περιβάλλον μας. Να μάθουμε, να βάλουμε την περιπέτεια στη ζωή μας, να ανοιχτούμε, να κάνουμε διανοητικά άλματα, να αφεθούμε στο άγνωστο.

Ο Ερμής στους Διδύμους είναι ευφυΐα, κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, είναι επιδέξιος, δραστήριος, νεανικός, απασχολημένος, προσαρμοστικός, ευέλικτος, ευμετάβλητος

Και

Άπιαστος, ικανός να αλλάζει το μυαλό και τις ιδέες του από τη μία στιγμή στην άλλη, δεν αντέχει ψυχολογικές και συναισθηματικές διακυμάνσεις, δεν καθηλώνεται, δεν πιάνεται.

Έχει το ταλέντο του μεσάζοντα και την ικανότητα να σπάει τον πάγο όπου υπάρχει αμηχανία ή δύσκολες καταστάσεις με ένα αστείο. Ο Ερμής στους Διδύμους γοητεύεται από τη γλώσσα.

Ο Ερμής στους Διδύμους επιταχύνει την καθημερινότητα, ανοίγει το μυαλό σε εναλλακτικές προοπτικές και ενθαρρύνει τις νέες επαφές. Περισσότερες πληροφορίες, περισσότερα ραντεβού, τηλέφωνα, μηνύματα, συναντήσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Η γλώσσα εφευρέθηκε για να δημιουργούμε επαφές, όχι για να κρυβόμαστε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ