Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (3-9 Φεβρουαρίου)
ΤΕΥΧΟΣ 733
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (3-9 Φεβρουαρίου)

Υδροχόε, τα οικονομικά σου κάνουν ευχάριστη στροφή, όπως και τα προσωπικά σου
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (3-9 Φεβρουαρίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Πρακτικές έγνοιες αλλά και μεγαλύτερη προσωπική ικανοποίηση
Κάποιες πρακτικές ή επαγγελματικές σκέψεις και επαφές γίνονται αιτία προβληματισμού με τον Ερμή στους Ιχθύς (3). Υπάρχουν αμφιβολίες, ίσως σχετικά κουτσομπολιά και γενικώς μια άβολη αίσθηση ότι κάτι δεν πηγαίνει πολύ καλά. Στην επικοινωνία με τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σου είναι εύκολο να αισθανθείς ότι βγαίνεις χαμένος ή ότι κάτι χάνεις εάν δεν κάνεις τον κόπο να το κουβεντιάσεις με τη βεβαιότητα ότι, αν κάτι αξίζει, μπορεί να φτιαχτεί. Η διαρκής ανησυχία και απογοήτευση που καταπίνεται δεν κάνει καλό ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου (7), οι ανάγκες σου από προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις συγκεκριμενοποιούνται στο μυαλό σου κι ίσως έτσι φαίνονται πιο αυτονόητες οι πρωτοβουλίες που χρειάζονται για την κάλυψή τους. Δεν αποκλείεται και μια μικρή βελτίωση των οικονομικών σου. Ερωτική ζωή, δημιουργικότητα, διασκέδαση και σχέση με τα παιδιά σου, αποτελούν σημαντικές ωθήσεις μπροστά με την Πανσέληνο (9) αρκεί να έχεις όντως διάθεση για κάτι καινούργιο, όχι μόνο για αναπαραγωγή του γνώριμου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Ανυπομονείς να ξεμπερδεύεις με όσα προγραμματίζεις, όμως διστάζεις τελικά
Στις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου σου, στις φιλίες, στα σχέδιά σου στρέφεται ο νους σου, ίσως με αφορμή κάποιες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή ή κάποιο δημιουργικό πρότζεκτ, με τον Ερμή στους Ιχθύς (3). Απόφυγε να προσπαθήσεις να κινηθείς βάσει κάποιου γνωστού σεναρίου και να φροντίσεις την κάθε λεπτομέρεια όπως πάντα. Μακράν χρησιμότερο το να αξιοποιήσεις τη δημιουργική σου φαντασία για να βελτιώσεις ένα-δύο πράγματα, δεν χρειάζεται να μείνεις στο «έλα μωρέ, εντάξει είναι». Ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στον Κριό (7) δημιουργεί μια κάπως άβολη αίσθηση σχετικά με χειρισμούς που έχεις κάνει στη δουλειά και για την υγεία σου. Βλέπεις καθαρά την έλλειψη ικανοποίησης και αγχώνεσαι για όσα είναι αναγκαία για να φτιάξει η κατάσταση. Ξεκίνα από οπουδήποτε. Η Πανσέληνος (9) τονίζει τις δυνατότητες στην καριέρα και τον γάμο σου, όμως είναι δύσκολο να μη δυσανασχετήσεις καθώς ίσως εστιάζεις υπερβολικά στους τύπους και τείνεις να εκλάβεις οποιαδήποτε προσαρμογή στις πραγματικές απαιτήσεις, ως προσωπική ήττα. Δεν είναι έτσι.


Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας | 18-24 Ιανουαρίου 2021
Τα ζώδια της εβδομάδας | 18-24 Ιανουαρίου 2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Θετικές προσωπικές κι επαγγελματικές ωθήσεις, αν και όχι χωρίς κάποια σύγχυση
Δεν λείπουν οι επαφές, σκέψεις και εξελίξεις σε επίπεδο καριέρας ή προσωπικών στόχων με τον κυβερνήτη σου, Ερμή, στους Ιχθύς (3). Ενδεχομένως να ανακατέψεις πολλές παραμέτρους και να αντιμετωπίσεις μεγάλη σύγχυση, εάν μείνεις αποκλειστικά στα προσωπικά σου πιστεύω ή σε όσα υποστηρίζει το οικογενειακό σου περιβάλλον και το γραφείο σου. Μακράν σοφότερο να αξιοποιήσεις την ευφυΐα σου για να σκεφτείς «έξω από το κουτί» και να χρησιμοποιήσεις δημιουργικά τις βάσεις που ήδη έχεις. Η Αφροδίτη στον Κριό (7) βοηθά να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για νέα ώθηση στις φιλίες σου, τις ομαδικές σου δραστηριότητες, όπως και να συλλάβεις καινούργιους τρόπους να υπερβείς δυσκολίες στη σχέση με τον σύντροφο, τα παιδιά ή κάποιο δημιουργικό πρότζεκτ. Η Πανσέληνος (9) δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τις ανάλογες επαφές που θα σε φέρουν κοντά με νέα άτομα, νέους στόχους, ίσως κάποια καλύτερη οπτική γωνία ή απαραίτητη επιμορφωτική δραστηριότητα. Δεν χρειάζεται να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες από όσες σου αναλογούν ούτε να κάνεις επίδειξη δύναμης.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας | 11-17 Ιανουαρίου 2021
Τα ζώδια της εβδομάδας | 11-17 Ιανουαρίου 2021

Ανακτάς ένα μέτρο πίστης, όμως αναλώνεσαι σε προσπάθειες να εξασφαλιστείς
Ο Ερμής στους Ιχθύες (3) αποκαθιστά ένα μέτρο δεκτικότητας ή διάθεσης να πιστέψεις ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε και καλύτερα σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την ατομική σου εξέλιξη αλλά και στη σχέση σου με τον ευρύτερο συγγενικό σου κύκλο. Καθώς τείνεις να γίνεις ιδιαίτερα υποκειμενικός κι επίμονος σε αυτά που λες και σκέφτεσαι, έστω κι αν δεν είσαι βέβαιος, καλό είναι να θυμάσαι ότι σημασία έχει να προχωρήσεις, όχι να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο για κάτι που συνέβη τον προηγούμενο αιώνα. Η Αφροδίτη στον Κριό (7) συγκεκριμενοποιεί αρκετά τι θα ’θελες για να αισθανθείς ικανοποιημένος στην καριέρα σου και τον γάμο σου και χρωματίζει με αρκετή ανυπομονησία κι εγωισμό τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα ζητούμενα στο σπίτι, την οικογένεια, τις φιλίες σου. Πάντως σε ωθεί σε δράση. Η Πανσέληνος (9) ρίχνει φως σε ανασφάλειες συναισθηματικού και οικονομικού τύπου που προκύπτουν κυρίως από την προσπάθειά σου να συντηρήσεις ένα μοντέλο που νομίζεις ότι σε εξασφαλίζει στις ερωτικές και οικονομικές σου σχέσεις.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Δυνατότητες να βελτιώσεις την προσωπική σου πορεία και την τσέπη σου
Καθώς ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύες (3) εμφανίζονται στο προσκήνιο προτάσεις και μηνύματα που διανθίζουν την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή, όπως και άλλα που αφορούν το κοινό ταμείο ή τη χρηματοδότηση των εξωεπαγγελματικών σου δραστηριοτήτων και σχεδίων. Χρειάζεται να επιμείνεις ιδιαίτερα στη διάκριση, καθώς οι ασαφείς δηλώσεις, χειρισμοί και τοποθετήσεις θα σου προξενήσουν μόνο ανασφάλεια κι απογοήτευση και στις δύο περιπτώσεις, ενώ υπάρχουν καλές προϋποθέσεις. Η Αφροδίτη στον Κριό (7) σηκώνει ένα πέπλο από τα μάτια σου, καθώς συνειδητοποιείς τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να προχωρήσουν επαγγελματικές επαφές και διαπραγματεύσεις, όπως και για να φέρεις πιο κοντά στην υλοποίηση ιδέες που αφορούν τους προσωπικούς σου στόχους. Σε βοηθά να δεις καινούργια πράγματα στον ορίζοντα. Η Πανσέληνος (9) στον Υδροχόο και τον ζωδιακό σου άξονα έρχεται με τη δυναμική ιδιαίτερα θετικών εξελίξεων στη σχέση και τις συνεργασίες σου, καθώς σου δίνεται πεδίο για να παίξεις. Καλύτερα να μην το αναλώσεις επιμένοντας σε παρελθόντα συμβάντα, θέματα και στόχους.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ερωτικό κρεσέντο, κάποια οικονομικά οφέλη και πολλές πολλές κουβέντες
Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, στους Ιχθύς (3) και τον ζωδιακό σου άξονα στρέφει τη σκέψη και τις κουβέντες σου στην κοινωνική σου ζωή, στη σχέση σου και στις ισορροπίες με τους συνεργάτες σου και το κατά πόσο όλα αυτά στηρίζουν τους προσωπικούς ή επαγγελματικούς σου στόχους. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτος και να μη δένεις κόμπο όσα βάζεις στο νου σου. Αξίζει τον κόπο να καταλάβεις εσύ ότι το θέμα είναι η μεταξύ σας σχέση, όχι αυτά που πιστεύεις σχετικά. Η Αφροδίτη στον Κριό (7) τονώνει την ερωτική σου διάθεση και τις προσπάθειες να αυξήσεις το κοινό εισόδημα. Αυτές είναι αποτελεσματικές, αν κι ίσως γίνουν κάπως βίαια κι αυτό προξενήσει την ανάλογη αναστάτωση. Η Πανσέληνος (9) σου δίνει την ευκαιρία να «οργανώσεις» εσένα και τους γύρω σου στην προσωπική κι επαγγελματική σου ρουτίνα και να ανανεωθείς σημαντικά, αν βασιστείς στην εμπειρία σου και όχι σε χειρισμούς για να φέρεις σε πέρας κάποιο προσωπικό σχέδιο.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Μπερδεμένη και δύσκολη ρουτίνα και ευχάριστες προσωπικές εξελίξεις
Δουλειές με φούριες φέρνει ο Ερμής στους Ιχθύς (3), είτε αφορούν όντως τα επαγγελματικά σου, είτε το πρακτικό κομμάτι της ρουτίνας σου. Έχεις νέα σχετικά με ανοίγματα που έχεις κάνει, νομικές, συγγενικές ή ακαδημαϊκές υποθέσεις κι αυτό δημιουργεί την ανάγκη να ξεμπερδέψεις και να ξεδιαλέξεις αρκετές λεπτομέρειες. Μην μπεις στη δημιουργική ασάφεια, καθώς δεν θα βοηθήσει καθόλου και ουσιαστικά θα μπλοκάρει το επόμενο βήμα. Ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στον Κριό (7) και τον ζωδιακό σου άξονα, σε κινητοποιεί όσον αφορά τη σχέση και τους συνεργάτες σου, στην πρώτη περίπτωση με άξονα την ερωτική και συναισθηματική σου ικανοποίηση, στη δεύτερη περίπτωση τις καλύτερες ισορροπίες στον κοινό προϋπολογισμό ή τη διευθέτηση του οικονομικού κομματιού κάποιας συμφωνίας. Η Πανσέληνος (9) σου δίνει χαρά και καλύτερη διάθεση, είτε μέσα από διασκέδαση και δημιουργικές ασχολίες με παιδιά και φίλους, είτε μέσα από σχέδια και δραστηριότητες που προκύπτουν στην ερωτική σου ζωή. Δεν χρειάζεται να βάλεις τους στόχους σου στο παιχνίδι, μπες όπως είσαι.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Ευχάριστα νέα και κουβέντες, πρακτικές πρωτοβουλίες κι εσωτερική απογραφή
Με την είσοδο του Ερμή στους Ιχθύς (3) οι ειδήσεις που φτάνουν στ’ αυτιά σου, όπως και οι κουβέντες που γίνονται σχετικά με την ερωτική σου ζωή, όπως και με το μέλλον οικονομικών συμφωνιών ή του κοινού ταμείου, κλίνουν σαφώς προς το θετικό και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Χρειάζεται ωστόσο από μέρους σου η αξιοποίηση της δημιουργικότητας, της ευφυΐας και της κατανόησής σου ώστε να μη μείνουν τα πράγματα στα λόγια. Η Αφροδίτη στον Κριό (7) σε οδηγεί σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που είναι απαραίτητες για την εξομάλυνση της ρουτίνας στη σχέση σου, ενώ ανοίγει πρακτικές δουλειές και αγγαρείες που είναι αναγκαίο να αναλάβεις ως απόρροια των συνεργασιών σου ή κάποιας συμφωνίας. Όσον αφορά την υγεία σου, απόφυγε να ενταχθείς απότομα σε πολύ απαιτητικά προγράμματα. Η Πανσέληνος (9) σου δίνει σαφή εικόνα της κατάστασης στο σπίτι, στο γραφείο και μέσα σου και των ανθρώπων που σε περιστοιχίζουν. Όσο εστιάζεσαι στο να συντηρήσεις το ομαδικό κλίμα, τόσο πιο κοντά έρχεσαι στους στόχους σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Δυσκολούτσικες «εσωτερικές» κουβέντες με θετικότατες εξωτερικές εξελίξεις
Με τον Ερμή στους Ιχθύς (3) στην ημερήσια διάταξη μπαίνουν διάφορα μπερδέματα που υπάρχουν στο γραφείο και το σπίτι και οφείλονται στην ανεπαρκή συνεννόηση με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σου για αυτά που υποτίθεται ότι αποτελούν κοινό στόχο. Επειδή είναι ευαίσθητο θέμα κι ο καθένας πιστεύει ότι δεν φέρει καμία ευθύνη, ξεκίνησε αναλαμβάνοντας την ευθύνη σου μήπως και γλιτώσετε από πολύ δράμα. Η Αφροδίτη στον Κριό (7) σου ανοίγει την όρεξη για διασκέδαση, για νέες δημιουργικές ασχολίες και για ερωτικές περιπέτειες. Το κλίμα σε σηκώνει, αφού η προσωπική και επαγγελματική σου ζωή δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες. Ίσως χρειάζεται απλά μια προειδοποίηση να μην ανοίξεις πολλές ιστορίες ταυτόχρονα. Η Πανσέληνος (9) φέρνει άτομα, ιδέες και τρόπους θεώρησης των πραγμάτων που σε εισάγουν σε νέους κύκλους, νέες επαφές και έναν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας και συνδιαλλαγής γενικά. Απόλαυσε την κοινωνικότητα με άτομα που αισθάνεσαι ότι υπάρχει συνάφεια, γιατί μέσα από αυτές τις απλές, καθημερινές σχέσεις μπορείς να βελτιωθείς σαν άνθρωπος κι επαγγελματίας. 


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Πολλά λόγια που μπορούν να είναι θετικότατα, αν δεν κολλήσεις
Με τον Ερμή στους Ιχθύς (3) πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται για θέματα δουλειάς, ρουτίνας, υγείας, καθημερινότητας και για το τι θέλεις να κάνεις με όλα αυτά. Επίσης έχεις μεγαλύτερη διάθεση για επαφές και για να δεις κόσμο γενικότερα. Το ευχάριστο είναι ότι οι επαφές σου αποκτούν μια κάποια ευαισθησία και χρώμα. Το όχι τόσο ευχάριστο είναι πως σου είναι κάπως δύσκολο να δεις πέρα από τις προσωπικές σου απόψεις και θέλεις να πείσεις με κάθε τρόπο. Η Αφροδίτη στον Κριό (7) φέρνει μια ανανέωση στο σπίτι και στο γραφείο, κυρίως μέσα από τη συνδρομή των παιδιών ή του συντρόφου, ή κάποιου ευχάριστου για σένα πρότζεκτ στη δεύτερη περίπτωση. Αν και ουσιαστικά το έχεις ανάγκη, ίσως θεωρήσεις ότι πιέζεσαι. Η Πανσέληνος (9) υποδεικνύει πολύ ευχάριστες δυνατότητες για την ερωτική σου ζωή και την τσέπη σου, με τη συνδρομή συντρόφου ή κάποιας συμφωνίας, ρύθμισης ή του κοινού ταμείου. Όσο ουσιαστικότερα συμμετέχεις, τόσο θετικότερα το βιώνεις.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Τα οικονομικά σου κάνουν ευχάριστη στροφή, όπως και τα προσωπικά σου
Με τον Ερμή στους Ιχθύς (3) τα μηνύματα από την ερωτική σου ζωή και από τις οικονομικές σου συνεργασίες είναι σαφώς θετικά, σε βαθμό που ίσως παραχαλαρώσεις. Στο οικονομικό κομμάτι φρόντισε να είσαι προσεκτικός και σαφής, στο ερωτικό κομμάτι καλό είναι να μη γίνεις ιδιαίτερα εγωκεντρικός συναισθηματικά ή ζηλιάρης. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι απλά να βγάλεις την ευαισθησία που τώρα σου βγαίνει. Η Αφροδίτη στον Κριό (7) σε σπρώχνει να βγεις προς τα έξω, είτε αυτό σημαίνει να συναντηθείς με περισσότερο κόσμο, να κάνεις κάποια εκδρομή, να μιλήσεις για μεγαλύτερη γκάμα θεμάτων, ώστε να γίνουν οι συνεννοήσεις που έχεις ανάγκη και να δημιουργηθούν τα απαραίτητα κανάλια. Αυτό αφορά εξίσου την οικογένεια και το σπίτι σου, όπως και τις βάσεις για την περαιτέρω προσωπική σου εξέλιξη. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου (9) επιβεβαιώνει τη στήριξη από συνεργάτες, από τον σύντροφό σου και τον κύκλο σου και ανοίγει τον δρόμο για μεγαλύτερη σύμπνοια και καλύτερες συμφωνίες.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Λιγότερες ανησυχίες, περισσότερη ικανοποίηση και κάποια καθημερινά προβλήματα
Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου (3) βρίσκεις μια πολυπόθητη βαλβίδα αποσυμπίεσης για όλο την ψυχολογική και σωματική κούραση των προηγούμενων ημερών και τις ανησυχίες. Το γεγονός από μόνο του σου φτιάχνει τη διάθεση, σε συνδυασμό με τις θετικές για σένα ενδείξεις και κουβεντούλες που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τη σχέση σου. Ίσως αυτά που ακούς να μην είναι αυτά που περίμενες, είναι όμως ακριβώς αυτά που χρειάζεται. Η Αφροδίτη στον Κριό (7) φέρνει τις προσκλήσεις, τις κουβέντες και τις ευκαιρίες να κάνεις πέντε καινούρια πραγματάκια που σε ανανεώνουν ερωτικά και οικονομικά. Κάτι έξτρα μπαίνει στην τσέπη σου κι αισθάνεσαι σαφώς πιο ικανοποιημένος συναισθηματικά, έστω κι αν πρόκειται για μια απλή γνωριμία. Η Πανσέληνος (9) σου δημιουργεί κάποια αναστάτωση κι άγχος, εξαιτίας κάποιου θέματος υγείας ή κάποιας πρακτικής ή επαγγελματικής υπόθεσης. Μπορεί να υπάρξουν κάποια κουτσομπολιά ή να αμφιβάλεις για τη στήριξη που έχεις. Την έχεις όμως και βοηθά σε όλα τα παραπάνω, ειδικά αν δεν τη σαμποτάρεις μόνος σου.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5