Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (25 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου)
ΤΕΥΧΟΣ 725
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (25 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου)

Τοξότη, βάζεις στόχους για τον εαυτό σου, φρόντισε να μην είναι μόνο σεξ και χρήμα
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (25 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Βλέπεις καθαρότερα και είτε σε συνεπαίρνει ο ενθουσιασμός είτε διορθώνεις πορεία
Με Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26) ξεκινά η εβδομάδα και συνεπώς σαφώς καθαρότερη όραση για τις ανάγκες της καριέρας και του γάμου σου. Για να διακρίνεις τον τρόπο να βγάλεις περισσότερα χρήματα χωρίς να διαταράξεις τις συνεργασίες σου, χρειάζεται να παραμείνεις συγκεντρωμένος και πρακτικός όταν σου δοθεί η ευκαιρία και να αποφύγεις την επίκριση ή τη ματαιοδοξία. Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) μετά από πέντε μήνες ξεκαθαρίζει τους ευσεβείς πόθους και τις μισές αλήθειες που χρησιμοποιήθηκαν μήπως και γινόταν να αποφευχθεί ο επίλογος κυρίως σε θέματα δουλειάς και ρουτίνας, οικογενειακού προϋπολογισμού. Παράλληλα διαλύει πολλές παρασκηνιακές μπαρούφες κι εκκρεμότητες που μέσα στη χαρά σου να κάνεις κάτι καινούργιο και συναρπαστικό, μπορεί να παραμελείς. Η Νέα Σελήνη (26) μιλά ακριβώς για την ευκαιρία να δεις καθαρά το επόμενο βήμα στα ερωτικά σου, τη σχέση με τα παιδιά και τον σύντροφο και να διαμορφώσεις ανάλογα τον τρόπο που σκέφτεσαι την προσωπική σου εξέλιξη, τη διασκέδαση καθώς και τη σχέση με τους συγγενείς σου.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Καθαρότεροι προσωπικοί στόχοι και ένα ωραίο πρακτικό πρόγραμμα ανανέωσης
Ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26) σε βοηθά να συνέρθεις κάπως από το χανγκόβερ του ερωτικού και οικονομικού επεκτατισμού που βίωσες, καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις ανάγκη πιο τακτικά και ρεαλιστικά πράγματα για να βελτιώσεις την προσωπική κι επαγγελματική σου καθημερινότητα. Με τη Νέα Σελήνη (26) είναι καιρός για καινούργιους στόχους στην ερωτική ζωή, οι οποίοι έρχονται από μέσα σου κι όχι από τη ζαλάδα συζητήσεων, των απόψεων του κύκλου σου ή κάποια γνωριμία. Επίλεξε πού θα στρέψεις την προσοχή σου με φροντίδα καθώς το να μείνεις στο περίπου και το ό,τι να ’ναι  θα σε κρατήσει πίσω και θα συνεχίσει να σε πληγώνει. Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) σε βοηθά να διαμορφώσεις και πάλι σχέδια για το μέλλον, να κάνεις όνειρα και να βρεις άκρη με το πώς θα ήθελες τις φιλίες και τον ελεύθερο σου χρόνο. Σε αυτό το πλαίσιο, βέβαια, αντιλαμβάνεσαι ότι πολλά από τα τωρινά που ήλπιζες να διασώσεις είναι υπεράνω σωτηρίας.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12 - 18 Απριλίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 12 - 18 Απριλίου 2021

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Αλλάζει η χημεία στις σχέσεις και ξέρεις αν αυτό που δοκιμάζεις τελικά σου κάνει
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26) δύο είναι τα τινά: ή μαζεύεις ό,τι άνοιγμα έκανες στις σχέσεις σου και αρχίζεις να το σκέφτεσαι και να ανησυχείς, ή αντιλαμβάνεσαι ότι για να μη λουστείς πάλι τραύματα (ή άτομα) του παρελθόντος χρειάζεται να πεις τα πράγματα με το όνομά τους και να αποδώσεις την ανάλογη αξία. Η Νέα Σελήνη (26) στον Τοξότη και τον ζωδιακό σου άξονα φέρνει γνωριμίες και καινούργιες αντιλήψεις σε διάλογο με τις συνήθειές σου και τις πάγιες επιθυμίες σου, στο πλαίσιο των προσωπικών κι επαγγελματικών σου σχέσεων. Το ευκολάκι (και ευχάριστο) είναι να βάλεις πολλά στο πιάτο σου και να αμφιταλαντεύεσαι ως συνήθως. Πιο παραγωγικό είναι να πάρεις τα νέα δεδομένα και να κάνεις στόχο σου να τα δεις πραγματικότητα στις σχέσεις σου. Με τον Ποσειδώνα ορθόδρομο (27) άλλωστε είναι ευκολότερο να αντιληφθείς τι θέλεις από την καριέρα και τον γάμο σου πραγματικά και να αποκοπείς από παλιότερα πράγματα που συντηρούσες ρομαντικά.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5 - 11 Απριλίου 2021
Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5 - 11 Απριλίου 2021

Πιο έτοιμος να αποδεχτείς ότι έχεις ανάγκες και να κάνεις κάτι γι’ αυτές
Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26) και τον ζωδιακό σου άξονα βρίσκεις την αυτοκυριαρχία και τη συγκέντρωσή σου στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις και είσαι σε καλύτερη θέση να αξιολογήσεις εάν και κατά πόσο καλύπτουν τις ανάγκες σου. Λίγη ανάλυση και καθαρότητα κάνει καλό, από το φλερτ ως τον γάμο σου, αρκεί να μη γυρίσει σε απαγγελία κατηγοριών. Η Νέα Σελήνη (26) είναι καλά νέα για τη δουλειά καθώς παρουσιάζει τη δυνατότητα να βγάλεις κάτι παραπάνω αν συγκεντρωθείς στο διά ταύτα και δεν παρασυρθείς σε τεμπελιές και διασκέδαση ή δεν εμμείνεις σε κάποιο παλιότερο σχέδιο. Ο ορθόδρομος Ποσειδώνας (27) βοηθά να ξεκαθαρίσει το πού βρίσκεται τελικά το επόμενο βήμα σου ως άτομο, επαγγελματίας, μαθητής κ.ο.κ. Αντιλαμβάνεσαι ότι ορισμένοι τρόποι σκέψης, παρέες και συγγενικές ισορροπίες δεν γίνεται να συνεχιστούν αν πρόκειται εσύ να βρεις το επόμενο και καλύτερο. Δεν είναι εύκολο, όμως η απογοήτευση και οι δυσαρέσκειες ήδη επηρέαζαν την ερωτική σου ζωή και τη σχέση με τα παιδιά.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Δεν σηκώνεις πολλά στη δουλειά και λαχταράς να περάσεις καλά προσωπικά
Κάπως πιο σκληροπυρηνικά τοποθετείσαι στην καθημερινότητά σου και τη δουλειά με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26). Αποδίδεις αξία στο να γίνονται τα πράγματα στην ώρα τους, σωστά και όχι στο περίπου, κι αυτό επεκτείνεται στην υγεία, τη διατροφή, την άσκησή σου. Εφόσον δεν χώνεις τη μύτη σου σε δουλειές που δεν σε σπέρνουν, πηγαίνει πρίμα. Η Νέα Σελήνη (26) είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να δώσεις καινούργια πνοή και κατεύθυνση στην ερωτική σου ζωή, τη διασκέδαση, τη δημιουργικότητα, τη σχέση με τα παιδιά σου. Αυτό γίνεται εφικτό αν δεν επιμένεις σε παλιότερες σχέσεις ή δεν αφήνεις τους φόβους σου να σε κάνουν άνω-κάτω και επιθετικό. Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) ίσως διευκολύνει, ίσως δυσχεραίνει το εγχείρημα, ανάλογα την ετοιμότητά σου. Δείχνει πάντως με μεγαλύτερη καθαρότητα πού στέκεσαι συναισθηματικά και σεξουαλικά, όπως και όσον αφορά το κοινό ταμείο. Σίγουρα παρασύρει κάποιες άστοχες εντυπώσεις σου κι αυτό ενέχει κάποιο σοκ.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Γίνεσαι αυστηρότερος στις σχέσεις, ζητώντας είτε ουσία ή πιο ωραία επιφάνεια
Αυτή η Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26) σου θυμίζει ότι έχεις στάνταρ στον έρωτα και τη σχέση με τα παιδιά σου. Το ερώτημα είναι αν θα συγκεντρωθείς στα επιφανειακά ή τα ουσιαστικά σου στάνταρ κι ανάγκες, γιατί αυτό θα καθορίσει αν θα γίνεις ανυπόφορα συγκεκριμένος κι απορριπτικός ή ουσιαστικά ερωτευμένος με όσα σε κάνουν χαρούμενο. Η Νέα Σελήνη (26) φέρνει το δίλημμα βαθιά μέσα σου και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Σου δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις όσα έχουν γίνει στο παρελθόν ώστε να θέσεις καλύτερους στόχους για το μέλλον, αλλά και τη δυνατότητα να κάνεις πάλι τα ίδια ή κάτι που θα διαφοροποιήσει τα πράγματα χωρίς όμως να αλλάξει ουσιαστικά κάτι. Ο ορθόδρομος Ποσειδώνας (27) σου δίνει πληρέστερη εικόνα των συνεργατών και του συντρόφου σου και, ενώ μπορεί να παρασύρει κάποιους ευσεβείς πόθους για τις δυνατότητές τους, σου επιτρέπει, αν θέλεις, να σχετιστείς με τον άνθρωπό που έχεις απέναντί σου, όχι με την εικόνα σου για αυτόν.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Στις γνωστές ιστορίες στο σπίτι και στο κατά πόσο σε ικανοποιούν ή δεν σε ικανοποιούν σε βάζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26). Χρειάζεται προσοχή γιατί η τάση σου είναι να ξανακάνεις τον άγιο και να προσπαθήσεις να φροντίσεις για όλα, ειδικά στις περιπτώσεις που εμπλέκεται ο έρωτας, το χρήμα ή και τα δύο. Το αποτέλεσμα θα είναι απλώς να επιβεβαιώσεις για πολλοστή φορά ότι δεν την παλεύεις αν συνεχίσεις σε αυτό το μοτίβο. Η Νέα Σελήνη (26) έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα αφού σου ανοίγει μια πόρτα για να ασχοληθείς με καινούριους ανθρώπους, ιδέες και δραστηριότητες, να δεις κάποιο καινούριο μέρος και τελικώς να κάνεις μια μικρή ανασύνταξη στο σκεπτικό σου, ίσως και αναφορικά με τους ανθρώπους που βλέπεις καθημερινά. Όλα αυτά αν δεν κολλήσεις στη βαρύτατη για σένα αίσθηση αυτού που θεωρείς καθήκον. Η λέξη κλειδί εδώ είναι «θεωρείς». Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) διευκολύνει την πρακτική τακτοποίηση της ρουτίνας και της δουλειάς σου, όμως παράλληλα ενδεχομένως σε καταβάλλει καθώς συνειδητοποιείς ότι δεν αντέχεις αν κάποια πράγματα δεν γίνουν διαφορετικά.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Πας να γίνεις κάθετος επειδή τα πράγματα βγαίνουν διαφορετικά από ό,τι περίμενες
Δεν προτίθεσαι να χαρίσεις πολλά κάστανα ακόμη στις κουβέντες σου και τις καθημερινές σου συναναστροφές με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26). Υπάρχει η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια, σε λίστα και με αλφαβητική σειρά τις ανάγκες σου ιδιαίτερα σε σχέση με τις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις. Να το κάνεις όμως αποφεύγοντας α) τις μπηχτές β) τις σιωπές και να περιμένεις οι άλλοι να μαντέψουν γ) τα ψέματα ή τη σκληρότητα προκειμένου να βελτιώσεις τη θέση σου. Η Νέα Σελήνη (26) φέρνει εξαιρετικό δυναμικό για να βελτιώσεις την τσέπη σου, όπως και να αισθανθείς πληρέστερος και περισσότερο ικανοποιημένος συναισθηματικά και ερωτικά. Ψάξου ωστόσο καλά για το τι είναι για σένα «πλούτος» και βάλε στόχο αυτό. Ίσως να μη σχετίζεται απαραίτητα με κάποιο καινούριο εγχείρημα, παρέα, εκδρομή ή εμπειρία. Ίσως αυτό που χρειάζεσαι να είναι αναγνώριση πραγμάτων που ήδη έχεις. Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) παρασύρει λίγο ή και πολύ από το ρομάντζο και τη χρυσόσκονη στον έρωτα, όμως σου δείχνει πραγματικά τον απέναντι.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Βάζεις στόχους για τον εαυτό σου, φρόντισε να μην είναι μόνο σεξ και χρήμα
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (26) αποτελεί ικανότατη ενεργειακή φόρτιση που χρειαζόσουν ιδιαίτερα. Σε βοηθά να δεις τον εαυτό σου καθαρότερα και να ανανεώσεις τους στόχους σου για το ερχόμενο διάστημα, ειδικά αν εστιαστείς σε ένα ή κάποια σημαντικά πράγματα που βλέπεις ότι μπορούν να σε κάνουν καλύτερο, από το να λύσεις θέματα με τους συγγενείς σου, ως το να μάθεις κάτι καινούριο ή να ανανεώσεις τις παρέες σου. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κολλήσεις σε οικονομικές ή συναισθηματικές ανησυχίες, αυτές όμως επιλύονται αν κάνεις πρώτα τα άλλα. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26) παίρνεις το κάτι παραπάνω από τη δουλειά και επίσης αισθάνεσαι πιο σίγουρος κι ασφαλής συναισθηματικά. Εφόσον αυτό δεν σε οδηγεί να κάνεις τον μέντορα σε όλους τους άλλους, έχει καλώς. Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) ίσως σου δείξει ότι κάποια θέματα που υπάρχουν στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον δεν παίρνουν άλλη αναβολή και χρειάζεται να προσπαθήσεις να τα λύσεις άμεσα, ώστε να ησυχάσεις κάπως.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τις ανάγκες σου, όμως φοβάσαι αρκετά να τις επιδιώξεις
Καλά νέα είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (26) γιατί αρχίζεις να ξαναβρίσκεις ένα μέρος από την κοινή σου λογική και τις αναλυτικές σου ικανότητες και να βγαίνεις από τον συναισθηματικό κυκεώνα, το δράμα, την αίσθηση ότι έχεις μείνει πίσω, των προηγούμενων ημερών. Εφόσον δεν πείσεις τον εαυτό σου ότι η βασική σου ανάγκη είναι να είσαι μόνος σου για να κάνεις τη δουλειά σου, όλα καλά. Θα σε βοηθήσει να παραδεχτείς καθαρά τις ανάγκες σου στον έρωτα και την καριέρα, αυτό θα είναι το κέρδος κι αυτό θα σε κάνει ελκυστικότερο. Η Νέα Σελήνη (26) σου δίνει μια ιδέα τι να κάνεις για να γίνει η αρχή του τέλους σε στοιχεία που σε προβληματίζουν στις οικονομικές σου συνεργασίες, σε εκκρεμότητες σε ερωτικές σχέσεις, όπως και σε παρασκηνιακά ζητήματα που δημιουργούν άγχος. Η λύση δεν είναι να διαφυλάξεις με κάθε θυσία τους τύπους και τις εντυπώσεις, αλλά μάλλον να δεις αν διασώζεται η ουσία του πράγματος. Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) κάνει την επικοινωνία ειλικρινέστερη.  


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Αισιοδοξία για τα επαγγελματικά σου, ανανέωση στις φιλίες, χαμός στο σπίτι
Έναν κάποιο έξτρα προβληματισμό σού δημιουργούν τα γεγονότα στο σπίτι και το οικογενειακό και συγγενικό σου περιβάλλον με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26). Συμβαίνει κυρίως γιατί κάποιες ανάγκες που εξαρτώνται από αυτά και θεωρούσες δεδομένες να αποτελούν παράγοντας πίεσης. Σε κάθε περίπτωση είναι ευκαιρία να δεις και να ζυγίσεις τα αίτια του ανικανοποίητού σου πιο ψύχραιμα. Η Νέα Σελήνη (26) έχει τόνο σαφώς πιο σύμφωνο με το κλίμα των ημερών καθώς ανανεώνει τις φιλίες σου, τις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου σου, προσωπικά κι επαγγελματικά σχέδια και στόχους. Βασικό να θεωρήσεις αποφασιστικό παράγοντα όχι τη ρουτίνα, τις υποχρεώσεις και τη δουλειά της καθημερινότητας, αλλά τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Ο Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) σου δίνει καλύτερη εικόνα των οικονομικών σου και πιθανώς σε βοηθά να εισπράξεις κάποια χρήματα από οικονομικές συνεργασίες, ενώ ίσως βοηθήσει και μια άνοδο του οικογενειακού εισοδήματος. Σε κάθε περίπτωση αποσαφηνίζει επιπλέον τι χρειάζεσαι συναισθηματικά και ερωτικά.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Βλέπεις καθαρότερα τον εαυτό σου και το τι χρειάζεσαι για καλύτερη ποιότητα ζωής
Κάτι πιο ξεκάθαρο για το τι χρειάζεται ο ελεύθερος χρόνος σου, οι παρέες σου και τα σχέδιά σου για να αναβαθμιστούν φέρνει η Αφροδίτη στον Αιγόκερο (26). Οι κουβέντες και προτάσεις των ημερών που αφορούν τον κοινό προϋπολογισμό είναι καίριες. Το ίδιο σημαντικές είναι και οι γνωριμίες ερωτικού περιεχομένου που ενδεχομένως θα κάνεις, αν δεν τις πυροβολήσεις άμα τη εμφανίσει. Η Νέα Σελήνη (26) σου δίνει την ευκαιρία να κεντράρεις επαγγελματικά και να επιλέξεις προς τα πού θέλεις να τραβήξει η καριέρα σου, όπως επίσης να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τους στόχους σου στην ερωτική σου ζωή. Βασικό σε αμφότερες τις περιπτώσεις είναι να στηρίξεις όποια επιλογή σου στα γεγονότα και τις συνθήκες τις καθημερινότητάς σου, όχι σε ενθουσιασμό ή θεωρητικές ακόμη εμπνεύσεις. Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας ορθόδρομος (27) σε βοηθά να δεις καθαρότερα τον εαυτό σου και τις παρούσες σου δυνατότητες και κυρίως να ξεπεράσεις παλιότερες εικόνες κι εκδοχές του εαυτού σου. Δεν είναι εύκολο, αλλά αυτός είσαι.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Κυριακής 18.04.2021
Τα Ζώδια της Κυριακής 18.04.2021
Ζυγέ, φαίνεται πως έχεις να κάνεις λίγη δουλειά κυριακάτικα και αυτό μάλλον σου...
Zarastro
Τα Ζώδια της Κυριακής 18.04.2021
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5