1821 Digital Gallery
Τα ζώδια της εβδομάδας (28 Οκτωβρίου - 3 Νοεμβρίου)
ΤΕΥΧΟΣ 721
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (28 Οκτωβρίου - 3 Νοεμβρίου)

Σκορπιέ, θα υπάρξει αποσταθεροποίηση στις σχέσεις σου εάν δεν προσπαθήσεις για το αντίθετο
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (28 Οκτωβρίου - 3 Νοεμβρίου).

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ερωτικά πάθη και μια αχτίδα φωτός και ανανέωσης στο βάθος
Με τη Νέα Σελήνη (28) ανάβουν τα αίματα στην ερωτική σου ζωή, πράγμα που εγκυμονεί από τα καλύτερα μέχρι τα χειρότερα. Από τη μία τα πάθη είναι στα χάι τους και το κλίμα στην κρεβατοκάμαρά σου μπορεί να είναι άψογο. Από την άλλη το παραμικρό που μπορεί να ξεφύγει σε σένα ή τον άλλο γίνεται εύκολα σύγκρουση, μάλωμα, ανταγωνισμός καθώς τα λάθος «κουμπιά» πατιούνται ευκολότερα από τα σωστά. Ο ανάδρομος Ερμής (31) ανακινεί κάποια οικονομικά μπερδέματα στις συνεργασίες σου, σε υποθέσεις επιχειρήσεων, στις δουλειές σου με τράπεζες. Είναι βασικό να θυμάσαι να σκέφτεσαι για να μη μπεις σε ένα πανικόβλητο μπέρδεμα. Η Αφροδίτη στον Τοξότη (1) ανανεώνει την κοινωνική και προσωπική σου ατζέντα μέσα από πραγματάκια που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου. Μπορεί να είναι από μία εκδρομή μέχρι κάτι που θα ήθελες να μάθεις, ίσως καλύτερη συνεννόηση με τους δικούς σου. Πάντως φέρνει μια ανάλαφρη πνοή και σε στρέφει στο καλό κομμάτι, όποιο κι αν είναι αυτό.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Σφοδρές εξελίξεις στις σχέσεις σου και η δυνατότητα να λειτουργήσουν υπέρ σου
Καλό θα ήταν να έχεις το νου σου στις σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές, με τη Νέα Σελήνη στον ζωδιακό σου άξονα (28). Κάθε κουβέντα και κάθε μικροπεριστατικό της οικογενειακής ζωής, του σπιτιού, ή διαφωνία, συναλλαγή ή διαπραγμάτευση του γραφείου μπορεί εύκολα να βγει εκτός ελέγχου και μάλιστα υποδεικνύοντας εσένα ως υπαίτιο. Ο ανάδρομος Ερμής στον ζωδιακό σου άξονα (31) ίσως βοηθήσει να δεις σε μεγαλύτερο βάθος θέματα που αφορούν το ερωτικό κομμάτι της σχέσης σου ή σε επίπεδο δουλειάς κάποιες συζητήσεις που γίνονται για το πώς μπορούν τα δημιουργικά σου πτρότζεκτ να είναι περισσότερο επικερδή. Ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στον Τοξότη (1) είναι σαφής βοήθεια και στα δύο μέτωπα, καθώς σχεδόν διασφαλίζει ότι οποιοσδήποτε κόπος σου να οργανώσεις ή να δουλέψεις πάνω σε κάτι έχει θετικό αντίκτυπο στο κοινό ταμείο, οικογενειακό ή επαγγελματικό, ειδικά αν έχεις σαφή ιδέα τι κάνεις και είσαι συγκεντρωμένος σε μία κατεύθυνση. Τονώνει επιπλέον τη λίμπιντό σου, κάνοντάς σε να αναζητάς κάποια ανανέωση κι εκεί.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης
Τα Ζώδια της Τετάρτης

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Τρέχεις και δεν φτάνεις στη ρουτίνα σου με νότες διασκέδασης στα προσωπικά σου
Μπορεί να είναι και καλό το ότι σου ψιλοπέφτει ο ουρανός στο κεφάλι με τη Νέα Σελήνη (28) γιατί έτσι κινητοποιείσαι στη δουλειά και τη ρουτίνα σου και πιάνεις πραγματάκια που είχες αφήσεις στην άκρη, έστω κάπως πανικόβλητος. Χρησιμοποίησε όση διάθεση για δουλειά έχεις, μήπως βγάλεις από τη μέση σοβαρά θέματα και για να αποφύγεις κουτσομπολιά και άσχημες εντυπώσεις. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, ανάδρομος στον Σκορπιό (31), ανοίγει θέματα που αφορούν κληρονομικά, καθώς και οικονομικές υποθέσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου, από λογαριασμούς μέχρι έριδες. Να είσαι γενναιόδωρος και όσο πιο γρήγορος μπορείς στις κινήσεις σου, έστω κι αν δεν φαίνεται να τραβάνε τα πράγματα. Να είσαι επίσης εξαιρετικά προσεκτικός στην οδήγηση και τις μετακινήσεις σου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη (1) κρατά τις ισορροπίες με μια πιο ανέμελη νότα στις σχέσεις σου, με περισσότερη διασκέδαση, μεγαλύτερη κοινωνικότητα κι ίσως την ευκαιρία να διαχωρίσεις τι είναι σημαντικό και τι όχι στην προσωπική σου ζωή.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Νέα Σελήνη στον Σκορπιό
Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Έντονα επεισόδια στην ερωτική σου ζωή και ένα μεγάλο τράβηγμα προς τα πίσω
Καλό είναι να φορέσεις κανένα αλεξικέραυνο στην προσωπική σου ζωή με τη Νέα Σελήνη (28) καθώς, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, είναι ιδιαίτερα εύκολο να χάσεις την μπάλα στο ερωτικό κομμάτι και να δεις τα πάνω κάτω. Προσπάθησε να αποφύγεις τις μεγάλες ακρότητες και τους μεγάλους εγωισμούς και, προς Θεού, μη γυρίσεις σε πρώην, έχεις ακόμη μια ρανίδα λογικής. Ο ανάδρομος Ερμής (31) δεν το κάνει εύκολο καθώς, όπως φαίνεται, και η επικοινωνία παίζει και η νοσταλγία παίζει και γενικώς θα ήθελες να κάνεις rewind και να βρεθείς στο παρελθόν. Ειλικρινά, είναι μάταιο. Αν τώρα το πάρεις όλο αυτό και το διοχετεύσεις σε δουλειά και δημιουργικότητα, έχεις πολύ καλές πιθανότητες να βάλεις τις βάσεις για κάτι καινούργιο, αν και δεν χρειάζονται βιασύνες για τον ρυθμό με τον οποίο θα προχωρήσεις. Η Αφροδίτη στον Τοξότη (1) συνάδει στο να προσγειωθείς ανανεωμένος και να συντονίσεις σχέδια, δουλειά, αυτά που γίνονται στο σπίτι και μέσα σου με την καθημερινότητά σου.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Πλέεις σε δύσκολα νερά στο σπίτι ώσπου θυμάσαι να παίρνεις τα πράγματα πιο λάιτ
Αναστατώνει επαρκώς τα πράγματα στο σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή η Νέα Σελήνη (28) και χρειάζεται αρκετές ασκήσεις υπομονής και υπενθύμισης στον εαυτό σου ότι σε κάποιο επίπεδο αγαπάς τον απέναντι για να μη γίνεις μπίλιες. Παρομοίως, και στο γραφείο οι δυναμικές είναι εύφλεκτες καθώς είναι λες και οι συνεργάτες σου έχουν βαλθεί να σκατώνουν επίτηδες ό,τι κυνηγάς. Και στις δύο περιπτώσεις, το να μη γίνεις θεριό ανήμερο θα είναι υπέρ σου. Ο ανάδρομος Ερμής (31) μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολία στο να συντονίσεις τα σχέδιά σου με το οικογενειακό πορτοφόλι ως επίσης και το να βρεις ελεύθερο χρόνο για φίλους και χόμπι χωρίς να διαταράξεις τις οικογενειακές δυναμικές. Η Αφροδίτη στον Τοξότη (1) σου θυμίζει ότι δεν είσαι και τόσο σοβαρός κατά βάθος και ξαναβάζει τον αυτοσαρκασμό, το χιούμορ και το φλερτ στην προσωπική σου ζωή, εκτονώνοντας πολλή ένταση. Πιθανώς μέσα από κάτι καινούριο. Επαγγελματικά επίσης σε βγάζει από στεγνές αναζητήσεις καριέρας και σου θυμίζει καλύτερους λόγους να δουλεύεις.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Ευέλικτοι χειρισμοί για να μην τα κάνεις μαντάρα σε δουλειά και προσωπικά
Τείνεις να γίνεις αδέξιος κι απρόσεκτος με τη Νέα Σελήνη (28) κι αυτό είναι ένας καλός λόγος για να πασχίσεις περισσότερο να μην αφαιρείσαι και να μη γίνεσαι ριψοκίνδυνος, από τον τρόπο που μιλάς και επικοινωνείς μέχρι τον τρόπο που οδηγάς και μετακινείσαι. Υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις και ειδήσεις που περίμενες στη δουλειά, όμως πριν ενθουσιαστείς, προσπάθησε να εκτιμήσεις ρεαλιστικά τις δυνατότητές τους και το χρονοδιάγραμμα που αφορούν. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, ανάδρομος στον Σκορπιό (31) υπογραμμίζει τα προηγούμενα μοτίβα, ενώ παράλληλα σου δίνει περισσότερο χρόνο σε ό,τι αφορά διαπραγματεύσεις για την καριέρα σου εάν τον χρειάζεσαι. Στα μείον ότι μπορεί να σου βγάλει θέματα με πάσης φύσεως τεχνικό εξοπλισμό. Η Αφροδίτη στον Τοξότη (1) σε βάζει να ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένειά σου, ξεκινώντας σίγουρα με διάθεση ανανέωσης, από τον χώρο μέχρι τις σχέσεις με τους συγγενείς σου. Όσο δεν πεισμώνει καμία μεριά είναι ευκολότερο να κρατηθεί θετικό το κλίμα.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Προσπαθείς να περάσεις καλά με νύχια και με δόντια και σου το χαλάνε όλοι
Κάποιος έχει ανάγκη να περάσει καλά, να απολαύσει τη ζωή του, τον χρόνο του, τη σχέση του κ.ο.κ. με τη Νέα Σελήνη (28). Μπορεί να αποδειχθεί δυσκολότερο από ό,τι ακούγεται αφού εσύ καλά τα έχεις προγραμματίσει και τα έχεις στο μυαλό σου, όμως ο σύντροφος, τα παιδιά, τα πρότζεκτ σου είναι (τουλάχιστον) ένα καρέ πίσω και ίσως όχι απολύτως συνεργάσιμοι. Τουλάχιστον βάζεις κάτι στην τσέπη σου με αυτά και άλλα, έστω κι αν το τίμημα σε άγχος είναι μεγάλο. Ο ανάδρομος Ερμής (31) φέρνει στο μυαλό σου το έδαφος που έχεις να καλύψεις για να κάνεις το επόμενο βήμα οικονομικά, όπως και κάθε υπόθεση που αφορά τους συγγενείς σου, η οποία σου χαλάει τη ζαχαρένια. Από την άλλη βλέπεις κίνηση σε εκκρεμούσες νομικές υποθέσεις και επαγγελματικά ανοίγματα που έχεις ήδη κάνει, έστω κι αν όχι με την ιδανική ταχύτητα. Με τον κυβερνήτη σου, Αφροδίτη, στον Τοξότη (1) αναπροσανατολίζεσαι στην κοινωνική σου ζωή, ανοίγεσαι σε ερωτικές γνωριμίες και γενικώς ανανεώνεσαι.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αποσταθεροποίηση στις σχέσεις σου, εάν δεν προσπαθήσεις για το αντίθετο
Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (28) η οδηγία είναι σαφής, δώσε την απαραίτητη προσοχή, ή αλλιώς οι σχέσεις σου και τα μάτια σου, ιδιαίτερα αν ενδιαφέρεσαι να τις διατηρήσεις και δεν έχεις αποφασίσει ήδη να τις τελειώσεις. Οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα υψηλές και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να  είναι εύκολο να γίνεις υπερβολικά εγωκεντρικός ή να δώσεις διαστάσεις στα πάντα, πράγμα που είναι δύσκολο να συμμεριστεί ο σύντροφος ή η οικογένειά σου ή στη δουλειά οι συνάδερφοί σου. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου (31) ίσως καταφέρει να μαζέψει κάπως μερικά από αυτά που σου φεύγουν πριν προλάβεις καν να τα σκεφτείς, ίσως πάλι σε κάνει να σιωπήσεις επικίνδυνα. Βοηθά σίγουρα να βελτιώσεις τα οικονομικά σου σχέδια, όπως και όλα αυτά που σκέφτεσαι για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής. Η Αφροδίτη στον Τοξότη (1) είναι επίσης μια καλή βοήθεια όσον αφορά την τσέπη σου, καθώς φαίνεται τελικώς να αποδίδουν τα τολμηρά βήματα που έκανες τον προηγούμενο καιρό στις συνεργασίες σου. Παράλληλα είναι εξαιρετική και όσον αφορά την ανανέωση της ερωτικής σου ζωής μέσα από καινούριες φόρμουλες ή απλώς βοηθώντας σε να βρεις χρόνο να διαθέσεις. 


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Πιάσε τους προβληματισμούς και τις αδιαθεσίες, πριν σε ρίξουν για τα καλά
Πρόκληση για την υγεία σου ή τουλάχιστον για τη σωματική και ψυχολογική σου ευεξία αποτελεί η Νέα Σελήνη (28). Ενδεχομένως να βυθιστείς σε προβληματισμούς για τα τεκταινόμενα στο συγγενικό σου περιβάλλον, ενδεχομένως να βγεις νοκ άουτ από την κούραση ή το άγχος για να καταστρώσεις ένα ταξίδι, μία συμφωνία, ένα επαγγελματικό άνοιγμα. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι να είσαι όσο πιο ακριβής κι ανοιχτός γίνεται για να μην υποστηρίζεις την παρασκηνιακή δραστηριότητα. Ο ανάδρομος Ερμής (31) υπογραμμίζει την ανάγκη για ειλικρίνεια, κατανόηση και μεγαλοψυχία, καθώς ένα μεγάλο κομμάτι της σχέσης σου και των συνεργασιών σου φαίνεται να πάει να λειτουργήσει παρασκηνιακά. Μην το επιτρέψεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου (1) είναι ένα καλό πρώτο βήμα έξω από τους προβληματισμούς και την όποια αδιαθεσία σου, αφού σε βοηθά να θυμηθείς τις προτεραιότητές σου και να ασχοληθείς κυρίως με αυτές, πράγμα που σου δίνει ενέργεια και λάμψη. Επαγγελματικά σχέδια κι ελεύθερος χρόνος συντονίζονται καλύτερα για σένα. 


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Πας να θεωρήσεις πράγματα αυτονόητα με κίνδυνο να χαλάσεις το γλυκό μόνος σου
Εκτίμησε την αξία των φίλων σου και των ασχολιών που διανθίζουν τον ελεύθερο χρόνο σου με αυτή τη Νέα Σελήνη (28) και μη ματαιώσεις τίποτα από τα δύο επειδή προς το παρόν μπορεί να έχει περισσότερες απαιτήσεις από σένα από θέμα προσπάθειας ή χρόνου. Για την ακρίβεια δεν θα είσαι καλύτερα αν κάνεις την εύκολη κίνηση, έρθεις σε ρήξη ή τα πεις ένα χεράκι. Μάλλον το αντίθετο. Το ίδιο ισχύει στο πρόγραμμα που κάνεις με σύντροφο και παιδιά. Ο ανάδρομος Ερμής (31) μπορεί να πατήσει φρένο σε οποιοδήποτε οικονομικό ξεκίνημα ή άνοιγμα θέλεις να κάνεις στη δουλειά, όμως μπορεί να βοηθήσει σε υποθέσεις πρακτικής φύσεως που έχεις ανοιχτές με συγγενείς ή τον νόμο. Επίσης σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις το πρόγραμμα του ελεύθερου χρόνου σου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη (1) υποδεικνύει την ανάγκη για ανανέωση σε σωματικό και ψυχικό επίπεδο, κυρίως μέσα από καλύτερες φροντίδες για τον εαυτό σου και πιο σωστή προσέγγιση στην υγεία σου.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Μπαίνεις σε πίστα για προχωρημένους στην καριέρα σου, με δυνατότητα επιτυχίας
Θα δείξεις τη μαεστρία και τη μαγκιά σου ταυτόχρονα στην καριέρα σου με αυτή τη Νέα Σελήνη (28), αν καταφέρεις να συντηρήσεις τον απαιτητικό ρυθμό που σου υπαγορεύει ο συνδυασμός των συνεργασιών, της ερωτικής σου ζωής και της οικογενειακής σου ζωής. Είναι αρκετά δύσκολο, και σίγουρα δεν θα ωφελήσει καθόλου να έρθεις σε ρήξη με όσους σε στηρίζουν, από την οικογένεια μέχρι τις πεποιθήσεις σου, όμως χρειάζεται και είναι σημαντικό να αποδεχτείς τις αλλαγές που συμβαίνουν για να μη σε πάρει από κάτω. Ο ανάδρομος Ερμής (31) ανοίγει την κουβέντα για το βαθύτερο ερωτικό και συναισθηματικό κομμάτι της προσωπικής σου ζωής και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις διορθώσεις, αν το αντιληφθείς έγκαιρα. Επιπλέον ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις οικονομικές συμφωνίες για δημιουργικές ασχολίες και τα έξοδα των παιδιών σου. Η Αφροδίτη στον Τοξότη (1) σε βοηθά να ξεσκάσεις δίνοντάς σου περισσότερο ελεύθερο χρόνο και επιτρέποντάς σου να κάνεις καινούρια σχέδια, καθώς αποδίδουν νέα ανοίγματα που έκανες, καθώς και η οπτική σου πάνω στα οικογενειακά σου θέματα.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Καινούριες ευκαιρίες και συνθήκες που χρειάζονται διάθεση περιπέτειας
Καινούρια πράγματα, καινούριες περιπέτειες ή τουλάχιστον κάποια απρόοπτα υπόσχεται η Νέα Σελήνη (31). Σε πρακτικό επίπεδο οτιδήποτε κανονίζεις για να ανανεωθείς, να ευχαριστηθείς, να βελτιωθείς, να αλλάξεις παραστάσεις είναι πιθανό να κυλήσει με παράδοξο τρόπο, αλλαγές στο πρόγραμμα ή επικοινωνία ό,τι να ’ναι. Σε δεύτερο επίπεδο γνωρίζοντας νέα άτομα ή κάνοντας μερικές συνειδητοποιήσεις πιθανώς να κόψεις τα πολλά με άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος ή διάφορες γνωριμίες. Ο ανάδρομος Ερμής (31) βάζει πάγο σε δραστηριότητες που προγραμματίζεις με τη σχέση σου ή σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά της οικογένειας και του σπιτιού σου, όμως από την άλλη φέρνει εξελίξεις σε οποιεσδήποτε ανοιχτές υποθέσεις του είδους μπορεί να έχεις. Κατά τα άλλα εφιστά προσοχή και να ξεκαβαλήσεις το καλάμι σε μαθήματα, παρέες και οτιδήποτε μπορεί να νομίζεις ότι ξέρεις καλά. Η Αφροδίτη στον Τοξότη (1) χρειάζεται από σένα ένα πνεύμα περιπέτειας και διάθεσης εξερεύνησης για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα ερωτικά σου ή τα οικονομικά σου. 

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια της Τρίτης 25.01.2022
Τα Ζώδια της Τρίτης 25.01.2022
Ιχθύ, η σημερινή μέρα σου επιτρέπει να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις, κάνοντας...
Zarastro
Τα Ζώδια της Τρίτης 25.01.2022
Τα Ζώδια της Δευτέρας 24.01.2022
Τα Ζώδια της Δευτέρας 24.01.2022
Ταύρε, πιάσε ένα θέμα τη φορά στη δουλειά και μπορεί να εντυπωσιάσεις τον εαυτό...
Zarastro
Τα Ζώδια της Δευτέρας 24.01.2022
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5