Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (1-7 Ιουλίου)
ΤΕΥΧΟΣ 709
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (1-7 Ιουλίου)

Καρκίνε, ξοδεύεσαι ελπίζοντας να σε ανταμείψουν για τον κόπο σου αλλά δεν συμβαίνει
Cosmic Telegram: Η Ευαγγελία Τσαβδάρη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (1-7 Ιουλίου)

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Προσπαθώντας να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου και τον άλλους, με μέτρια επιτυχία
Με την έκλειψη Ηλίου (2) το κλίμα στο σπίτι φορτίζεται περαιτέρω και φαίνεται ότι οι δικοί σου σε περιμένουν στη γωνία για να σου υπαγορεύσουν πώς πρέπει να είσαι κι εσύ τους περιμένεις στη γωνία για να ξεσπάσεις με όλα όσα αναγκάζεσαι να κάνεις. Με τον κυβερνήτη σου, Άρη, στον Λέοντα (2) θα είναι καλό για όλους να μη γίνεις προκλητικός μέσα από διασκέδαση κι εκδρομές και θα είναι καλό για σένα να μην πιστέψεις ότι έτσι αντιμετωπίζεις το πρόβλημα. Φρόντισε να μην πιστεύεις ό,τι σου λένε μόνο και μόνο επειδή σε βολεύει, ειδικά στη δουλειά και σε συζητήσεις ρουτίνας με τα αδέρφια ή τους κοντινούς σου. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (3) υπογραμμίζει την ανάγκη σου για σύμπνοια στη δουλειά, ηρεμία κι αγάπη στο σπίτι. Μη γίνεις αναίσθητος επειδή κυνηγάς μία ιδέα, μία ευκαιρία, μία έξοδο, και θα είναι ευκολότερο να το καταφέρεις. Δεν γίνεται να αγνοείς επ’ αόριστον τον ελέφαντα στο δωμάτιο.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Κυκλοφορείς αλλά κάτι δεν σου πάει καλά και τείνεις να το βγάλεις με μουλάρωμα
Η έκλειψη Ηλίου (2) μοιάζει με επανάληψη σε επίπεδο προγράμματος, γνωριμιών, επαγγελματικών συναλλαγών, με σοβαρές όμως προοπτικές αν χειριστείς τα πράγματα ποιοτικότερα από ό,τι στο παρελθόν (δύσκολα θα το κάνεις). Με τον Άρη στον Λεόντα (2) και τον κυβερνήτη σου, Αφροδίτη, στον Καρκίνο (3) δεν θέλεις να ακούσεις κουβέντα στο σπίτι και το γραφείο που να μη συμφωνεί μαζί σου, όμως έτσι σχεδιάζεις χωρίς τον ξενοδόχο, από οικογενειακό προϋπολογισμό μέχρι πού και με ποιον θα πας διακοπές. Η καθημερινότητά σου σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο απαιτεί πιο ειλικρινή κι ευαίσθητη επικοινωνία για να σε ικανοποιήσει. Αν αρκεστείς στο να λες τα γνωστά σου ή τίποτα, θα έχεις έντονα την αίσθηση ότι είσαι με κόσμο αλλά μόνος σου. Όσον αφορά τις ανοιχτές (και όχι ευχάριστες) υποθέσεις σου, κράτα ανοιχτό μυαλό και μην αρχίσεις τα τελεσίγραφα από άγχος και φόβο για θέματα σπιτιού και οικογένειας. Δεν πρόκειται να βοηθήσουν ούτε το κοινό ταμείο, ούτε τα σχέδιά σου.


Σχετικα
Τα Ζώδια της Τετάρτης
Τα Ζώδια της Τετάρτης

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Ψάχνεις τρυφερότητα, ευαισθησία και καλό σεξ, πιθανώς σε λάθος μέρη
Με την έκλειψη Ηλίου, τον Άρη στον Λέοντα (2) και την Αφροδίτη στον Καρκίνο (3), καλό θα είναι να μην ξανατιμήσεις όλες σου τις κακές συνήθειες στα λεφτά και το φαγητό και να μην ξεχάσεις ό,τι έχεις περάσει συναισθηματικά κι ερωτικά και πας κατακέφαλα στα ίδια. Τη συναισθηματική σου επιβεβαίωση θα την πάρεις, κυρίως αν προσπεράσεις. Σε συζητήσεις, εκδρομές και συναντήσεις για υποθέσεις οικογένειας/σπιτιού μη γίνεσαι εγωιστής και πιστεύεις ότι αυτό εξυπηρετεί τους στόχους σου. Χρειάζεται ακεραιότητα, ομαδικότητα και σαφήνεια από μέρους σου, ακόμη κι αν οι ανησυχίες και αμφιβολίες σου είναι μεγάλες. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για δράση, εξόδους και γνωριμίες που έρχονται από τον φιλικό σου κύκλο ή δημιούργησέ τις μόνος σου όπου χρειάζονται για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Κράτησε βέβαια τις κινήσεις σου ρεαλιστικές και ουσιαστικές για να καταφέρεις κάτι παραπάνω από μία κατά φαντασία σχέση ή επαγγελματική προώθηση. Ούτως ή άλλως κάτι μπαίνει στην τσέπη σου από κάποιο δημιουργικό σου εγχείρημα.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο
Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο

Ξοδεύεσαι ελπίζοντας να σε ανταμείψουν για τον κόπο σου αλλά δεν συμβαίνει
Με την έκλειψη Ηλίου (2) και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου (3) σε πιάνουν οι ενοχές, το παράπονο κι ένας πολύ ύπουλος εγωισμός μαζί. Δεν σου φταίει κανείς αν φορτώνεσαι μόνος σου τα προβλήματα της σχέσης σου, των συνεργασιών σου, των παιδιών σου και του κόσμου όλου. Περιμένεις να ακούσεις μπράβο, αλλά αυτό δεν έρχεται ή όταν έρχεται το έχεις πληρώσει χρυσό. Να είσαι πολύ προσεκτικός σε συμφωνίες για χρήματα, ειδικά αν διαισθητικά σου βρωμάνε έστω κι αν φαίνονται εξωτερικά τέλειες. Είναι υπερβολή το πόσο τέλεια καθημερινότητα θα σου φτιάξουν και τι ευκαιρίες θα σου ανοίξουν. Ταυτόχρονα μην πεισμώνεις άσχημα σε δύσκολα θέματα κι εκκρεμότητες με τα αδέρφια σου. Δείξε ανωτερότητα, ρεαλισμό και μην εμπιστεύεσαι τις «μαγικές» λύσεις. Η προσπάθειά σου να στρώσεις τη συναισθηματική σου ζωή και το πορτοφόλι σου είναι αξιοθαύμαστη, όμως υπερτιμάς τις δυνατότητές σου. Δείξε ρεαλισμό για το τι μπορείς να κάνεις μόνος σου και, κυρίως, να συνεχίσεις να κάνεις σε βάθος χρόνου.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ζεις ένα δράμα και μπαίνεις στον πολύ κακό πειρασμό να σκέφτεσαι μόνο εσένα
Κάτι σε εσωτερική μαυρίλα σού φέρνει η έκλειψη Ηλίου (2). Θέματα υγείας, οικογενειακές υποθέσεις που οδεύουν προς το τέλος και δύσκολες παλιές ιστορίες σκοτεινιάζουν τη λάμψη σου και σε κάνουν να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (3) συμβάλλει στο αρνητικό κλίμα, καθώς οι διαδικασίες και οι σκέψεις για την καριέρα και τον γάμο σου σε κάνουν να αισθάνεσαι μόνος. Με τον Άρη στο ζώδιό σου (3) κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να πραγματοποιήσεις ένα κβαντικό και ψυχολογικό άλμα και να βρεθείς στο «μετά» αυτού που ζεις. Φρόντισε να μη γίνεις εγωιστής στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, θεωρώντας ότι ο σύντροφός σου μπορεί να ανταπεξέρθει στα καπρίτσια σου αβίαστα. Στην ερωτική σου ζωή, προσπάθησε να μην πιστέψεις ότι τα πράγματα είναι έτσι (ωραία), επειδή θέλεις να είναι έτσι. Μείνε στοιχειωδώς ρεαλιστής στις συναισθηματικές σου προσδοκίες. Οικονομικά, αντίστοιχα κράτα επαφή με την πραγματικότητα, βλέπεις ότι η εργασιακή σου καθημερινότητα δεν ρέει.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Εθελοτυφλείς ελπίζοντας ότι η πραγματικότητα θα γίνει όπως θέλεις
Καταφέρνεις να πείσεις τον εαυτό σου ότι όλα είναι εντάξει στην προσωπική σου ζωή με την έκλειψη Ηλίου (2). Χώνεις τις ερωτικές σου ανασφάλειες και τον προβληματισμό για το μέλλον στο υπόγειο και ασχολείσαι με εκδρομές, αυτά που κάνεις συνήθως με το σόι σου και γενικώς με ό,τι άλλο εκτός από αυτό που σε προβληματίζει. Ο Ήλιος στον Λέοντα (3) εγγυάται ότι οι ανησυχίες σου, με όποιο όνομα κι αν λέγονται –ζήλεια, συναισθηματική ανεπάρκεια, έλλειψη συντροφικότητας, οικονομικά προβλήματα–, θα σου δημιουργήσουν νευρικότητα και ίσως επιβαρύνουν το ανοσοποιητικό σου. Προσπάθησε να μην επιμένεις ότι όλα είναι καλά στο σπίτι και τη σχέση σου για να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Απόφυγε τις πισώπλατες κουβέντες και τα ψέματα σε σχέση με τον σύντροφο και το ποιόν της σχέσης σου, βλέπεις ό,τι θέλεις αυτές τις μέρες. Παρομοίως στη δουλειά ούτε να το σκεφτείς να συγκαλύψεις προβλήματα ή να αποποιηθείς ευθύνες ελπίζοντας σε στήριξη των συνεργατών σου.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Χορεύεις στον ρυθμό των υποχρεώσεων έστω και με ευχάριστα διαλείμματα
Με την έκλειψη Ηλίου (2) να επηρεάζει κυρίως την καριέρα αλλά και τον γάμο σου, δεν είναι παράδοξο ότι οι απαιτήσεις αμφότερων σού δημιουργούν αρκετή πίεση, δυσαρέσκεια έως και γκρίνια. Ίσως να δοκίμαζες εσύ να εκτιμήσεις τη συμβολή σου και τις προσπάθειές σου προς το παρόν και να άφηνες την αναγνώριση που ζητάς από τους άλλους για αργότερα. Ο Άρης στον Λέοντα (2) λειτουργεί εξισορροπητικά με έναν περίεργο τρόπο γιατί από τη μία σε βάζει να κυνηγάς φιλικές συναναστροφές, χόμπι και σχέδια για ευχάριστα πράγματα, από την άλλη όμως μπορεί να σε βγάλει χαζά από τη ρουτίνα σου κάνοντάς σε χωρίς να το καταλάβεις να αμελήσεις υποχρεώσεις σου, ενώ φυσικά ισχυρίζεσαι και νομίζεις ότι «όλα είναι υπό έλεγχο». Ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στον Καρκίνο (3) απαιτεί μεγαλύτερη ευαισθησία από το κοινωνικό και το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το πιο πιθανό είναι να την εξασφαλίσεις ευκολότερα αν είσαι πιο ανοιχτός με τις συναισθηματικές και οικονομικές σου αμφιβολίες, παρά με την γκρίνια ή την προσπάθεια να κάνεις πάρα πολλά μήπως και πάρεις κάτι σε επιστροφή.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Σε φοιτητική κατάσταση, με δουλειά αντί για διάβασμα και αλόγιστη διασκέδαση
Δεν μαζεύεσαι με την έκλειψη Ηλίου (2) καθώς μπαίνεις σε διάθεση η διασκέδαση για τη διασκέδαση, η απόδραση για την απόδραση και το κυνήγι της ευκαιρίας έτσι, χωρίς συγκεκριμένο στόχο. Αν αισθάνεσαι κάπως ανικανοποίητος και χωρίς κατεύθυνση φταίει όντως το ότι δυσκολεύεσαι να βρεις ικανοποιητικές απαντήσεις στο γιατί τα κάνεις όλα αυτά πέρα από το πάρα πολύ επιφανειακό. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (3) σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου, αν ασχοληθείς με τις δυσαρέσκειες που έχουν συσσωρευτεί και δεν μείνεις στα κλισέ. Αν είσαι ελεύθερος, σε βάζει σε πολύ οικεία πλαίσια φλερτ. Θα κάνεις τη διαφορά αν δεν ξεχάσεις τα παθήματά σου ή θα κάνεις την επανάληψη γιατί κι αυτό ίσως έχει την πλάκα του. Ο Άρης στον Λέοντα (2) φέρνει δουλειά για να προωθήσεις την καριέρα σου και θα το κάνεις. Δύο πράγματα, τα χρήματα που ανακατεύονται στην ιστορία ίσως είναι λιγότερα από ό,τι ελπίζεις και η δουλειά θα είναι δημιουργική κι ευχάριστη, όχι άκοπα όμως.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)

Ξεχνώντας τα συναισθήματα και τα χρήματά σου, χάριν του επόμενου στόχου
Κάπου στα άδυτα των βαθύτερων προβληματισμών σου μπαίνεις με την έκλειψη Ηλίου (2) και τον συναισθηματισμό και τις ανασφάλειες που φέρνει στην επιφάνεια. Αν καταφέρεις να τα παραδεχτείς χωρίς να πεθάνεις από τον φόβο σου ή να την κοπανήσεις, τα κριτήριά σου θα είναι καλύτερα στη συναισθηματική και την οικονομική σου ζωή. Ο Άρης στον Λέοντα (3) αντισταθμίζει τα παραπάνω και με αφορμή τον έρωτα, τα παιδιά σου ή απλά το να περάσεις καλά σε βάζει να κυνηγήσεις εκδρομές, χρόνο με τους συγγενείς και την παρέα σου ή οτιδήποτε θεωρείς ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατεύθυνση της ανανέωσης. Στον βαθμό που δεν κεντρίζει τις καταστάσεις στο σπίτι σου ή δεν το τραβάς στα άκρα όλα καλά. Γενικώς το να κυνηγάς αυτά που μπορείς να χωνέψεις εσύ, η οικογένεια και το σπίτι σου χωρίς πλάνες ελπίδες για τις αντοχές σας, είναι σοφή κίνηση. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (3) κάνει κάτι καλό για τα εισοδήματα του συντρόφου ή βλέπει τα επαγγελματικά σου σχέδια να γίνονται αποδοτικά, ίσως όχι άμεσα.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Αν βλέπεις τις σχέσεις σαν βάρος και κόπο, βάρος και κόπος γίνονται
Όση καλή διάθεση και να έχεις (δεν σου έχει μείνει και πολλή), πιέζεσαι αρκετά από τη σχέση και την κατάσταση στα ερωτικά σου, όπως και από τους συνεργάτες σου με την έκλειψη Ηλίου στον ζωδιακό σου άξονα (2). Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (3) σου δίνει την επιλογή να φύγεις ή να μείνεις στη λογική ότι οι σχέσεις είναι «κόπος», «βάρος» και έχουν ένα συγκεκριμένο εγχειρίδιο οδηγιών που οφείλεις να ακολουθήσεις. Επιμένοντας πολύ δύσκολα θα βρεις σε αυτές τη χαρά ή τη δημιουργικότητα ή το βαθύτερο δέσιμο και τη στενότερη συνεργασία που δεν σε εγκλωβίζει. Ο Άρης στον Λέοντα (2) σε δραστηριοποιεί για υποθέσεις οικογένειας και σπιτιού που είτε αφορούν εφορίες, οργανισμούς, κληρονομικά κοκ, είτε κάποια πιο ευαίσθητα συναισθηματικά κι ερωτικά κομμάτια. Συνδύασε τον ρεαλισμό σου και τις γνώσεις σου για να γίνεις δημιουργικότερος και βάλε και μία νότα ζεστασιάς στις πιο προσωπικές περιπτώσεις. Απόφυγε τις εγωκεντρικές και δραματικές τοποθετήσεις και κουβέντες και το ψέμα γιατί αυτά μόνο αποτρεπτικά θα λειτουργήσουν.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Προσπαθώντας να εξισορροπήσεις οικογένεια, δουλειά και κοινωνική ζωή
Δεν είσαι που δεν είσαι της ρουτίνας, με την έκλειψη Ηλίου (2) αρχίζεις να δυσανασχετείς άσχημα, ειδικά γιατί οι διαδικασίες και οι δουλειές γίνονται κατεπείγουσες και μάλιστα σε βάρος της κοινωνικής σου ζωής, των εξόδων κι εκδρομών, του ερωτικού παιχνιδιού. Μία προσπάθεια να τα συνδυάσεις θέτοντας ως όριο αυτό που μπορείς να κάνεις χωρίς να δυσανασχετείς, θα βοηθήσει. Ο Άρης στον Λέοντα (2) σε βάζει να κυνηγήσεις ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες με ανανεωμένη ορμή. Αν λογοκρίνεις λιγότερο τον εαυτό σου για αυτά που χρειάζεσαι συναισθηματικά, για τα οικονομικά σου και τις ερωτικές σου ανασφάλειες, θα γλιτώσεις έξοδα, μάταιες προσδοκίες και θα θέσεις τις βάσεις για μια εξαιρετική ερωτική χημεία. Απλώς διάκρινε ανάμεσα στο «εγώ ο καημένος» (όχι) και στο «ναι, δεν είμαι τέλειος» (αλήθεια). Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (3) μπάζει το συγγενικό σου περιβάλλον και θέματα οικογενειακών διακοπών δυναμικά στην καθημερινότητά σου. Μπορείς να πάρεις τη φροντίδα που χρειάζεσαι, αν βρεις πέντε πραγματάκια που σε ευχαριστούν και μείνεις σε αυτά.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Ζώντας ένα σύντομο όνειρο ή πασπαλίζοντας χρυσόσκονη στη ζωή σου, όπως είναι
Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθείτε, τα ίδια φλερτ θα ξαναζήσετε, τους ίδιους έρωτες θα πιστέψετε κ.ο.κ. είναι το θέμα που εισάγει η έκλειψη Ηλίου (2). Στο καλό σενάριο περνάς όμορφα και αισθάνεσαι κάποια δυνατά πράγματα, όμως διακρίνεις ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα και οι άλλοι ίσως αποτελούν φιλική συμμετοχή σε αυτό που ζεις, ίσως το απολαμβάνεις γιατί θα έπρεπε να είναι απολαυστικό και γιατί είσαι σε μία φουσκάλα. Ο Άρης στον Λέοντα (2) συνιστά μία προσοχή στο τι ξοδεύεις και πόσο κοπιάζεις αποκλειστικά για να ανεβάσεις το προφίλ σου επαγγελματικά και κοινωνικά. Δεν λειτουργεί ακριβώς όπως ελπίζεις. Η υπερβολή των θετικών σου στοιχείων και της αξίας σου στις κουβέντες με τους συνεργάτες σου και για πρακτικά οικογενειακά ζητήματα, μοιραία θα σκοντάψουν στις πραγματικές σου ικανότητες, οπότε προτίμησε την ειλικρίνεια. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (3) φέρνει προτάσεις χρηματοδότησης για σχέδια, καθώς και ερωτικές γνωριμίες ή μια ανανέωση της ερωτικής σου ζωής μέσα από ένα ταξίδι. 


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.08.2020
Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.08.2020
Σκορπιέ, γνωριμίες και ειδήσεις που φαίνεται να στηρίζουν την καριέρα ή τον...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια του Σαββάτου 08.08.2020
Τα Ζώδια της Παρασκευής 07.08.2020
Τα Ζώδια της Παρασκευής 07.08.2020
Αιγόκερε, μην πάρεις πίσω το βράδυ όσα είπες/συμφώνησες το πρωί, ακόμη κι αν σε...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Παρασκευής 07.08.2020
Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.08.2020
Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.08.2020
Ιχθύ, καλό είναι να μην παραπλανήσεις άθελά τον εαυτό σου ή τους άλλους...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Πέμπτης 06.08.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5