Visual Browsing
Τα ζώδια της εβδομάδας (4-10 Μαρτίου)
ΤΕΥΧΟΣ 693
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας (4-10 Μαρτίου)

Ιχθύ, δυσκολεύεσαι να διακρίνεις πού σταματάς εσύ και πού αρχίζουν οι άλλοι

Μάθε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις. Και να θυμάσαι, για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σου.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Κούραση και νοσταλγία που καθυστερούν τις εξελίξεις και οικονομικές ανατροπές
Παρατείνεται αυτή η περίοδος της σωματικής κούρασης, της αμφιβολίας και της μάλλον δύσκολης διάθεσης. Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες (5) σε βάζει να ξανασκεφτείς πού αφιερώνεις χρόνο κι ενέργεια. Θέματα ρουτίνας, συζητήσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους και κυρίως τα αδέρφια σου, σε βάζουν σε νοσταλγική διάθεση που ανταγωνίζεται την αντικειμενικότητα και καθυστερεί τις σαφείς καταλήξεις. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (6) σε ωθεί να χρησιμοποιήσεις τον έρωτα, τη χαρά, τη δημιουργικότητα ώστε να βρεις την απαραίτητη ευελιξία για να αποδεχτείς τις αλλαγές που οφείλουν να γίνουν σε επίπεδο οικογένειας, σπιτιού και στη βασική σου στάση απέναντι στα πράγματα. Φρόντισε τον εαυτό σου για να μην αισθάνεσαι ανήμπορος και θύμα, αλλά επωμίσου το μερίδιο της ευθύνης σου και κατάλαβε ότι η επιμονή σε τρόπους σκέψης και συμπεριφοράς που σε κάνουν να αισθάνεσαι βαλτωμένος δεν είναι και πολύ έξυπνη κίνηση. Ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει ανασύνταξη στα οικονομικά σου και τονίζει την ανάγκη να διαχειριστείς με μεγαλύτερο ρεαλισμό ό,τι έχεις.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Σχετικα
Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες: Με ένα όνειρο στο τιμόνι
Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες: Με ένα όνειρο στο τιμόνι

Συγχωρώντας σου ό,τι δεν μπόρεσες να κάνεις και πλώρη για άλλα νερά
Η αναδρομή του Ερμή στους Ιχθύες (5) σε κάνει να κυνηγάς κάτι άπιαστα όνειρα, σαν να θέλεις να ξαναβρείς τις φιλίες, τον ελεύθερο χρόνο και τις ελπίδες σου για το μέλλον, όπως ήταν κάποτε. Φρόντισε να μην αναλώσεις αναίτια πολύ χρήμα και συναίσθημα κυνηγώντας χίμαιρες. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (6) σε βοηθά να επιστρέψεις στο ποιος είσαι τώρα και ποια κατεύθυνση μπορείς να ακολουθήσεις. Έτσι, είναι πιο εύκολο να σου συγχωρήσεις όσα δεν μπορείς να πεις, να κάνεις και να δείξεις πλέον. Οφείλεις να λαμβάνεις υπόψη σου τις βάσεις, την οικογένειά σου, το σπίτι σου, την πραγματικότητα κι όχι μόνο αυτά που γίνονται στο κεφάλι σου. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου είναι συνάμα τεράστιος σύμμαχος και μεγάλος ανταγωνιστής. Θα καταστήσει αδύνατο το να αγνοείς τους στόχους σου και θα σε ωθήσει να καταβάλλεις κάθε προσπάθεια να συμμορφώσεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου προς αυτούς. Για αυτό τον λόγο θα πυροδοτήσει στη ζωή σου συμβάντα που θα σε αναγκάσουν να κινείσαι με άνευ προηγουμένου ρυθμούς.


Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Δημιουργικότητα, ρομαντισμός, φαντασία και πρόβλημα με ό,τι δεν είναι έτσι
Η ζωή σαν να σου τρίβει στα μούτρα ό,τι έκανες τσαπατσούλικα, στο περίπου, χωρίς να πολυξέρεις (δλδ. πολλά) στην καριέρα και τον γάμο σου, με την αναδρομή του κυβερνήτη σου Ερμή, στους Ιχθύες (5). Παράλληλα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις διορθώσεις ή να επωφεληθείς από δημιουργικές και συναισθηματικές επιλογές και στάσεις, κυρίως όμως να διακρίνεις τι από όσα επέλεξες προσφάτως είναι δικό σου και τι συνήθεια και επιρροή. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (6) σε διευκολύνει να βρεις ισορροπία ανάμεσα σε λογική και συναίσθημα, ιδέες και χρήμα, σχέση και «μόνο σεξ», εάν βεβαίως το θέλεις, γιατί κατά βάση προτιμάς να πηδάς από το ένα άκρο στο άλλο. Πάντως να ξέρεις ότι η μέση οδός είναι σίγουρα πιο κοντά στους στόχους σου και χρειάζεται πολύ λιγότερες μισές αλήθειες και δημιουργική αφήγηση. Ο Ουρανός στον Ταύρο άλλωστε θα σε βοηθήσει/εξωθήσει να λήξεις μέσα κι έξω σου τις καταχρήσεις και τις υπερβολές που σε καθυστερούν και σε μπλοκάρουν, είτε ψυχολογικά, είτε σωματικά.


Σχετικα
Ζώδια 2019: Να φοβάσαι το γνώριμο – Δείτε όλες τις ετήσιες προβλέψεις
Ζώδια 2019: Να φοβάσαι το γνώριμο – Δείτε όλες τις ετήσιες προβλέψεις

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Καθυστερήσεις και αναβολές που σου δίνουν δεύτερες ευκαιρίες
Ευεργετικές παρατάσεις χρόνου κι αναποδιές που βγαίνουν σε καλό φέρνει ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες (5), καθώς έχεις την ευκαιρία να πάρεις πίσω, να διορθώσεις, να ξανασκεφτείς λεγόμενα, αμφιβολίες και ανακρίβειες, ειδικά σε επίπεδο επιμόρφωσης, συγγενικών και νομικών υποθέσεων, ακόμη και στην παρέα. Κάποιες καθυστερήσεις σε μετακινήσεις και ταξίδια είναι στο ίδιο μοτίβο. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (6) σου δίνει την ευκαιρία να δεις τι χρειάζεσαι συναισθηματικά, υλικά, ερωτικά και να προσαρμόσεις την αναζήτησή σου ανάλογα, αντί να πηγαίνεις τυφλά στα ίδια και τα ίδια. Ο Ουρανός στον Ταύρο σε οργανώνει για τα μελλοντικά σου βήματα, βοηθώντας να ξεκαθαρίσεις τι σου γίνεται σε επίπεδο φιλιών, ιδεολογίας, ελεύθερου χρόνου και σχεδίων. Ό,τι σου δημιουργεί αμφιβολία, ανασφάλεια, δυσάρεστο πάθος και δράμα, οικονομικές απώλειες, δύσκολα προκρίνεται στον επόμενο γύρο.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ενθουσιάζεσαι κι αμφιβάλλεις ταυτόχρονα, τα συμβάντα όμως είναι καθοριστικά
Οι προοπτικές που σε ενθουσιάζουν και οι συνήθειες που σε βολεύουν δημιουργούν τριβή στην ερωτική και οικονομική σου ζωή εγείροντας φόβους αλλά κι ελπίδες, με την αναδρομή του Ερμή στους Ιχθύες (5). Έχε υπόψη σου ότι δεν μπορείς να είσαι καθόλου αντικειμενικός και ότι ο φόβος του μέλλοντος και της μοναξιάς συμβαίνουν, δεν χρειάζεται όμως να ορίζουν. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (6) ευτυχώς εστιάζει τον φωτεινό σου εαυτό, την αισιοδοξία, τη δημιουργικότητα και το χιούμορ σου για να σε βοηθήσει να τρέψεις σε κάτι χρήσιμο τα λάθη του παρελθόντος, είτε μεταμορφώνοντας καταστάσεις, είτε με την απόφαση να τις αφήσεις πίσω σου. Ο Ουρανός στον Ταύρο άλλωστε αναδεικνύει τη σχέση και τις συνεργασίες ως καθοριστικό παράγοντα για το προσωπικό κι επαγγελματικό σου μέλλον. Κοινώς εξωθείσαι να αναθεωρήσεις στόχους και πορεία με πολύ πραγματικό τρόπο, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι δεν επαρκεί το να αποφασίζεις μόνος σου. Δεν το κάνεις χωρίς αντίσταση, γιατί η πράξη είναι πολύ πιο απαιτητική από τη θεωρία.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Σημαντικές επιλογές σε σχέσεις και συνεργασίες, πίστη στη δουλειά που έχει γίνει
Αντιμέτωπος με έναν γόρδιο δεσμό σκέψεων και συναισθημάτων βρίσκεσαι με την αναδρομή του κυβερνήτη σου, Ερμή, στους Ιχθύες (5). Δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τον εαυτό σου στη σχέση και τις συνεργασίες σου, καθώς δεσμεύεσαι από καθήκον, υποχρεώσεις, στόχους. Έχεις βέβαια την ευκαιρία να το ξανασκεφτείς και να δεις αν υπάρχει μία συνδυαστική και εξισορροπημένη προσέγγιση (υπάρχει). Η Νέα Σελήνη στον ζωδιακό σου άξονα (6) σου δίνει την ευκαιρία να αντλήσεις από την εμπειρία σου, να χρησιμοποιήσεις την ευαισθησία και τη διαίσθησή σου, να νιώσεις πού βρίσκεσαι σε προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Έτσι θα αποφύγεις τη μονολιθική εμμονή σε άτομα, σχέδια, πεποιθήσεις και καταστάσεις που σε καλύπτουν μόνο συμβατικά. Ο Ουρανός στον Ταύρο θα είναι ο άσος στο μανίκι σου, καθώς θα λειτουργήσει σαν γέφυρα ανάμεσα στις καθημερινές σου προσπάθειες και κόπους σε όλα τα επίπεδα με απτές προοπτικές. Είτε λέγεται δουλειά, σπουδές και νέες ευκαιρίες, είτε υγεία και ευεξία, είτε ισορροπημένη ρουτίνα που γεννά καινούριες στάσεις, παρέες, νοοτροπίες. 


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Τολμάς να ονειρεύεσαι μια καλύτερη καθημερινότητα, αλλά δυσκολεύεσαι στο πώς
Άβολος είναι αυτός ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες (5) για σένα επειδή φέρνει στο προσκήνιο τη διάθεσή σου να βάλεις στο τραπέζι καινούριες ιδέες, πράγματα που σε ενθουσιάζουν και σε κάνουν να οραματίζεσαι νέους δρόμους, δυστυχώς όμως φέρνει στο τραπέζι και εκκρεμότητες, κούραση και ένα μπερδεμένο μυαλό. Πρόσεξε ιδιαίτερα στη ρουτίνα σου και φρόντισε να διορθώνεις τα λάθη σου. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (6) εγείρει την επιθυμία σου για περισσότερη δημιουργία, ποιοτικότερο ελεύθερο χρόνο, καλύτερα εναρμονισμένες με σένα φιλίες και σχέδια που έχουν χώρο για όνειρα. Καλό θα ήταν να μην επιτρέψεις στους στόχους σου, την καριέρα και τον γάμο σου ως έχουν, να τα καταστρατηγήσουν. Χρησιμοποίησε ρεαλισμό και ιδεαλισμό σε ίσες δόσεις. Ο Ουρανός στον Ταύρο σου δίνει συμβάντα και καύσιμο για να ταυτοποιήσεις πάθη, φοβίες, εμμονές και ό,τι τελικώς σε εμποδίζει να βρεις τους συναισθηματικούς ή οικονομικούς πόρους που χρειάζεσαι και είναι σημαντικοί για σένα. Ανακατατάξεις στην ερωτική σου ζωή και τον τραπεζικό σου λογαριασμό, είναι αναμενόμενες.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Συναίσθημα κι ευαισθησία που χρειάζονται ορθή κατεύθυνση
Το πόσο κοντά - μακριά θέλεις να είσαι στον έρωτα, στη σχέση με τα παιδιά σου, σε οποιαδήποτε δημιουργική ή ψυχαγωγική ασχολία, θίγει ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες (5). Απόφυγε τη συναισθηματική κατάχρηση, πάγωμα ή βδέλλα, τις υπερβολές σε αλκοόλ και διασκέδαση και γενικώς το να συγχωρείς καταστάσεις «στο περίπου». Εξέτασε αν τελικώς είσαι χαρούμενος, έστω και αναλογιζόμενος εκ νέου κάτι παλιό. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (6) σου θυμίζει ότι η ευαισθησία, η γενναιοδωρία, η αφοσίωση κι ένα σωρό άλλα ωραία σου στοιχεία καλό θα ήταν να κατευθύνονται σε ουσιαστικούς προσωπικούς ή επαγγελματικούς στόχους και να μην αναλώνονται σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε απλώς και μόνο επειδή είναι κάτι καινούργιο. Ούτε να δαπανώνται για να εξυπηρετήσουν θεωρίες κι ένα «καλά να περνάμε». Ο Ουρανός στον Ταύρο και τον ζωδιακό σου άξονα φροντίζει για την αναμόρφωση των επαγγελματικών και προσωπικών σου σχέσεων σύμφωνα με τις θεμελιώδεις σου αξίες. Σε πάει σε καταστάσεις πιο σύμφωνες με σένα, ακόμη και με το ζόρι.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Τριβές κι ασυνεννοησία καθώς όλοι έχουν, ανυποχώρητα, «δίκιο»
Η επικοινωνία γίνεται αρκετά δύσκολη στο σπίτι και το οικογενειακό σου περιβάλλον με τον Ερμή ανάδρομο στους Ιχθύες (5). Τα συναισθήματα είναι έντονα, η αντικειμενικότητα απουσιάζει και νομίζεις ότι τα λεγόμενά σου δικαιολογούνται ή ότι έχεις δίκιο. Επειδή κατά βάση κολλάς σε ό,τι θα ήθελες να έχει γίνει σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο, προσπάθησε να μη σταυρώσεις τους δικούς σου εξαιτίας των επιθυμιών σου. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (6) από την άλλη σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις μία ηλιαχτίδα αισιοδοξίας, προοπτικής και καλής πίστης να φωτίσει την κατάσταση, ώστε να παρηγορηθείς ότι δεν τελείωσαν όλα επειδή δεν βγήκες όσο κερδισμένος θα ήθελες συναισθηματικά ή οικονομικά στις σχέσεις σου. Βοηθάει και ο Ουρανός στον Ταύρο ο οποίος γίνεται η φωνή της λογικής και της πραγματικότητας που τόσο χρειάζεσαι στην καθημερινή σου ρουτίνα. Φρέσκες ιδέες, γνωριμίες, προτάσεις, διαπραγματεύσεις, ή ίσως και η διάλυσή τους, γίνονται η αφορμή για ανασύνταξη του τρόπου που ρυθμίζεις την πρακτική, καθημερινή σου ζωή.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Βαβέλ επικοινωνίας και μετακινήσεων που σου επιτρέπει να εντοπίσεις σφάλματα
Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες (5) βάζει το χεράκι του κι αναστατώνει το πρόγραμμά σου, ανακατεύοντας κουβέντες, ραντεβού, κανονισμένες συμφωνίες, ακόμη και φέρνοντας στο προσκήνιο άτομα, παρέες, δουλειές και ταξίδια που έχουν μία μορφή χρέους. Έχεις σίγουρα την ευκαιρία να τα επανεξετάσεις όλα αυτά και να δεις μήπως η αφοσίωσή σου είναι δοσμένη σε λάθος κατεύθυνση. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες (6) σε φέρνει σε επαφή με τα βαθύτερά σου συναισθήματα και τα πιο σοβαρά σου οικονομικά μαγειρέματα και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σωστότερες επιλογές στις ερωτικές σου σχέσεις και τις οικονομικές συμπράξεις. Κυρίως, την ευκαιρία να διαπραγματευτείς την αποχώρηση από συμβατικές γνωριμίες και συνεργασίες χωρίς έρεισμα, βάθος και μακροπρόθεσμο όφελος. Ο Ουρανός στον Ταύρο βεβαιώνει ότι όσα έχεις, αισθάνεσαι και γνωρίζεις θα χρησιμοποιηθούν για να σε βοηθήσουν να αναδιοργανώσεις επί του πραγματικού την ερωτική σου ζωή, τη σχέση με τα παιδιά σου και τις δημιουργικές σου ασχολίες. Ακόμη κι αν νομίζεις ότι δεν χρήζουν βελτίωσης.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Δικαίωμα στην ηρεμία και την καλοπέραση, αλλά με τεράστιες αλλαγές
Με αφορμή την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση χρήμα - δημιουργικότητα στη δουλειά σου, αναγκάζεσαι να παραδεχτείς το μπέρδεμά σου σε σχέση με το τι ακριβώς σου χρειάζεται για να είσαι καλά συναισθηματικά ή οικονομικά. Τείνεις να εξιδανικεύσεις νοσταλγικά παλιότερες καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη τους Ιχθύες (6) σου δίνει ένα χεράκι καθώς σου ξεκαθαρίζει ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες όχι μόνο μπορούν, αλλά οφείλουν να έχουν την ευαισθησία, τον ιδεαλισμό, τον «αέρα» και το βάθος που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής. Καλό θα ήταν να μη μείνεις μόνο στη ρουτίνα, το πρακτικό και το τι δουλεύει τοιουτοτρόπως για να μην περιοριστείς. Ο κυβερνήτης σου, Ουρανός, στον Ταύρο εγγυάται άλλωστε ότι δεν θα αφήσεις πέτρα που δεν θα γυρίσεις μέσα σου, στο σπίτι, στο οικογενειακό σου περιβάλλον, προκειμένου να χτίσεις τις βάσεις και την εσωτερική κατάσταση που σε εκφράζει στην πραγματικότητα. Η μετατόπιση είναι τεράστια και μπορεί να μοιάζει βίαιη, να θυμάσαι όμως ότι εσύ την έχεις θέσει σε κίνηση.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Δυσκολεύεσαι να διακρίνεις πού σταματάς εσύ και πού αρχίζουν οι άλλοι
Δεν σου κάνει χάρες ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σου (5) αφού κάνει την αυτοέκφραση δύσκολη και το να πεις και να σκεφτείς κάτι που δεν υπαγορεύεται από το σπίτι, την οικογένεια, τις σχέσεις σου, γίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Γίνεται δυσδιάκριτο το πού σταματάς εσύ και πού αρχίζουν οι άλλοι. Αξιοποίησε τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου (6) για να δεις αυτή τη συνθήκη σαν περιγραφή λάθος τρόπων σκέψης και επικοινωνίας. Εστιάσου αντ’ αυτού στη δουλειά σου, στις υποχρεώσεις σου, στην υγεία σου, στο πού μπορείς να διοχετεύσεις τον εαυτό σου πραγματικά για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Απόλαυσε τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, τη σχέση με τα παιδιά σου, αλλά μη σταματάς εκεί. Υπάρχεις και πέρα από τους άλλους. Ο Ουρανός στον Ταύρο δεν θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις σχέσεις, συμφωνίες και αντιλήψεις που βασίζονται σε μισές αλήθειες, μπερδέματα που δεν ξεκαθαρίζουν και τον φόβο σου να χρησιμοποιήσεις τη λογική σου. Ό,τι κρυβόταν, το βρίσκεις στο τραπέζι σου.

Δειτε επισης

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Τα Ζώδια του Σαββάτου 31.10.2020
Τα Ζώδια του Σαββάτου 31.10.2020
Ιχθύ, δες, άκου, συζήτησε, φέρσου κάπως διαφορετικά γιατί με τους ίδιους και τα...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια του Σαββάτου 31.10.2020
Τα Ζώδια της Παρασκευής 30.10.2020
Τα Ζώδια της Παρασκευής 30.10.2020
Υδροχόε, αν λαχταράς καινούργιο κόσμο, κουβέντες και ιδέες, χρειάζεται να...
Ευαγγελία Τσαβδάρη
Τα Ζώδια της Παρασκευής 30.10.2020
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5