1821 Digital Gallery
Το φθινόπωρο του Παρθένου
ΤΕΥΧΟΣ 669

Το φθινόπωρο του Παρθένου

Τι επιφυλάσσει το επόμενο τρίμηνο για το ζώδιό σου;

Έρωτας και σχέσεις

Μπορείς να ξεφυσήσεις με ανακούφιση αφού ο μήνας του ζωδίου σου ξεμπλοκάρει τα ερωτικά και τη δημιουργικότητά σου και αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα σίγουρα πιο απλά (αν και όχι απαραιτήτως πιο εύκολα). Τα πολλά πρέπει και εμπόδια χαλαρώνουν μέσα σου και σου είναι πιο εύκολο να ζήσεις το παρόν. Παρ' όλα αυτά το σπίτι και η οικογένεια συνεχίζουν να διεκδικούν αρκετό από τον χρόνο σου και να καθυστερούν σημαντικές αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη σχέση με τα παιδιά και τον σύντροφό σου. Πιθανώς ακόμη και να σε ωθούν προς λανθασμένες επιλογές. Ο Οκτώβριος ανοίγει το παράθυρο για σημαντικές (επανα-)γνωριμίες αλλά και για την εδραίωση καταστάσεων που προϋπάρχουν, ενώ παράλληλα βελτιώνει την ποιότητα της επικοινωνίας με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και σαφήνεια αν και όχι λιγότερο δράμα. Παραμένει πάντως ένας μήνας πρόκληση για ό,τι νόμιζες ότι ήξερες για τις σχέσεις σου, ειδικά σε οικογενειακό πλαίσιο. Ο Νοέμβριος, ειδικά από τη μέση του και μετά, καλλιεργεί ένα κλίμα αισιοδοξίας και ασφάλειας μέσα σου και στο σπίτι σου και αισθάνεσαι ότι μπορείς πραγματικά να στηριχτείς στους ανθρώπους σου και στον εαυτό σου. Αυτό υπόσχεται να διαρκέσει για έναν χρόνο. Σε στηρίζει δε πολύ αποτελεσματικά αν επιθυμείς να δημιουργήσεις οικογένεια.

Επαγγελματικά και οικονομικά

Ο μήνας του ζωδίου σου κάτι κάνει για την τσέπη σου χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι σου χαρίζονται τα κέρδη, αντιθέτως έρχονται ως προϊόν της δουλειάς σου. Έχεις αρκετό τρέξιμο και φόρτο λόγω οικονομικών συνεργασιών και επιχειρηματικών εγχειρημάτων ή απλώς και μόνο για να συγυρίζεις τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Ο Οκτώβριος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο ζήτημα χρήματα και μεγάλες υποσχέσεις, προτάσεις και διαπραγματεύσεις. Όλα θα πάρουν τον χρόνο τους και είναι αρκετά παρακινδυνευμένα. Μην θεωρήσεις τη ροή του εισοδήματός σου δεδομένη. Τον Νοέμβριο ειδικά αναγκάζεσαι να δώσεις και μάλιστα αρκετά απρόοπτα, ενώ στην καριέρα σου αισθάνεσαι ότι παρά τις προσπάθειές σου τα πράγματα δεν πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο.

Υγεία και ευεξία

Με την έλευση του φθινοπώρου συνέρχεσαι από την κατάσταση της εξάντλησης, του προβληματισμού και του άγχους που υπέβοσκε όλο το καλοκαίρι. Έχεις περισσότερη νοητική και συναισθηματική καθαρότητα και ενίοτε παραπάνω ενέργεια από ό,τι χρειάζεσαι. Ως εκ τούτου καλό θα ήταν να ακολουθήσεις ένα στρωτό πρόγραμμα άσκησης, αν όχι για κάποιον άλλο λόγο, για εκτόνωση. Αν και χαλαρώνεις κάπως τον Οκτώβριο, τα πράγματα δεν καταλαγιάζουν ουσιαστικά πριν το τέλος του Νοέμβρη οπότε και διακρίνεις καλύτερα τι ακριβώς σου συμβαίνει. Ο μήνας ως τότε θέλει προσοχή αφού η ρουτίνα και η δουλειά σου θα σε πιέσουν και θα σε αγχώσουν ιδιαίτερα και θα είναι δύσκολο να μη σωματοποιήσεις.

Athens Voice Newsletter

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5