Visual Browsing
Athens 102.5 Voice
ΤΕΥΧΟΣ 659
COSMIC TELEGRAM

Τα ζώδια της εβδομάδας

Ταύρε, εγκαινιάζεις μακρά διαδικασία αυτοαναμόρφωσης, οικειοθελώς ή κατ’ ανάγκη

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Αλλάζουν τα πλάνα σου με σοκ στην τσέπη και τα συναισθήματά σου
Μία ταραχή σαν να μη σε χωράει ο τόπος την έχεις και, καθώς φαίνεται, το πεδίο που την εκτονώνεις είναι οι αναλύσεις επί αναλύσεων επί καφέδων μετά των φιλικών σου προσώπων. Ωστόσο, η διάθεσή σου παίρνει σβάρνα γενικότερα τις εξωεπαγγελματικές σου ασχολίες καθώς και τα σχέδιά σου. Καλό θα ήταν να προσέξεις τις υπερβολές και τις εμπνεύσεις της στιγμής. Σωματικά είσαι επιρρεπέστερος στους τραυματισμούς, οικονομικά πιο ανοιχτός στα σοκ και συναισθηματικά στη συνειδητοποίηση της όποιας αταξίας έχουν δημιουργήσει οι συνήθειές σου. Αυτά, με τις ευλογίες του Ουρανού στον Ταύρο από τις 15 και για οκτώ συναπτά έτη [περισσότερα]. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο το Σάββατο σε βοηθάει να μαζευτείς, έστω κι αν δεν το πολυθέλεις, αφού οι εξελίξεις στη σχέση σου επιτάσσουν το να κοιτάξεις λίγο καλύτερα τι γίνεται στο σπίτι, τον οικογενειακό σου χώρο και μέσα σου. Όλο αυτό μπορεί να έχει μια χροιά φροντίδας, ρεαλιστικότερης οργάνωσης και συναισθηματικής ανανέωσης, αν δεν αναλωθεί σε αυτολύπηση ή γκρίνια.


Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)

Εγκαινιάζεις μακρά διαδικασία αυτοαναμόρφωσης, οικειοθελώς ή κατ’ ανάγκη
Ό,τι και να ειπωθεί είναι λίγο για την επίδραση που πρόκειται να έχει το πέρασμα του Ουρανού στο ζώδιό σου από τις 15 και ως το 2026. Αρχικά, καλό θα ήταν να είσαι πολύ προσεκτικός με το σώμα σου σε επίπεδο άσκησης, υγείας και διατροφής γιατί η νέα ενέργεια απαιτεί ρυθμό και συνοχή και δεν συγχωρεί την υπερβολή και την αναβολή. Δευτερευόντως, με αφορμή γεγονότα που συνδέονται με τους στόχους σου επαγγελματικά, κοινωνικά, στο σχετίζεσθαι, θα δεις τον εαυτό σου και τις αρνήσεις σου και, εν καιρώ, θα σε αναμορφώσεις πλήρως [περισσότερα]. Προς το παρόν, έχε το νου σου για κουκουλωμένες καταστάσεις, εκκρεμότητες και φοβίες γιατί ναι μεν σε κινητοποιούν, έως και σου δίνουν έμπνευση, ειδικά επαγγελματικά, αλλά παράλληλα μπορεί να σε κάνουν ανταγωνιστικό, θεωρητικό κι απερίσκεπτο. Όπως και να ’χει κάτι κουνιέται κι αυτό, στην περίπτωσή σου, είναι σχεδόν πάντα καλό. Άλλωστε ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, στον Καρκίνο από τις 19 διασφαλίζει ότι επικοινωνείς όσα σου συμβαίνουν, ενώ κρατάει τις υποθέσεις της ρουτίνας και της δουλειάς σου σε κινητικότητα, έστω κι αν εσύ δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις. 


Σχετικα
Ουρανός στον Ταύρο
Ουρανός στον Ταύρο

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Αντιμετωπίζεις κάτι που μοιάζει με Δούρειο Ίππο
Η εβδομάδα ξεκινάει με την υπόσχεση καινούργιων και συναρπαστικών πραγμάτων, επαγγελματικών ανοιγμάτων, παρεών, ταξιδιών, καινούργιας γνώσης και τελικά με όλα αυτά καταλήγεις άνω-κάτω ψυχολογικά ή και σωματικά ακόμη. Ό,τι θέματα έχεις τα βλέπεις ξαφνικά σε ανάλυση hi-res, με τις ευλογίες της εισόδου του Ουρανού στον Ταύρο στις 15, όπου και θα παραμείνει για μία οχταετία [περισσότερα]. Το τρικ είναι να καταλάβεις ότι το δεύτερο σκέλος (το αλλοπρόσαλλο) δεν ακυρώνει την αξία του πρώτου (του ωραίου) ακόμη κι αν φαίνεται έτσι. Θα βοηθήσει το να παίρνεις σιγά-σιγά απόφαση ότι χρειάζεται να αποκαταστήσεις ό,τι αταξία έχεις αγνοήσει εκτός κι εντός σου τα προηγούμενα χρόνια, ιδιαίτερα σε επίπεδο χρημάτων, περιουσίας, σεξουαλικών σχέσεων, κακών σωματικών και συναισθηματικών συνηθειών. Συνεχίζεις να αναπνέεις και ίσως βρεις το θάρρος να βάλεις το μαχαίρι στην πληγή, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 19, την ευεργετική επίδρασή της στην τσέπη σου και τη διαβεβαίωσή της ότι ο έρωτας, η δημιουργικότητα και η παιδικότητα θα συνεχίσουν να σε γειώνουν θετικά.


Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)

Σχετικα
Τα ζώδια της εβδομάδας
Τα ζώδια της εβδομάδας

Βλέπεις τις φιλίες σου όπως είναι και αναθεωρείς ρεαλιστικά τα σχέδιά σου
Ό,τι διαφορά εντοπίζεις ανάμεσα στο πού, πώς και με ποιους θα ήθελες να είσαι επαγγελματικά, κοινωνικά και προσωπικά και την πραγματικότητά σου γίνεται η αφορμή να ανακινηθούν οι ανασφάλειές σου και μία μάλλον βάρβαρη κριτική και αυτοκριτική. Το να ψυχράνεις, να απομακρυνθείς ή να το εκτονώσεις σε έναν ασυναισθηματικό σεξουαλικό μαραθώνιο, είναι εξίσου πιθανά. Το θέμα είναι ότι οι συνειδητοποιήσεις αυτές ανοίγουν σοβαρά τον φάκελο «οικονομικό μέλλον», τον φάκελο «φιλίες κι ελεύθερος χρόνος» και κυρίως τον φάκελο του πώς θα ήθελες να είναι οργανωμένη η ζωή σου σύμφωνα με τις ιδέες σου, με τη συνδρομή και του Ουρανού από τον Ταύρο πλέον, από τις 15 κι ως το 2026 [περισσότερα]. Ανάμεινε μία κάποια αναστάτωση σε επίπεδο μοιρασμένων οικονομικών, σεξ και συντροφικότητας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 19 θα ξεκαθαρίσει τις ανάγκες σου, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου, θα γλυκάνει τους γύρω σου και θα σε βοηθήσει να μην ανέχεσαι ό,τι δεν συμμορφώνεται με τις αρχές σου.


Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Θέλεις το κατιτίς άλλο κι ανάβεις φυτίλια στις σχέσεις και την καριέρα σου
Τα μαθήματά σου, καινούργιες παρέες ή απλώς η διάθεσή σου για ανανέωση, διασκέδαση ή και μία εκδρομούλα αναστατώνουν τη σχέση σου, ειδικά αν οι θεωρίες και τα σχέδια δεν γίνουν πράξη. Τα ίδια και στα επαγγελματικά σου, αν ανοίγματα και καινούργιες πιθανότητες μείνουν στα λόγια. Αυτά γίνονται η αφορμή για να έρθεις ενώπιον της κατάστασης στον γάμο, την κοινωνική κι επαγγελματική σου ζωή, όπου αναμένεται οι σταθερές σου να κλονιστούν καθώς ατέλειες και συμβιβασμοί, ειδικά σε επίπεδο οικονομικό και συναισθηματικό, έρχονται στην επιφάνεια και απαιτούν να αναστοχαστείς τη θέση και την κατάστασή σου, υπό την επίδραση του Ουρανού στον Ταύρο, από τις 15 και για οχτώ χρόνια [περισσότερα]. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 19 δεν κάνει θαύματα για τη διάθεσή σου, σε υποστηρίζει όμως για να κλείσεις οριστικά καταστάσεις που σε αφήνουν οικονομικά και συναισθηματικά ακάλυπτο. Για να επεξεργαστείς τις εξωτερικές εξελίξεις χρειάζεσαι χρόνο με σένα, για να σε φροντίσεις όμως, όχι για να πνιγείς στο δράμα.


Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)

Καταλαβαίνεις ότι τίποτα δεν γίνεται να αλλάξει και να μείνει το ίδιο
Το μοιρασμένο πορτοφόλι σε δουλειά και σπίτι, οι υποχρεώσεις σε δημόσιο και οργανισμούς και το πόσο καλύπτεσαι συναισθηματικά από την ερωτική σου ζωή αναστατώνουν τη ρουτίνα σου και σε ωθούν σε υπερανάλυση που στην καλύτερη περίπτωση οδηγεί σε αλλαγές. Ειδάλλως σε αδράνεια και δυσάρεστη σωματοποίηση. Έτσι έρχεσαι πιο κοντά στο να καταλάβεις ότι δεν γίνεται να αλλάξεις τρόπο σκέψης, παρέες, τις σχέσεις σου με τους συγγενείς σου ή την τροπή των ακαδημαϊκών, επαγγελματικών ή νομικών σου υποθέσεων, χωρίς να αλλάξεις. Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 15 ως το 2026 σε βοηθάει να κάνεις πιο ουσιαστικά βήματα εμπρός όχι όμως πριν σε κάνει να αισθανθείς λίγο κορόιδο για ό,τι νόμιζες ότι έχεις κάνει ως τώρα [περισσότερα]. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 19 σε φέρνει πιο κοντά στους φίλους και τα χόμπι σου και βοηθά να στρέψεις την προσοχή σου στο πώς θα καλύψεις τις ανάγκες σου στο μέλλον, αν βέβαια δεν αναλωθεί αποκλειστικά σε παράπονα.


Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Εξετάζεις σχέσεις και συνεργασίες από πιο κοντά με απρόοπτα αποτελέσματα
Τα πράγματα κινούνται με ραγδαίους ρυθμούς στα ερωτικά σου κι αυτό τονώνει ιδιαίτερα τη διάθεσή σου για παρέα, έξω και διασκέδαση, ενώ παράλληλα σε γεμίζει δημιουργικές ιδέες και τη διάθεση να τις κυνηγήσεις. Το φλερτ δίνει και παίρνει, όμως τα πράγματα δεν μένουν στο ανάλαφρο και χαρωπό, αντιθέτως περνούν μάλλον ραγδαία στα επόμενα στάδια. Η αναστάτωση, αν και θετικής φύσεως, σε φέρνει αντιμέτωπο με τις πιο «σοβαρές» ανάγκες της προσωπικής σου ζωής, για συντροφικότητα, συναισθηματική ασφάλεια, σεξουαλική ικανοποίηση και τέλος πάντων για σχέσεις που πάνε βαθύτερα από την ταμπέλα «είμαστε ζευγάρι». Παρόμοια συμβαίνουν και στα επαγγελματικά σου με τις συνεργασίες σου να ζορίζουν μόλις το πράγμα πηγαίνει στο οικονομικό. Αυτά είναι το δώρο του Ουρανού στον Ταύρο από τις 15 και για μία οχταετία [περισσότερα]. Το πέρασμα του κυβερνήτη σου, Αφροδίτης, στον Καρκίνο στις 19 βοηθά να εξωτερικευτούν οι προβληματισμοί σου αυτοί, πράγμα που τελικά σε φέρνει πιο κοντά στα ζητούμενά σου, επαγγελματικά και κοινωνικά.


Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Αποκάλυψη τώρα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες
Το τρέξιμο για τη ρουτίνα σού δημιουργεί αναστάτωση στο σπίτι σου, από την άποψη ότι θέλεις να τα μαζέψεις και να αναχωρήσεις για άλλη γη, για άλλα μέρη. Απούσης της δυνατότητας αυτής, βιώνεις ένταση και νεύρα που πιθανώς να σχετίζονται και με τις επιδόσεις της τεχνολογίας και των μηχανημάτων σου. Η εσωτερική αναμπουμπούλα και οι εξελίξεις στο σπίτι έχουν απροσδόκητες επιπτώσεις στη σχέση και τα ερωτικά σου εν γένει, αφού σου κάνουν αρκετά σαφές ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο τακτοποιημένα/σίγουρα/απλά όσο νόμιζες, υπό τις νέες ενέργειες του Ουρανού στον Ταύρο και τον ζωδιακό σου άξονα από τις 15 και ως το 2026 [περισσότερα] Οι εξελίξεις θα σε σπρώξουν μόνες τους, καλό θα ήταν όμως να έχεις στο νου σου ότι τώρα θα δεις ό,τι κρυβόταν κάτω από την επιφάνεια και ζητά αναδιοργάνωση. Αρωγός σου η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 19, που εγγυάται ότι η εμπειρία, η συναισθηματική σου νοημοσύνη, οι εκδρομούλες, οι έξοδοι με παρέα θα τροφοδοτούν την αισιοδοξία σου.


Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20Δεκεμβρίου)

Κινητοποιείσαι και κοινωνικοποιείσαι, όμως αντιμετωπίζεις δυσκολίες στην πράξη
Τα θέλω της ερωτικής σου ζωής, της σχέσης με τα παιδιά ή τα δημιουργικά σου εγχειρήματα σε κινητοποιούν και τα σούρτα-φέρτα, οι κουβέντες και επαφές σου αυξάνονται και απαιτούν χιούμορ, σχέδια, φίλους κι ανανεωτικές εμπειρίες. Ωστόσο, η κινητοποίηση αυτή συνδυάζεται με απρόοπτα και αναποδιές σε χρόνους, λόγια και την τεχνολογία σου, τα οποία γίνονται η αφορμή να δεις από κοντά τις ατέλειες και την ανοργανωσιά της ρουτίνας σου, εργασιακής και προσωπικής, με τις ευλογίες του Ουρανού στον Ταύρο από τις 15 και για μία οχταετία [περισσότερα]. Οι κακές σου συνήθειες δύσκολα συγχωρούνται πλέον και οι συνέπειές τους γίνονται άμεσα αισθητές από το πρόγραμμα μέχρι και το σώμα σου. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 19 σε ωθεί να εμβαθύνεις στο πώς είναι και πώς θα ήθελες να είναι οι μέρες σου, ενώ τονίζει την ανάγκη σου για φροντίδα, στοργή και εγγύτητα για να αντιπαρέρθεις τις ανησυχίες σου. Βέβαια σου χρυσώνει το χάπι, τονώνοντας τη σεξουαλικότητά και τα μοιρασμένα οικονομικά σου.


Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Έξοδα και εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, που τροφοδοτούν αλλαγές
Ετοιμάζεσαι να βάλεις το χέρι στην τσέπη για θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου και μάλιστα χωρίς να το πολυσκεφτείς ή να υπολογίσεις τι ακριβώς κάνεις, με αποτέλεσμα να αισθανθείς ότι εκχωρείς ένα μέτρο της συναισθηματικής ή υλικής σου άνεσης. Μπαίνεις λοιπόν στη διαδικασία να δεις πώς αντιμετωπίζεις τη σχέση με τον σύντροφό σου, τα παιδιά σου και τον παράγοντα χαρά, διασκέδαση και δημιουργικότητα στη ζωή σου, υπό την επίδραση του Ουρανού στον Ταύρο από τις 15 και ως το 2026 [περισσότερα]. Το ξεβολεματάκι έχει εφέ ντόμινο και πιθανώς τη μορφή ενός καινούργιου ερωτικού ενδιαφέροντος στη ζωή σου ή του επόμενου βήματος σε μία ήδη υπάρχουσα σχέση. Πάντως αυτό που συνειδητοποιείς είναι ότι το πριν σε αυτούς τους τομείς αρχίζει και φαίνεται έντονα παρωχημένο. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 19 υπογραμμίζει ότι οι σχέσεις, προσωπικές κι επαγγελματικές, και οι σχετικοί σου στόχοι αιχμαλωτίζουν την προσοχή σου, καθώς μαλακώνεις και συνειδητοποιείς την ανάγκη σου για μεγαλύτερη οικειότητα, ασφάλεια και φροντίδα.


Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)

Η αρχή του τέλους για παρωχημένα οικογενειακά, σπιτικά και ψυχολογικά σχήματα
Οι επαφές, γνωριμίες, συμφωνίες και συνεννοήσεις που επιδιώκεις, καθώς και υποθέσεις που σχετίζονται με τα αδέρφια σου, αυξάνουν την ταχύτητα σκέψης/δράσης και την επινοητικότητά σου κατακόρυφα. Ενεργοποιείσαι όμως παράλληλα γίνεσαι πιο αλλοπρόσαλλος, απότομος και ριψοκίνδυνος από ό,τι συνήθως, καθώς ό,τι σκέφτεσαι σου φαίνεται απόλυτα δυνατό και υλοποιήσιμο. Ωστόσο, το πέρασμα του κυβερνήτη σου, Ουρανού, στον Ταύρο στις 15 όπου και θα παραμείνει ως το 2026 εγγυάται ότι το ράλι στο οποίο επιδίδεσαι και οι αλλαγές που διέρχεσαι θα ανοίξουν τον φάκελο των οικογενειακών σου σχέσεων για να αποτινάξουν κάθε ψήγμα παγίωσης και ασυνείδητης συνήθειας που υπάρχει μόνο και μόνο για να σε εξυπηρετεί, στο πλαίσιο του σπιτιού και των θεμελιωδών συμπεριφορών σου [περισσότερα]. Το περιβάλλον ηλεκτρίζεται και είναι σχεδόν απίθανο να μην αισθανθείς την ανάγκη για αλλαγή χώρου ή τη μετατόπιση του εσωτερικού βαρυτικού σου κέντρου, λόγω των περιστάσεων. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 19 βοηθά να επικεντρωθείς στις πρακτικές ανάγκες και εγγυάται ένα μέτρο συνοχής στη ρουτίνα σου και την απαραίτητη φροντίδα για τον εαυτό σου.


Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)

Καμπανάκι λήξης για παλιές υποθέσεις και τρόπους επικοινωνίας και σχέσης
Η τσέπη και οι συναισθηματικές σου συνήθειες προξενούν άγχος κι αναστάτωση. Όσο δυσκολεύεσαι να κλείσεις σχετικά θέματα, τόσο αυξάνεται η νευρικότητά σου και καταβάλλεσαι σωματικά. Αυτή η ιστορία σού δείχνει ξεκάθαρα ότι ο καθιερωμένος τρόπος επικοινωνίας και συναλλαγής με το περιβάλλον σου και τα αδέρφια σου ιδιαιτέρως, καθώς και συμφωνίες που έχεις κάνει χρήζουν συνολικής αναθεώρησης και αναδιοργάνωσης. Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 19 και ως το 2026 υποστηρίζει τη διαδικασία, ενώ παράλληλα δημιουργεί συνθήκες για την εξωτερίκευση οποιασδήποτε εκκρεμότητας συναισθηματικής, χρηματικής, νοητικής ή άλλης ώστε να τακτοποιηθεί με τη συνδρομή ανθρώπων που αναδύονται από το παρελθόν ή το παρασκήνιο της ζωής σου. Αυξάνει, ωστόσο, επίσης την επιρρέπειά σου σε τραυματισμούς και γενικά ό,τι έχει να κάνει με μετακινήσεις και μηχανήματα χρειάζεται πιο συνετή αντιμετώπιση [περισσότερα]. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο δουλεύει για την πρόοδο της ερωτικής και σεξουαλικής σου ζωής με εισόδους που μόνο ευχάριστα σε υποκινούν και εγγυώνται ότι θα έχει τη διάθεση να ασχοληθείς με ό,τι σε κυνηγά.


*Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα των αστρολογικών σου τάσεων  θα πρέπει να διαβάζεις και τον ωροσκόπο σο

Διαλεξε το ζωδιο σου

ΚΡΙΟΣ
21/3 - 19/4
Κριός
ΤΑΥΡΟΣ
20/4 - 20/5
Ταύρος
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/5 - 21/6
Δίδυμοι
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6 - 22/7
Καρκίνος
ΛΕΩΝ
23/7 - 22/8
Λέων
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
23/8 - 22/9
Παρθένος
ΖΥΓΟΣ
23/9 - 23/10
Ζυγός
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10 - 21/11
Σκορπιός
ΤΟΞΟΤΗΣ
22/11 - 21/12
Τοξότης
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/1
Αιγόκερως
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/1 - 18/2
Υδροχόος
ΙΧΘΥΕΣ
19/2 - 20/3
Ιχθύες

Θεματα

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5