Κοσμος

Τζόνι Ντεπ: Με άλλο look στην πρώτη εμφάνιση επί σκηνής μετά το δικαστήριο

«Εξαιρετικά περιποιημένο χωρίς το πλούσιο μούσι του»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τζόνι Ντεπ
Ο Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε στη σκηνή του Blues Festival στο Ελσίνκι στο πρόσφατο live του Τζεφ Μπεκ.

Στη σκηνή του Blues Festival στο Ελσίνκι στο πρόσφατο live του Τζεφ Μπεκ ανέβηκε ο Τζόνι Ντεπ. Ο δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε «εξαιρετικά περιποιημένος, χωρίς το πλούσιο μούσι του» σύμφωνα με τα όσα σημειώνουν βρετανικά ΜΜΕ.

Να θυμίσουμε πως ο Τζόνι Ντεπ προ ημερών κατάφερε να «καθαρίσει το όνομά του» μετά από έξι χρόνια με την πολύκροτη δίκη με την Άμπερ Χερντ να τελειώνει με τον ίδιο νικητή.

Από την τελευταία κιόλας ημέρα της πολύκροτης δίκης με την πρώην σύζυγό του, ο Τζόνι Ντεπ ακολουθεί τον τραγουδιστή και φίλο του στην περιοδεία του.

Μήνυμα του Τζόνι Ντεπ προς τους φαν του: Θα προχωρήσουμε παρακάτω μαζί

Ο 58χρονος ηθοποιός, που πρόσφατα κέρδισε την πολύκροτη δίκη ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο ίδιος εναντίον της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο που εκείνη έγραψε στη «Washington Post» το 2018,  έστειλε ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές του. 

«Σε όλους τους πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητους υποστηρικτές μου. Ήμασταν παντού μαζί, έχουμε δει τα πάντα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Κάναμε το σωστό μαζί, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, θα προχωρήσουμε παρακάτω μαζί. Είστε όπως πάντα τα “αφεντικά” μου και για άλλη μια φορά, δεν θα περιοριστώ καθόλου στο να σας ευχαριστήσω, απλά θα το κάνω. Επομένως, σας ευχαριστώ. Με αγάπη και σεβασμό, ΤΝ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ