Κοσμος

ΗΑΕ: «Μπλόκο» στα ταξίδια στο εξωτερικό για τους ανεμβολίαστους

Για τους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες θα απαιτείται μία ενισχυτική δόση εμβολίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΑΕ: «Μπλόκο» στα ταξίδια στο εξωτερικό για τους ανεμβολίαστους από 10/1
ΗΑΕ © EPA Pool

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) θα απαγορεύσουν στους μη εμβολιασμένους πολίτες τους να ταξιδεύουν στο εξωτερικό από την 10η Ιανουαρίου

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) θα απαγορεύσουν στους μη εμβολιασμένους πολίτες τους να ταξιδεύουν στο εξωτερικό από την 10η Ιανουαρίου, όπως μετέδωσε σήμερα, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων WAM, επικαλούμενο το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και την Εθνική Αρχή Διαχείρισης Κρίσεων και Καταστροφών.

Σύμφωνα με την ίδια αναφορά και για τους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες θα απαιτείται μία ενισχυτική δόση εμβολίου, προκειμένου να μπορούν νομίμως να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Η απαγόρευση δεν θα ισχύσει για όσους υπάγονται σε εξαιρέσεις που σχετίζονται με προβλήματα υγείας ή με καταστάσεις ανθρωπιστικών λόγων.

Πάνω από το 90% του πληθυσμού στα ΗΑΕ έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά του Covid-19. Περίπου το 34% είχε λάβει την ενισχυτική δόση στις 24 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το Our World in Data.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν αναφέρει περισσότερα από 750.000 κρούσματα κορωνοϊού από την έναρξη της πανδημίας και περισσότερους από 2.000 θανάτους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ