Κοσμος

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι συμβαίνει με την υγεία της

Οι γιατροί τής ζητούν να ξεκουραστεί για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλισσα Ελισάβετ
Βασίλισσα Ελισάβετ © EPA

Η Βασίλισσα Ελισάβετ πρέπει να ξεκουραστεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες, με την ανησυχία για την υγεία της να μεγαλώνει μετά την ακύρωση δύο ταξιδιών.

Έπειτα από σύσταση των ιατρών της, η βασίλισσα Ελισάβετ θα πρέπει να ξεκουραστεί για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες, ανακοίνωσαν σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 το βράδυ τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Και πρόσθεσαν ότι η μονάρχης δεν θα πραγματοποιήσει κανένα επίσημο ταξίδι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Μετά τις πολυάριθμες υποχρεώσεις της από το ξεκίνημα του μήνα, η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, η γηραιότερη βασιλεύουσα μονάρχης, πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο πριν από 9 ημέρες και ακύρωσε δύο ταξίδια, ένα στη Βόρεια Ιρλανδία και ένα στη Διάσκεψη COP26, τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα στη Γλασκόβη, κατόπιν εντολής των γιατρών της.

Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της, ούτε για τις εξετάσεις που της έγιναν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της. Ήταν η πρώτη φορά που η Ελισάβετ εισήχθη σε νοσοκομείο εδώ και πολλά χρόνια.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Με τηλεδιάσκεψη τα βασιλικά της καθήκοντα

Η βασίλισσα Ελισάβετ εκτέλεσε κάποια από τα βασιλικά της καθήκοντα από το Κάστρο του Ουίνδσορ κοντά στο Λονδίνο, μέσω τηλεδιάσκεψης, όπως την απονομή ενός μεταλλίου στον ποιητή και μεταφραστή Ντέιβιντ Κονσταντάιν, όπου σε ένα σύντομης διάρκειας βίντεο εμφανίστηκε σε καλή διάθεση.

Θα επιδιώξει να ασκήσει «ελαφριά καθήκοντα», όπως ακροάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης, ανέφεραν επίσης τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, την ώρα που εντείνεται η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της.

Queen Elizabeth continues light duties online after hospitalization l GMA

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ