Κοσμος

Μάθιου Μίντλερ: Αυτοκτόνησε 19χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ

Το μήνυμα της μητέρας του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκτόνησε o 19χρονος ηθοποιός Matthew Mindler
Αυτοκτόνησε o 19χρονος ηθοποιός Matthew Mindler © YouTube

Μάθιου Μίντλερ: Αυτοκτόνησε 19χρονος ηθοποιός του Χόλιγουντ, χρησιμοποιώντας νιτρικό νάτριο.

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 19χρονος ηθοποιός Μάθιου Μίντλερ. Ο νεαρός ο ηθοποιός, που ήταν σταρ του Χόλιγουντ ως παιδί, αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας νιτρικό νάτριο. Μάλιστα, η μητέρα του δήλωσε ότι ο νεαρός παρήγγειλε την ουσία για 15 δολάρια από το διαδίκτυο και έψαξε πώς θα τη χρησιμοποιήσει.

Σύμφωνα με το TMZ, μετά από τοξικολογικές εξετάσεις, το ιατροδικαστικό γραφείο αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του ηθοποιού που συμμετείχε στο «Our Idiot Brother» οφείλεται σε αυτοκτονία. Ο οξειδωτικός παράγοντας, που χρησιμοποιείται συχνά για τη διατήρηση τροφών όπως το κρέας, οδηγεί σε θάνατο προκαλώντας χαμηλή αρτηριακή πίεση και περιορίζοντας τη ροή οξυγόνου στο σώμα.

Μάθιου Μίντλερ: Έπασχε από ακραίας μορφής άγχος

Η Μόνικα Μίντλερ, η μητέρα του, αποκάλυψε στο παρελθόν ότι ο γιος της έπασχε από άγχος. Επίσης, δήλωσε ότι ανακάλυψε έναν συγκεκριμένο σύνδεσμο στο ιστορικό αναζήτησης του γιου της στο διαδίκτυο, όπου ο νεαρός ηθοποιός αναζητούσε πληροφορίες για το πώς να πάρει νιτρικό νάτριο και να το χρησιμοποιήσει για να βάλει τέλος στη ζωή του ανώδυνα. Η κυρία Μίντλερ είπε ότι δεν είχε ιδέα εκ των προτέρων ότι ο γιος της σχεδίαζε να αυτοκτονήσει.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι μιλάει ανοιχτά για το ζήτημα ελπίζοντας ότι αυτό θα αποτελέσει προειδοποίηση για άλλες οικογένειες που πιθανόν να μην γνωρίζουν τους κινδύνους της φαινομενικά αβλαβούς ουσίας.

Σημειώνεται ότι ο Μάθιου Μίντλερ φέρεται να αγόρασε την ουσία από την Amazon, η οποία δεν απάντησε στα αιτήματα για σχόλια.

Former Child Star Matthew Mindler, 19, Found Dead After Missing

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ