Κοσμος

Αντιδράσεις από τις διακοπές του Τζόνσον βίλα στην Ισπανία

Σε πολυτελή κατοικία των 25.000 λιρών την εβδομάδα στη Μαρμπέγια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγος του κάνουν διακοπές στην Ισπανία
Ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγος του ©EPA Pool

Στο στόχαστρο ο Μπόρις Τζόνσον για τις διακοπές στην Ισπανία την ώρα που οι Βρετανοί αντιμετωπίζουν ελλείψεις σε καύσιμα, τρόφιμα και φάρμακα.

Αντιπολίτευση και τύπος κατηγορούν τον Βρετανό πρωθυπουργό ότι την ώρα που οι συμπολίτες του αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις σε καύσιμα, τρόφιμα και φάρμακα, καθώς και εκτίναξη τιμών στην ενέργεια, ο ίδιος ξεκουράζεται στην Ισπανία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, ο Τζόνσον με την έγκυο σύζυγό του Κάρι και τον 17 μηνών γιο τους απολαμβάνουν τον ήλιο σε ένα από τα πιο διάσημα θέρετρα της χώρας, στην Μαρμπέγια. Συγκεκριμένα, η βίλα «Τραμόρες», στην οποία διαμένει κοστίζει 25.000 λίρες την εβδομάδα και ανήκει στον εκατομμυριούχο πολιτικό, Ζακ Γκόλντσμιθ.

Οι υποστηρικτές του απαντούν ότι συνεχίζει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του. O υπουργός Ντέμιαν Χιντς υπερασπίστηκε τον Τζόνσον λέγοντας «είναι σημαντικό για μια χώρα ο ηγέτης της να ξεκουράζεται μαζί με την οικογένειά του». Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που δημιουργούνται αντιδράσεις από ένα ταξίδι του Μπόρις Τζόνσον, όσο ο ίδιος είναι πρωθυπουργός. Το 2020 διεξήχθη ειδική έρευνα για ένα ταξίδι 15.000 λιρών με τη σύζυγό του, Κάρι, στην Καραϊβική.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ