Κοσμος

Νάπολη: 69χρονη ανέκτησε το τυχερό «ξυστό» των 500.000 ευρώ

Ο πωλητής που της το έδωσε επιχείρησε να το κλέψει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ξυστό
Ξυστό © Wikimedia Commons

Μετά την απόπειρα να κλαπεί, το «ξυστό» της Νάπολης επέστρεψε στην νόμιμη κάτοχό του, η οποία θα μπορέσει τώρα να εισπράξει 500.000 ευρώ.

Στον κάτοχό του, μία 69χρονη γυναίκα, επέστρεψε ένα τυχερό «ξυστό» που κέρδισε 500.000 ευρώ στη Νάπολη της Ιταλίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 69χρονη γυναίκα στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε αγοράσει ένα «ξυστό» που μετά την κλήρωση αποδείχθηκε το «τυχερό» που κέρδιζε τις 500.000 ευρώ.

Μόλις κατάλαβε ότι επρόκειτο για σημαντικό ποσό, η γυναίκα ζήτησε επιβεβαίωση από τον ιδιοκτήτη καταστήματος καπνού που της είχε πουλήσει το τυχερό «ξυστό».

Εκείνος όμως, αντί να της το επιστρέψει, βγήκε τρέχοντας από το μαγαζί του και εξαφανίσθηκε με μοτοσικλέτα. Προσπάθησε να ταξιδέψει εκτός Ιταλίας και να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τα Κανάρια νησιά.

Οι καραμπινιέροι όμως τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο της Ρώμης Φιουμιτσίνο. Αμέσως μετά ομολόγησε ότι είχε κρύψει το «ξυστό» σε θυρίδα ασφαλείας, σε τράπεζα της πόλης Λατίνα, 80 χιλιόμετρα νότια της Ρώμης.

Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, η ιταλική υπηρεσία που ελέγχει τα τυχερά παιχνίδια έκανε γνωστό ότι άρθηκε η εντολή κατάσχεσης του συγκεκριμένου «ξυστού» και ότι ξεκίνησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την καταβολή των 500.000 ευρώ στην 69χρονη Ναπολιτάνα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ