- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ολοένα και περισσότερο μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από κορωνοϊό στις ΗΠΑ, οι οποίες πλέον θρηνούν πάνω από 22.000 θύματα.
Ακόμα 1.514 νεκροί από κορωνοϊό στις ΗΠΑ κατέγραψαν οι υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας το τελευταίο 24ωρο. Ωστόσο όπως σημειώνει το πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς, πρόκειται για συνέχεια της πτωτικής πορείας που ακολουθεί ο κορωνοϊός τις τελευταίες ημέρες.
Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων αυτής της σχολής ιατρικής της Βαλτιμόρης, καταγράφηκαν 1.920 θάνατοι το Μεγάλο Σάββατο των καθολικών και 2.108 τη Μεγάλη Παρασκευή.
Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που υφίσταται το βαρύτερο πλήγμα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, με 22.020 θανάτους εξαιτίας του κορωνοϊού και πάνω από 555.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ
Η πολιτεία όπου η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή είναι αυτή της Νέας Υόρκης, που αποτελεί επίκεντρο της πανδημίας με 9.000 νεκρούς, 7.000 στην πόλη της Νέας Υόρκης, την οικονομική πρωτεύουσα των ΗΠΑ.
«Δεν βλέπουμε μεγάλη μείωση (των κρουσμάτων και των θυμάτων), πρόκειται απλώς για μια σταθεροποίηση», επισήμανε χθες, Κυριακή του Πάσχα για τους καθολικούς, ο κυβερνήτης της πολιτείας αυτής Άντριου Κουόμο.
Η χώρα έχει παραλύσει εξαιτίας των περιορισμών που έχουν επιβληθεί για να αποτραπεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Πρόκειται για μια ασθένεια «που δεν έχει ξαναδεί η χώρα μας, αλλά θα κερδίσουμε τη μάχη, θα κερδίσουμε τον πόλεμο», διαβεβαίωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του για το Πάσχα των καθολικών που μεταφορτώθηκε στον λογαριασμό του στο Twitter.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απειλές για αντίποινα από την Τεχεράνη κατά ενεργειακών υποδομών
Η δεύτερη φορά που η Συνέλευση των Ειδικών επιλέγει νέο ηγέτη από την ίδρυση της Ισλαμικής Δημοκρατίας το 1979
«Προετοιμαστείτε για το ενδεχόμενο ο πόλεμος να διαρκέσει πολύ», δήλωσε αρχηγός των IDF
Η ανακοίνωση της CENTCOM
Σε κίνδυνο η ζωή των αμάχων της χώρας εν γνώσει του καθεστώτος
Έκκληση για ειρήνη στην περιοχή του Κόλπου από τον Ποντίφικα
«Η ψήφος ερρίφθη και θα ανακοινωθεί σύντομα», δήλωσε μέλος του συμβουλίου των ιερωμένων
Ισραήλ: Πλήξαμε το γενικό επιτελείο της αεροδιαστημικής δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης
Ένα καλά κρυμμένο αστείο σε ένα από τα πιο διάσημα ορόσημα του Λονδίνου
Στις φλόγες ο ουρανοξύστης του Οργανισμού Κοινωνικής Ασφάλισης
Μια υπόθεση που άνοιξε ξανά τη συζήτηση για την ασφάλεια, τα σύνορα και τις ευθύνες του κράτους.
Στην Πάφο Μακρόν και Μητσοτάκης τη Δευτέρα – Συνάντηση με Χριστοδουλίδη
Η Τεχεράνη απορρίπτει κάθε ξένη παρέμβαση για την εκλογή νέου ηγέτη
Σύμφωνα με τους IDF, ο στρατιώτης τιμωρήθηκε για την πράξη του
«Κυλιόμαστε στη λάσπη της ιστορίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντομινίκ ντε Βιλεπέν
Οι επιθέσεις έχουν ήδη προκαλέσει ζημιές σε περίπου 10.000 υποδομές σε ολόκληρη τη χώρα
Το δημοσίευμα των Sunday Times και η αντίδραση της Bρετανίας
Όσα συνέβαιναν στο παγκοσμίως γνωστό εστιατόριο της Κοπεγχάγης και τρεις φορές βραβευμένο με αστέρι Michelin
Γιατί δεν ανακοινώνεται ακόμη το όνομά του
Αρχικά οι δύο πλευρές αντάλλαξαν συνθήματα και ύβρεις, όμως η ένταση γρήγορα κλιμακώθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.