- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η τραγική ιστορία των δύο αδελφών που σκοτώθηκαν στη Σρι Λάνκα
Γλίτωσαν από την πρώτη έκρηξη και έχασαν τη ζωή τους, όταν πυροδοτήθηκε η δεύτερη βόμβα
Τραγωδία στη Σρι Λάνκα, με δύο αδέλφια από τη Βρετανία που γλίτωσαν από την πρώτη έκρηξη αλλά σκοτώθηκαν στη δεύτερη
Τέλος δεν έχουν οι τραγικές ιστορίες των θυμάτων στη Σρι Λάνκα. Ο εφιάλτης της τρομοκρατίας επέστρεψε στη νησιωτική χώρα, με τους νεκρούς από τις βομβιστικές επιθέσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία και καθολικές εκκλησίες να έχουν φθάσει τους 310. Μεταξύ των νεκρών και δεκάδες ξένοι υπήκοοι. Η ιστορία του Άντερς Χολς Πόβλσεν, του πιο πλούσιου ανθρώπου στη Δανία που έχασε τρία από τα τέσσερα παιδιά του στις εκρήξεις, έκανε τον γύρο των social media. Συντετριμμένος ο μεγαλομέτοχος της ASOS, αδυνατεί να πιστέψει το τρομερό χτύπημα της μοίρας που βρήκε την οικογένειά του.
Άλλη μια τραγική ιστορία ήρθε στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες, καθώς συνεχίζεται η διαδικασία ταυτοποίησης των σορών και ολοένα και περισσότεροι συγγενείς και φίλοι μαθαίνουν τα δυσάρεστα νέα για την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων. Δύο αδέλφια, ο 19χρονος Ντάνιελ Λίνσεϊ και η 15χρονη Αμελί, είχαν ταξιδέψει στη Σρι Λάνκα, μαζί με την οικογένειά τους για να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα των Καθολικών. Τη στιγμή της πρώτης έκρηξης βρίσκονταν στο ξενοδοχείο τους. Γλίτωσαν. Ωστόσο, ελάχιστη ώρα αργότερα σκοτώθηκαν, όταν πυροδοτήθηκε η δεύτερη βόμβα. Ο πατέρας τους και η σύζυγός του, μαζί με τους άλλους δύο γιους τους (12 και 21 ετών) επέστρεψαν στο Λονδίνο συντετριμμένοι.
«Ήμασταν έτοιμοι να επιστρέψουμε στην πατρίδα και είχαμε κατέβει στην τραπεζαρία του ξενοδοχείου για πρωινό όταν έσκασε η πρώτη βόμβα. Δεν προλάβαμε να ξεφύγουμε και έσκασε η δεύτερη βόμβα. Τα δύο μου αδέλφια ήταν διαρκώς αναίσθητα, τα πήγαμε στο νοσοκομείο αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο πατέρας μου είναι σε κατάσταση σοκ, προσπαθεί να φανεί δυνατός για τον μικρό μου αδελφό και τη μητέρα μου» τόνισε ο 21χρονος γιος στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αστάθεια και οι εξωτερικές παρεμβάσεις παραμένουν σοβαρά - και άλυτα - προβλήματα
Το πλοίο φαίνεται πως ήταν κωπήλατο
Η υπόθεση αφορούσε τη Σάντι Πέγκι, νοσηλεύτρια στη Σκωτία
Η εταιρία του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει στην προσφορά 108 δισ. δολαρίων
Θα συναντηθούν με στόχο να συζητήσουν την επόμενη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
Για τα κινηματογραφικά και streaming assets του
Η απόφαση ελήφθη έπειτα από παράπονα
Πιέζουν οι ΗΠΑ, κρίσιμη συνάντηση με Ευρωπαίους ηγέτες στο Λονδίνο
Με ύψος 1,73 μέτρα και βάρος 75 κιλά, το T800 προσφέρει έως και πέντε ώρες αυτονομίας
Σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω της ασθένειας από τον Ιανουάριο
Τα επόμενα βήματα για κατάπαυση του πυρός εν μέσω πιέσεων από την Ουάσινγκτον
Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του το 2012
Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για ζημιές ή τραυματίες
«Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν αξιωματούχοι της τρομοκρατικής οργάνωσης
Η μετάβαση παραμένει εύθραυστη, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Στα social media εμφανίστηκαν ειρωνικές μετονομασίες όπως «Cloud Supremacy» και «Cloud Nationalism»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.