Trending Now

Η νέα selfie του Elliot Page κάνει θραύση

«Ωραία, λοιπόν, το νέο μου κινητό λειτουργεί»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η νέα selfie του Elliot Page κάνει θραύση στα social για όλους τους σωστούς λόγους
Εlliot Page © Instagram

Ο ηθοποιός Elliot Page πριν λίγες ώρες ανέβασε στο Instagram μια selfie χωρίς μπλούζα, φορώντας μόνο μία αλυσίδα στο λαιμό και μία μαύρη φόρμα.

Ο ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια selfie χωρίς μπλούζα, φορώντας μόνο μία αλυσίδα στο λαιμό και μία μαύρη φόρμα. Όπως γράφει στη λεζάντα του post: «Ωραία, λοιπόν, το νέο μου κινητό λειτουργεί». 

 

 

Ο 34χρονος Elliot μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για το γεγονός ότι είναι transgender την πρώτη Δεκέμβρη του περσινού χρόνου, δημοσιεύοντας ένα συναισθηματικό γράμμα στο Instagram και κερδίζοντας αμέσως την αποδοχή του κόσμου. Ο ηθοποιός είχε γράψει, εκείνη την εποχή, στο Instagram ότι δεν μπορούσε «να αρχίσει να περιγράφει πόσο ξεχωριστά νιώθει που τελικά αγαπάει τόσο το ποιος είναι, ώστε να ακολουθήσει τον αυθεντικό εαυτό του». Ο Πέιτζ μίλησε και τα άγχη, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού που άρχισαν όταν έγινε διάσημος μετά τις ταινίες «Juno» και «Inception». Όπως εξήγησε στη συνέντευξή του, η από

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Umbrella» του Netflix, έγινε ο πρώτος τρανς άνδρας που πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του περιοδικού Time. Όπως εξήγησε στη συνέντευξή του, η απόφαση που τον βοήθησε ν' ανέβει ψυχολογικά ήταν η μαστεκτομή που έκανε.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ