Trending Now

Tζεφ Μπέζος προς Ντι Κάπριο: «Mην παίζεις με τη φιλενάδα μου»

Για τις «αβρότητες» του Λίο με την Λορέν Σάντσεζ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζεφ Μπέζος και Λορέν Σάντσεζ
Τζεφ Μπέζος και Λορέν Σάντσεζ © ΕPA Pool

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με τον μεγιστάνα Τζεφ Μπέζος να προειδοποιεί «φιλικά» τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για τις αβρότητες με την φιλενάδα του.

Kaτά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης η Λορέν Σάντσεζ σύντροφος του μεγιστάνα Τζεφ Μπέζος χαμογελάει με νάζι καθώς συνομιλεί στενά με τον αστέρα του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο Tζεφ Μπέζος στάθηκε σιωπηλός στο πλευρό της, αλλά ο δισεκατομμυριούχος είχε πολλά να πει στο Twitter αφού το βίντεο προβλήθηκε πάνω από 12 εκατομμύρια φορές.

 

 

«Λέο, έλα εδώ, θέλω να σου δείξω κάτι», έγραψε ο Μπέζος σε μια φωτογραφία του χωρίς πουκάμισο που στέκεται πάνω από μια πινακίδα που γράφει: «Κίνδυνος! Απότομος γκρεμός. Μοιραία πτώση».

 

 

Η Λόρεν Σάντσεζ έγινε γνωστή λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος και της ΜακΚένζι Μπέζος τον Ιανουάριο του 2019. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, το National Enquirer έγραψε πως ο Τζεφ Μπέζος ήταν ζευγάρι με την Λόρεν Σάντσεζ.

 

Η σύντροφος του Τζεφ Μπέζος Λορέν Σάντσεζ
Η σύντροφος του Τζεφ Μπέζος Λορέν Σάντσεζ © EPA Pool

 

 

Η 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ, ήταν παντρεμένη με έναν πάμπλουτο επιχειρηματία και συνιδιοκτήτη ενός επιτυχημένου πρακτορείου ταλέντων WME στο Χόλιγουντ. Hταν συμπαρουσιάστρια στην ενημερωτική εκπομπή Good Day LA από το 2011 έως το 2017. Έχει επίσης συνεργαστεί με άλλα κανάλια ως δημοσιογράφος ψυχαγωγικού ρεπορτάζ. Το 2005, η 49χρονη παρουσίασε τον τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού So You Think You Can Dance αλλά εγκατέλειψε το σόου στη δεύτερη σεζόν αφού έμεινε έγκυος στο δεύτερό της παιδί.<

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ