Trending Now

«Παραλίγο ο Λούντγκρεν να με σκοτώσει στα γυρίσματα του Ρόκι 4»

Tι αποκάλυψε ο Σιλβέστερ Σταλόνε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όταν ο Ιβάν Ντράγκο έστειλε τον Ρόκυ τέσσερις μέρες στο νοσοκομείο
Σκηνή από την ταινία Ρόκι 4 © ΕPA Pool

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του στα γυρίσματα του «Ρόκι 4» ο Σιλβέστερ Σταλόνε από ένα χτύπημα του Ντολφ Λούντγκρεν, που ενσάρκωνε τον Σοβιετικό Ιβάν Ντράγκο.

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του στα γυρίσματα του «Ρόκι 4», το μακρινό 1985, ο Σιλβέστερ Σταλόνε.  Όπως αποκάλυψε πως στα γυρίσματα της τέταρτης σειράς του Ρόκυ, δέχθηκε ένα χτύπημα από τον Ντολφ Λούντγκρεν που τον έστειλε για τέσσερις ημέρες στο νοσοκομείο.

«Όταν με έριξε κάτω στον πρώτο γύρο, η σκηνή ήταν αληθινή. Με κονιορτοποίησε και μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην το ένιωσα, αλλά αργότερα τη νύχτα η καρδιά μου άρχισε να πρήζεται! Μου είχε προκαλέσει αιμάτωμα στο περικάρδιο, ήταν σαν να έχεις χτυπήσει το τιμόνι με το στήθος μετά από τροχαίο. Η πίεσή μου ανέβηκε στο 260 και όλοι πίστευαν πως θα πεθάνω. Μέχρι και κάποιες καλόγριες προσεύχονταν για μένα στην εντατική για να σωθώ», τόνισε ο «Σλάι» και αναφέρει η New York Post. 

«Με χτύπησε τόσο δυνατά στο στήθος που το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να ξυπνάω στο St. John’s Hospital περικυκλωμένος από τέσσερις νοσοκόμες», είπε αστειευόμενος. «Όταν σε χτυπάει ένας επαγγελματίας μποξέρ, δεν είναι σαν τους καυγάδες που βλέπεις στα γουέστερν μέσα στα μπαρ. Είναι ένα "μπουμ" που σε στέλνει να μιλήσεις με τους αγγέλους».

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είχε αποκαλύψει ότι αντιπαθούσε έντονα τον Ντολφ Λούντγκρεν στο «Rocky 4»

«Ο Ντολφ είναι τρομερά έξυπνος, αλλά στην αρχή…τον μισούσα. Στο τέταρτο Rocky ήθελα έναν τεράστιο, άγριο άντρα. Σαν έναν πρωτόγονο αρπακτικό. Και δε μπορούσα να τον βρω. Έβρισκα τεράστιους παλαιστές, αθλητές, αλλά όχι αυτό. Και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα κι εμφανίζεται αυτός λες και βγαίνει μέσα από καπνούς και ήταν τέλειος. Ακόμα και οι γάμπες του εξείχαν από τις κάλτσες του, πολύ μυώδης» είχε πει στο παρελθόν ο Σταλόνε για τον Λουντγκρεν. 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ