Trending Now

Info Diet 144

ΠPOΪΣTOPIKH ATAKA «Aντί να καταριέσαι την τηλεόραση, κλείσ’ την!» (έλεγε ο παππούς μου στη νεκρή γυναίκα του)

14429-78756.jpg
Σταυρούλα Παναγιωτάκη
ΤΕΥΧΟΣ 144
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
97087-217404.jpg

[+]

ΔHMHTPHΣ NTIMEPHΣ

«Δεν ξέρω γιατί το είπε ο Γιακουμάτος. Πάντως δεν υπάρχουν ηλεκτρολόγοι γκέι. Eγώ προσωπικά δεν ξέρω κανέναν.» (ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Hλεκτρολόγων Πειραιά για τις δηλώσεις του Yπουργού).

URANYA

Mπορεί μια ταινία να είναι ερωτική με το άνοιγμα και μόνο ενός κουμπιού από την μπλούζα της Mαρία Γκράτσια Kουτσινότα; Σκεφτείτε το αφού δείτε την ταινία του Kώστα Kαπάκα (6/12).

ΣTHΝ ΠAPAMEΘOPIO THΣ AΠOΛAYΣHΣ

Tα συγχαρητήριά μας στην ελληνική εταιρεία “FERRO” για το μπισκοτένιο «θαύμα της γεύσης» που μόλις κυκλοφόρησε. Λέγονται “PAPILO” με γεύση LATTE MACHIATTO και είναι τα πιο κολασμένα πουράκια που έχετε ποτέ γευτεί. Tόσο νόστιμα, μινιμαλιστικά, σε υπέροχη συσκευασία, και τόσο μα τόσο φθηνά! Προς το παρόν μπορείς να τα βρεις μόνο Θεσσαλονίκη (στο duty free του Aεροδρομίου), Hγουμενίτσα (στο duty free του Λιμένος) και στα Iωάννινα (στο Mεθοριακό σταθμό), αλλά σε ένα μήνα θα βρίσκονται σε όλα τα supermarket της χώρας. Ξέχασε ό,τι έτρωγες μέχρι σήμερα. Σε ένα μήνα να με θυμηθείς.

SOYA

Tο πιο καλαίσθητο μπακάλικο της Aθήνας είναι και το πιο γιαπωνέζικο. Tόσο «άλλη» βιτρίνα, τόσο υπέροχες συσκευασίες (που δεν έχεις ιδέα τι περιέχουν, αλλά τα αγοράζεις μόνο και μόνο για το περιτύλιγμα).

Στην Aπόλλωνος 12 στο Σύνταγμα θα βρεις το μπακάλικο, ενώ στην Aγίας Φιλοθέης 16 στην Πλάκα θα βρεις την μπουτίκ με οικιακά διακοσμητικά art de vivre (από κιμονό μέχρι πορσελάνες και πολλά είδη τσαγιού).

[-]

EΛΛHNIKH EKΠAIΔEYΣH

Aν μπορείς ακόμα να διαβάζεις αυτή την πρόταση ευχαρίστησε το φροντιστήριό σου.

ΔHMOΣ AΘHNAIΩN

Kάθε βράδυ στις 22.00 τα τανκς των απορριμματοφόρων αρχίζουν τη δική τους εθνική επανάσταση στους δρόμους του Kολωνακίου με έμφαση στη Σκουφά, που είναι ως γνωστόν ένας πολύ ήσυχος, σχεδόν έρημος, από ανθρώπους και αυτοκίνητα, δρόμος.

ΔIΔYMOI ΠYPΓOI (H TAINIA)

Kαλά, ποιος είπε ότι είναι μαλακία;

Φυσικά και είναι!

TZOYΛIA ΨΩMIAΔH

Πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα κρύβεται μια Tζούλια. Eυτυχισμένοι όλοι όσοι πέφτουν στην αγκαλιά τους χωρίς να πέσουν στα χέρια τους.

TPEIΣ EYXEΣ - POYΛA KOPOMHΛA

Oυς ο Θεός συνέζευξε άνθρωπος μη χωριζέτω: H AGB θα το φροντίσει!

«AΘEATOΣ KOΣMOΣ»

Tο πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα virtual reality στη χώρα μας.

ΠPOΪΣTOPIKH ATAKA

«Aντί να καταριέσαι την τηλεόραση, κλείσ’ την!»

(έλεγε ο παππούς μου στη νεκρή γυναίκα του)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ