- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
OnlyFans: Κερδίζει 6.500 δολάρια την εβδομάδα, πουλώντας ό,τι πιο σιχαμερό θα μπορούσε
Η νεαρή γυναίκα με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να ξεπληρώσει τα χρέη της και να αγοράσει το πρώτο της ακίνητο
Στο OnlyFans μπορεί κανείς να βρει τα πάντα πια - ακόμα και αυτά που ο περισσότερος κόσμος θεωρεί απολύτως σιχαμένα
Η 24χρονη Latiesha Jones ξεκίνησε να δουλεύει στο OnlyFans όπως πολύς ακόμα κόσμος που θεωρεί ότι αμείβεται δίκαια για τις υπηρεσίες που παρέχει χωρίς ενδιάμεσες στάσεις.
Ωστόσο, στην πλατφόρμα του OnlyFans εδώ και καιρό ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η ποικίλια που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν τεράστια. Η 24χρονη έπρεπε να βρει κάτι για να ξεχωρίσει και τελικά δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ, αφού την ιδέα της την σέρβιρε ένας από τους συνδρομητές της. Βέβαια, ήταν μία ιδέα κάπως σιχαμένη, αλλά σίγουρα η νεαρή γυναίκα δεν είχε αναστολές στο να την εφαρμόσει.
Όλα αυτά, η 24χρονη τα αποκάλυψε στην εκπομπή This Morning, λέγοντας μάλιστα στους οικοδεσπότες Cat Deeley και Ben Shephard πώς κατάφερε να εξοφλήσει τα χρέη της και να αγοράσει το πρώτο της ακίνητο, ακριβώς από την πώληση αυτών των σιχαμένων –για τους περισσότερους από εμάς- αποβλήτων του ανθρώπινου σώματος.
Σχεδόν πριν από πέντε χρόνια, η γυναίκα ξεκίνησε τον λογαριασμό της OnlyFans και αξιοποίησε ένα αρκετά μοναδικό δημογραφικό κοινό, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει το πανεπιστήμιο για να επικεντρωθεί σε αυτή τη νέα καριέρα.
«Η ιδέα προήλθε από έναν πελάτη, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε ότι αυτό είναι πολύ περίεργο, αλλά αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να μου πουλήσετε το σάλιο ή το νερό του μπάνιου σας. Σκέφτηκα, ‘Τι στο καλό;’», εξήγησε η Latiesha.
Έχοντας εγκαταλείψει προς το παρόν τα σχέδιά της να γίνει γιατρός, η ίδια αποκάλυψε ότι βγάζει γύρω στις 5.000 λίρες την εβδομάδα, περίπου 6.500 δολάρια δηλαδή και δηλώνει μάλιστα ότι αυτή η δουλειά την έκανε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό της, να καταλάβει πόσο αγαπά τα χρήματα και την περίεργη... επιχείρησή της.
Η γυναίκα είπε ότι το πιο ακριβό πράγμα που έχει πουλήσει είναι λίγο από το σάλιο της για το ποσό των 1.500 λιρών. Φυσικά, οι περισσότεροι από εμάς ανακατεύονται στην ιδέα και μόνο ότι υπάρχει κόσμος που αναζητά για να αγοράσει (!) τέτοια πράγματα. Αλλά από την άλλη, βάσει του αιώνιου νόμου της οικονομίας, όταν υπάρχει ζήτηση, τότε κάποιος θα σκεφτεί και το κομμάτι της προσφοράς... (Μπλιαχ).
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο των social media
Η ηλικιωμένη δεν σταμάτησε να χειροκροτά την ορχήστρα
Η απίθανη αναζήτηση στο Μπρούκλιν
Ο στόχος της επιχείρησης που κράτησε έξι ώρες
Τα λόγια του «ζηλιάρη» Χάαλαντ προς την σύντροφό του, Ιζαμπέλ, μετά το τετ α τετ της με τον Ιταλό ηθοποιό
Η καταγγελία για τον θυρωρό
Με αφορμή το περιστατικό επί τουρκικού εδάφους
Παρά τη σφοδρότητα του ατυχήματος, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε
Οι μουντιαλικές συναντήσεις με την αφρόκρεμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και όχι μόνο
Υπήρχε μάλιστα και προηγούμενο
Η Τζέσι Κέιβ υποδήθηκε την Λάβέντερ Μπράουν στις ταινίες του Χάρι Πότερ
Στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας στην Ουρουγουάη
Απίθανα πράγματα, μαζεύτηκαν κοντά 2.000 άτομα έξω από την εκκλησία στη Μαδέρα
Διαρρήκτες έκλεψαν τον παπαγάλο το 2017 - Η απίθανη ιστορία στο Μπράντφορντ της δυτικής Αγγλίας
Η αντίδρασή της που έγινε viral
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού έγινε viral υπό τους ήχους της «Ψυχεδέλειας»
Το πιο ρομαντικό ταξίδι της ζωής τους μετατράπηκε σε μια απίστευτη περιπέτεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.