Trending Now

Ποιος είναι ο άγνωστος άνδρας που εμφανίζεται παντού στο Tik Tok;

Έχει γίνει viral meme

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ροτζερ Κλέι στο Τικ Τοκ
RogerCleye © TikTok/meme

Ποιος είναι ο άνδρας που εμφανίζεται συνεχώς στο fyp του TikTok

Οι τακτικοί χρήστες του TikTok μπορεί να έχουν παρατηρήσει εναν άνδρα να εμφανίζεται σε πολλά βίντεο η κολάζ πίσω από βίντεο στην πλατφόρμα.

Όλα άρχισαν όταν ο 56χρονος Ρότζερ ξεκίνησε να ανεβάζει στο TikTok του να τραγουδάει διάσημα τραγούδια της pop και όχι μόνο. Οι χρήστες της πλατφόρμας το ξεχώρισαν και άρχισαν να δημιουργούν video – κολάζ προσθέτοντας την εικόνα του, ένα στιχάκι που περιγράφει την διάθεση τους και πίσω ο Ρότζερ να τραγουδάει.

Το tag #RodgerCleye στο TikTok έχει μέχρι στιγμής 926.2M προβολές ενώ ο ίδιος έχει πέρίπου 3 εκατομμύρια followers. «Στην ηλικία των 56 αναλώνομαι στη μουσική περισσότερο από ποτέ. Περνάω μία φάση “συναισθηματικής αναγέννησης” όσο μεγαλώνω. Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ κάθε τραγούδι που με έχει αγγίξει με νέα αυτιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο στο καλλιτεχνικό του προφίλ.

Επίσημα ο Ρότζερ ασχολείται με τη μουσική σύμφωνα με το bio του στο Songtradr από τα 20 του και έχει δει πως η ενασχόλησή του με τη μουσική ως χόμπι τον έχει βοηθήσει να ανταπεξέλθει σε αρκετά δύσκολες στιγμές της ζωής του.

@vielzurosa Passiert🤷🏼‍♀️ #rodgercleye#rodgercleyeisthebesttiktoker#rodgercleyecovers#rodgercleyeedit#rodgercleyememe#DeezerMusicPower#GameTok#foryou#fyp#foryoupage#fürdich#fürdichseite#festure#viral#memetok#girls#girltok#tiktok#meme#funny ♬ Originalton - Lea
@multifxndxmz I’m already in Christmas fever | #rodgercleye #rodger #meme #edit #pov #christmas #kevinaloneathome ♬ original sound - yourlocalpovsafeplace

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ