Trending Now

Παίκτρια του GNTM λέει πως δεν νιώθει 100% γυναίκα και η Βίκυ Καγιά απορεί: «Γιατί;»

Πλήθος οι αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kagia

GNTM 5: Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά όταν μοντέλο της είπε πως δεν αισθάνεται 100% γυναίκα - Οι αντιδράσεις στο Twitter

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αντίδραση της Βίκυς Καγιά όταν η Coty της είπε πως δεν αισθάνεται 100% γυναίκα.

Συγκεκριμένα, στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 5, οι 17 διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να περπατήσουν σε πασαρέλα 65 μέτρων. Μία δοκιμασία που δυσκόλεψε την Coty καθώς δεν μπορούσε να περπατήσει με ψηλοτάκουνα.

«Θεωρώ ότι δεν έχω κάποια ταυτότητα στο περπάτημα γιατί είναι κάτι που δεν έχω δουλέψει. Τα high heels είναι για εμένα άγνωστα τελείως… Δεν χρειάστηκε. Το ύψος το έχω. Δεν θα επέλεγα να βάλω έξω τακούνι», είπε αρχικά η Coty και όταν η Βίκυ Καγιά της είπε πως τα τακούνια είναι απόλυτα θηλυκά παπούτσια απάντησε:

«Δεν νιώθω 100% γυναίκα. Ας ξεκινήσουμε από εκεί». «Γιατί;» ρώτησε η Βίκυ Καγιά με το νεαρό μοντέλο να εξηγεί: «Νιώθω ότι είμαι και άντρας και γυναίκα. Δεν θα έβαζα έξω ψηλά».

«Νιώθω ελαφρώς ελαφρύτερη. Σίγουρα κρύβω και μια πτυχή του εαυτού μου, που είναι υπό μελέτη κι είμαι πολύ ανοιχτή στο να το εκφράζω. Δεν είναι ταμπέλα σε καμια περίπτωση. Νιώθω κι αγόρι και κορίτσι. Το ότι υπάρχουν οι ταμπέλες, μας βγάζουν από το βασικό το πως αισθανόμαστε και σήμερα μάλλον μοιράστηκα πως αισθάνομαι», συμπλήρωσε το μοντέλο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ