Trending Now

Έγιναν γονείς η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης: Οι πρώτες εικόνες από το μαιευτήριο

Συγκινητικά στιγμιότυπα στα social media, αγκαλιά με το νεογέννητο κοριτσάκι

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γονείς έγιναν για πρώτη φορά η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης – Ο ηθοποιός μοιράστηκε τα  χαρμόσυνα νέα με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.
Το τρυφερό στιγμιότυπο του Μιχάλη Σαράντη με τη νεογέννητη κόρη του από το μαιευτήριο © Instagram @mihalisarantis

Γονείς έγιναν για πρώτη φορά η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης – Ο ηθοποιός μοιράστηκε τα  χαρμόσυνα νέα με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, υποδέχθηκαν στον κόσμο οι ηθοποιοί Μαίρη Μηνά και Μιχάλης Σαράντης.

Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/09) τα ευχάριστα νέα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram πραγματοποιώντας μια ιδιαιτέρως τρυφερή ανάρτηση και συστήνοντας μάλιστα για πρώτη φορά στους διαδικτυακούς του φίλους την κορούλα του.

«Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου,έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή.. Καμάρι μου, Παιδί μου, Κούκλα μου. Σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες για μπαμπά σου. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιός σου. Μαίρη μου, Κερασιά μου ολάνθιστη, σ´αγαπώ και σε θαυμάζω απέραντα, Είσαι ο λόγος που παλεύω τα σκοτάδια και κοιτάω προς το Φως», έγραψε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός στην ανάρτησή του και δέχθηκε τις θερμές ευχές από τους ακόλουθούς του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ