Trending Now

Ο Mάτζικ Τζόνσον στην Ακρόπολη με... σπαθί και ασπίδα

Συνεχίζει το τουρ του στην Ελλάδα ο άλλοτε σούπερ σταρ του NBA

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ο Μάτζικ Τζόνσον από τις αρχαιότητες -Κράτησε ασπίδα και ξίφος στην Ακρόπολη
Μάτζικ Τζόνσον © Ιnstagram

Ο Μάτζικ Τζόνσον κράτησε ασπίδα και ξίφος στην Ακρόπολη.

«Μαγεμένος» από τις ομορφιές της Ελλάδας δείχνει πως είναι ο θρύλος του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον. Ο πρώην άσος των Λος Άντζελες Λέικερς φαίνεται πως έχει γίνει από τους μεγαλύτερους λάτρεις της χώρας μας την οποία και διαφημίζει μέσω των αναρτήσεων του.

Ο 63χρονος Αμερικανός πρώην καλαθοσφαιριστής μαζί με τη σύζυγό του Κούκι αλλά και τον ράπερ LL Cool J βρίσκονται και φέτος στην Ελλάδα για διακοπές, (πέρσι είχαν επισκεφθεί τα νησιά του Ιονίου) και μετά τη Σαντορίνη, επισκέφθηκε την Ακρόπολη, περπάτησε στο κέντρο της Αθήνας και μοιράστηκε τις εμπειρίες μέσω των social media.

«Σήμερα είχα μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή μου, γεμάτη με τόση βιβλική ιστορία. Επισκεφθήκαμε την Ακρόπολη της Αθήνας, μια οχυρωμένη ακρόπολη που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με τέσσερις ναούς. Είδαμε ιστορικά ορόσημα, όπως τον Παρθενώνα, που ήταν αφιερωμένος στην Αθηνά Παρθένο το 447 π.Χ., τα Προπύλαια, το Ναό της Αθηνάς Νίκης που χτίστηκε το 431 π.Χ., το Ερέχθειο και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού που χτίστηκε το 174 μ.Χ» έγραψε στην ανάρτησή του ο Μάτζικ Τζόνσον.

Στις φωτογραφίες που την συνόδευαν, πόζαρε με την σύζυγό του Κούκι επάνω στην Ακρόπολη , έδειξε τα Προπύλαια αλλά και το Ηρώδειο. Σε μία άλλη όμως, φαίνεται πως εντυπωσιάστηκε από έναν άνδρα που ήταν ντυμένος σαν αρχαίος Έλληνας πολεμιστής, που φωτογραφήθηκε μαζί του κρατώντας την ασπίδα του (ενώ ο LL Cool J κράτησε το δόρυ).]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ