Trending Now

Έκανε βόλτες στο Λονδίνο μόνο με μια μάσκα στα γεννητικά όργανα

Οι απίστευτες εικόνες από την Όξφορντ Στριτ που άφησαν άφωνους τους περαστικούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυμνός άνδρας στην Όξφορντ Στριτ, στο Λονδίνο, περπατά με μια μάσκα για τον κορωνοϊό στα γεννητικά όργανα
Γυμνός άνδρας στην Όξφορντ Στριτ, στο Λονδίνο, περπατά με μια μάσκα για τον κορωνοϊό στα γεννητικά όργανα @BlackgoldLucky

Ένας γυμνός άνδρας στο Λονδίνο περπατά στην Όξφορντ Στριτ, φορώντας μόνο μια μάσκα για τον κορωνοϊό στα γεννητικά του όργανα - Απίστευτες εικόνες.

Εκτενή δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο για τον γυμνό άνδρα που εκανε βόλτες στο Λονδίνο μόνο με μια μάσκα στα γεννητικά όργανα.

Το απίστευτο περιστατικό με τον άνδρα που κυκλοφορούσε γυμνός μόνο με μια μάσκα στα γεννητικά όργανα, εκτυλίχθηκε στην Όξφορντ Στριτ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα DailyMail, ο γυμνός άνδρας κυκλοφορούσε χαλαρός και άνετος την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020, αδιαφορώντας για τους περαστικούς, οι οποίοι δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν σε έναν από τους πιο κεντρικούς εμπορικούς δρόμους του Λονδίνου.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στα social media, ο γυμνός άνδρας περπατά, έχοντας μόνο μια μάσκα, σε γαλάζιο χρώμα, να καλύπτει την περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Άγνωστο παραμένει τι ήταν αυτό που τον ώθησε σε αυτήν την πράξη, με χρήστες στα social media να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο της παράστασης διαμαρτυρίας. Υπενθυμίζεται ότι από την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 έγινε υποχρεωτική η χρήση μάσκας για τον κορωνοϊό σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ στην Αγγλία. Δημοσιεύματα στη Mirror, τη Sun και την DailyMail αναφέρουν ότι δεν έλειψαν οι εντάσεις σε σούπερ μάρκετ, ταχυφαγεία και καταστήματα, όταν το προσωπικό αρνήθηκε να εξυπηρετήσει καταναλωτές που δεν φορούσαν μάσκα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται στην 9η θέση παγκοσμίως σε επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, έχουν επιβεβαιωθεί συνολικά 298.497 φορείς Covid-19. Σε αριθμό θανάτων η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται στην 3η θέση με 45.724 νεκρούς από κορωνοϊό. Στις δύο πρώτες θέσεις βρίσκονται οι ΗΠΑ (144.552) και η Βραζιλία (84.082).

Στην 3η θέση παγκοσμίως σε αριθμό θανάτων από κορωνοϊό η Μεγάλη Βρετανία
Στην 3η θέση παγκοσμίως σε αριθμό θανάτων από κορωνοϊό η Μεγάλη Βρετανία © athensvoice.gr/koronoios

Οι εικόνες από τον γυμνό άνδρα στο Λονδίνο που περπατά στην Όξφορντ Στριτ μόνο με μια μάσκα στα γεννητικά όργανα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ