Trending Now

MasterChef: Γιατί δεν πήγε ο Ζαχίρ στη Ρώμη - Ποιος φταίει

Πώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιχείρησε να αλλάξει την ψυχολογία του παίκτη - Χαμός στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zaxir.jpg

Σαρωτική ήταν η νίκη της κόκκινης ομάδας στην εξωτερική δοκιμασία στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Το πλήρωμα στο αεροσκάφος της Aegean, που δοκίμασε τα μενού των δύο ομάδων, ψήφισε με διαφορά την ομάδα του Ζαχίρ ως νικήτρια της δοκιμασίας. Συγκεκριμένα, οι κριτές του MasterChef ανακοίνωσαν στους παίκτες πως η διαφορά με τους «Μπλε» στη βαθμολογία ήταν 40 ψήφοι (48-8), κάτι που δεν έχει ξαναγίνει μέχρι στιγμής.

Μετά τους πανηγυρισμούς, όμως, ήρθε η απόλυτη ανατροπή, καθώς ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα. Ο Ζαχίρ δεν μπορούσε να πάει στη Ρώμη (σ.σ. το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα). Φανερά επηρεασμένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημέρωσε τον Αφγανό διαγωνιζόμενο, ο οποίος έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις μαγειρικές του ικανότητες και τη συνολική του στάση στο παιχνίδι, πως δεν μπορεί να ταξιδέψει, καθώς προέκυψε πρόβλημα με τα χαρτιά του.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για εσένα, σε ό,τι έχει να κάνει με τη γραφειοκρατία και με ό,τι έχει να κάνει με τα χαρτιά σου και δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να βρούμε μια λύση για να μπορέσεις να έχεις ταξιδιωτικά έγγραφα. Ένα εισιτήριο όμως για εσένα υπάρχει. Όταν λύσουμε το πρόβλημα, θα σε πάρουμε να πάμε παρέα στη Ρώμη» τόνισε ο κριτής του MasterChef.

Και κάπου εκεί πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Υποσχέθηκε στον Ζαχίρ μια βόλτα για δύο με τη μηχανή του στην Αθήνα, η οποία θα περιλαμβάνει και δείπνο.

Πυροβολισμοί στο Ελληνικό: Η μαρτυρία του ταξιτζή

Πάντως ο Ζαχίρ, αν και φάνηκε στεναχωρημένος, ευχαρίστησε από τη μεριά του όλους όσους προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να ταξιδέψει και αυτός.

Πήρε φωτιά το Twitter

Όπως ήταν φυσικό, στο Twitter δεν πέρασαν απαρατήρητες οι εξελίξεις αυτές. Η συζήτηση «άναψε», με αρκετούς να αποθεώνουν τον Ζαχίρ που -για πολλοστή φορά- είδε τη θετική πλευρά σε μια αρνητική κατάσταση. Εγκωμιαστικά σχόλια και για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που υποσχέθηκε τσάρκα για δύο στον Αφγανό διαγωνιζόμενο.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ