Trending Now

Ρομαντική Γαλλίδα, 38 ετών, παντρεύτηκε τον εαυτό της στη Σαντορίνη (εικόνες)

«Κανένας άντρας δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ήθελα να με ‘παντρευτώ εγώ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
laetitia.jpg

Η Λετίσια Νγκουέν ονειρευόταν από παιδί έναν γάμο σε ένα μέρος με ηλιοβασίλεμα. Κατέληξε ότι το ιδανικό μέρος για τη γαμήλια τελετή της θα ήταν η Σαντορίνη με θέα το ηφαίστειο και τον κατακόκκινο ήλιο να δύει. Ωστόσο, ο άνδρας της ζωής της… την εγκατέλειψε στα κρύα του λουτρού λίγους μήνες πριν από το μυστήριο.

Οι γαμήλιες ετοιμασίες ήταν σε εξέλιξη και η Λετίσια δεν τις σταμάτησε.«Ακόμα είμαι πληγωμένη και πάντα θα με πονάει, ωστόσο η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να το χαρώ» δηλώνει η Λετίσια, οικονομική διευθύντρια στο επάγγελμα, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να σβήσεις μια μέρα, για αυτό χρειαζόμουν να την μετατρέψω σε κάτι ευχάριστο. Ήταν ένας ‘κανονικός γάμος, απλά χωρίς γαμπρό».

laetitia2.jpg

«Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από το γάμο σου. Αυτή η τελετή  μου έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή μου και ξανβρήκα τον ευτό μου, είναι σαν να ξαναγεννήθηκα», συμπληρώνει. 

laetitia3.jpg

Μετά τον γάμο η Λετίσια, παρέμεινε για δύο βδομάδες στη Σαντορίνη για το... ταξίδι του μέλιτος και πέρασε όμορφα έστω και χωρίς σύντροφό: «Κανένας άντρας δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ήθελα να με ‘παντρευτώ εγώ γιατί είμαι καταπληκτική και το ξέρω, δεν ντρέπομαι».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ