Trending Now

«Θέλω να πάω στον Άρη αλλά…»

«…είμαι 7,5 ετών». Η NASA απάντησε στο γράμμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
45033-94163.jpg

O Ντέξτερ είναι 7.5 ετών και θέλει να πάει στον Άρη. Γι’ αυτό και έστειλε το γράμμα που ακολουθεί στη NASA.

Αγαπητή NASA,

To όνομά μου είναι Ντέξτερ και άκουσα ότι θα στείλετε δύο ανθρώπους στον Άρη και θέλω και εγώ να έρθω αλλά είμαι 7,5 ετών. Δεν μπορώ. Θα ήθελα να έρθω στο μέλλον. Τι να κάνω για να γίνω αστρονάυτης;

Σας ευχαριστώ

Ντέξτερ

n

Το γράμμα του Ντέξτερ

Φυσικά η NASA απάντησε στον μικρό ενθουσιώδη με το διάστημα. Από το γραφείο επικοινωνίας έφθασε στον Ντέξτερ η ακόλουθη επιστολή

Εκ μέρους της NASA σε ευχαριστούμε που μας έγραψες. Η NASA θέλει να γνωρίζεις ότι οι σκέψεις και οι ιδέες σου για εξερεύνηση του διαστήματος είναι πολύ σημαντικές και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσεις να μαθαίνεις τα περισσότερα που μπορείς για το διαστημικό πρόγραμμα, τις αποστολές και τα επιτεύγματα της NASA.

Ακολουθούν κάποια site που το προτείνει η NASA για να ενημερωθεί ενώ του τονίζει ότι σε περίπτωση που δεν έχει υπολογιστή να πάει σε μια δημοτική βιβλιοθήκη.

Και η επιστολή κλείνει: Σε ευχαριστούμε ξανά για το γράμμα σου. Εκτιμούμε πολύ το ενδιαφέρον σου. Η NASA σου εύχεται κάθε επιτυχία με τους βαθμούς στο σχολείο και σε προτρέπει να συνεχίζεις να προσπαθείς να φθάσεις τα αστέρια.

n

Η επιστολή/ απάντηση της NASA στον Ντέξτερ

Γ.Τ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ