Trending Now

Τα πάνω - κάτω στο Survivor: Επέστρεψε ο Μάριος Ιωαννίδης (video)

Γεμάτο ανατροπές είναι το τηλεοπτικό ριάλιτι μετά το Πάσχα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Giannis Antetokounmpo's INSANE 2017 Regular Season Mixtape!

Γεμάτο ανατροπές είναι το Survivor μετά το Πάσχα.

Και τι δεν έγινε στο χθεσινό επεισόδιο... Εκτός από την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου στην αρχή του επεισοδίου, υπήρξε και μία «μαχητική» επιστροφή.

Ο Μάριος Ιωαννίδης μπορεί να μην ανάρρωσε πλήρως από το τους τραυματισμούς στο τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο πήρε την απόφαση να γυρίσει στο παιχνίδι.

Όπως ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε: «Δεν είμαι 100% καλά. Αλλά στους τοίχους το νοσοκομείου που ήμουν σε ένα δωμάτιο κλειστό, ήταν πολύ χειρότερο για την ψυχή μου. Αποφάσισα να φύγω από αυτό. Τρελάθηκα πραγματικά. Οι γιατροί έλεγαν ένα μήνα και... Eγώ σε 15 μέρες νιώθω καλά. Μπορεί να μην είμαι ακόμα έτοιμος να τρέξω αλλά δεν άντεξα, είναι και Πάσχα, δεν ήθελα να το περάσω μόνος μου. Πρώτη φορά μπορεί να κλάψω στο Survivor».

Ο ίδιος, συγκινημένος, υπογράμμισε πως η συμμετοχή του στο παιχνίδι είναι ό,τι χρειάζεται περισσότερο αυτό το διάστημα.

«Νομίζω η χαρά που παίρνω τώρα είναι το καλύτερο φάρμακο. Μου έχουν λείψει πολύ αυτές οι στιγμές. Μου έχουν λείψει τα παιδιά και η ομαδάρα μου. Τα χαμόγελα και οι τσακωμοί μας. Μου έχουν λείψει αυτά που περνούσαμε. Τα έπαθλα δεν περνάνε καθόλου μπροστά σε αυτά που έχουμε πάρει μέσα μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάριος Ιωαννίδης.

Πηγή βίντεο: zappit.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ