Trending Now

Νήπιο, τριών ετών, έχει πιο πολλές Louis Vuitton από τη μαμά της (video, εικόνες)

Η πιο «μίνι φασιονίστα» στον κόσμο έχει χιλιάδες followers στο Instagram και μια μαμά που ξοδεύει για να την ντύνει επώνυμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
348624-723682.jpg

Νήπιο, μόλις τριών ετών, κομπάζει στο διαδίκτυο γιατί έχει πιο πολλές επώνυμες τσάντες από τη μαμά της, ενώ απέκτησε σε ηλικία μόλις ενός έτους την πρώτη της Louis Vuitton αξίας 500 ευρώ.

«μίνι φασιονίστα»

Η «μίνι φασιονίστα» από το Ντονκάστερ της Βρετανίας λέγεται Νάνσι Αλέγια και έχει ήδη χιλιάδες followers στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου φωτογραφίζεται με τις πανάκριβες επώνυμες τσάντες, τα διάφορα αξεσουάρ της και επιδεικνύει την απίστευτη για την ηλικία της γκαρνταρόμπα.

«μίνι φασιονίστα»

Η μικρή λατρεύει το φακό και τη δημοσιότητα. Η μαμά της δηλώνει ευτυχισμένη με την κλίση του παιδιού της και δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξοδεύει τα χρήματά της σε επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ για την Νάνσι.

«μίνι φασιονίστα»

«μίνι φασιονίστα»

Η αγάπη της μικρής για τη μόδα δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Νάνσι έχει γίνει διάσημα και πολλές εταιρείες ρούχων στέλνουν δωρεάν τα προϊόντα τους για να τα φορέσει και να τα διαφημίσει η μικρή φασιονίστα. «Η Νάνσι μου έχει προτάσεις και από πρακτορεία μοντέλων», δήλωσε η 28χρονη μαμά που διαχειρίζεται το Instagram της κόρης της. «Η Νάνσι αγαπά την κάμερα, λατρεύει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και αποφάσισα να την υποστηρίξω», προσθέτει. 

«μίνι φασιονίστα»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ