- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πολλά σχόλια στην ανάρτηση του Stefano Gabbana για τo πορτραίτο της Melania Trump
Η κόντρα των δύο σχεδιαστών με την LGBT κοινότητα
Μια ανάρτηση του ιταλού σχεδιαστή και συνιδρυτή του οίκου μόδας Dolce&Gabbana, Stefano Gabbana ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τσουνάμι σχολίων στο Instagram.
Ο σχεδιαστής μόδας δημοσίευσε πριν από δύο μέρες φωτογραφία του πρώτου επίσημου πορτρέτου της Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Στη φωτογραφία, η Τραμπ φοράει ένα μαύρο μπλέιζερ Dolce & Gabbana. «Υπέροχη» έγραψε στην ανάρτηση ο Stefano Gabbana ευχαριστώντας την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ (συντ. FLOTUS - First Lady of The United States) και συμπεριέλαβε τα hashtags «DGWoman», «MelaniaTrump» και «MadeInItaly».
Η ανάρτηση επικρίθηκε έντονα και ο σχεδιαστής μόδας επανήλθε με απαντήσεις, σύμφωνα με την Huffington Post. Ένας χρήστης έκανε dislike στη φωτογραφία και έγραψε: «Η κοινότητα LGBT (κοινότητα λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ) αγωνίζεται τόσο σκληρά εναντίον αυτών των ανθρώπων για τα δικαιώματά της. Πώς μπορείς. Μην ακολουθείς, κάνε μποϊκοτάζ».
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stefanogabbana (@stefanogabbana) στις Απρ 4, 2017, 2:40πμ PDT
Ο Stefano Gabbana, ο οποίος έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος και έχει δεχθεί κριτική από την κοινότητα LGBT για τη στήριξή του στους Τραμπ στο παρελθόν, «ανταπέδωσε τα πυρά» στα ιταλικά γράφοντας «vai a cagare» το οποίο μεταφράζεται ως «πήγαινε στο διάβολο». Εκπρόσωπος Τύπου του Dolce & Gabbana είπε ότι ο οίκος μόδας δεν έχει κανένα σχόλιο.
Ο Stefano Gabbana, ο οποίος παραδέχθηκε στα σχόλιά του ότι ο ίδιος διαχειρίζεται το λογαριασμό του στο Instagram, υπερασπίστηκε την ενδυματολογική επιλογή της Μελάνια, γράφοντας στα ιταλικά ότι η φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με πολιτική γραμμή ή πολιτική.

EPA/MATTEO BAZZI
Παρά την κριτική, οι περισσότεροι χρήστες στο Instagram που γράφουν στον λογαριασμό του Stefano Gabbana επικροτούν την ανάρτησή του με τη φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ. «Είναι αστείο, άνθρωποι που σχολιάζουν την πολιτική δεν έχουν ιδέα τι λένε. Φοράει τα ρούχα σου όμορφα!!!» αναφέρεται σε ένα σχόλιο. Σε άλλο σχόλιο σημειώνεται: «Μου αρέσει η ανάρτηση! Τόσοι πολλοί άνθρωποι τη μισούν εξαιτίας του συζύγου της και εσύ επέδειξες σεβασμό, όπως αξίζει σε μία γυναίκα. Συγχαρητήρια!!!».
Τον Ιανουάριο ο Stefano Gabbana είχε δεχθεί και πάλι σχόλια για μια άλλη φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ, την οποία κάποιοι εξέλαβαν ως ομοφοβική. Πολλοί ακόλουθοι επέκριναν τον σχεδιαστή για τη φαινομενική στήριξη σε έναν πρόεδρο που προωθεί πλατφόρμα κατά της κοινότητας LGBT. Όταν κάποιος ακόλουθος έγραψε, «λυπηρό όταν ένας ομοφυλόφιλος σχεδιαστής δεν ενδιαφέρεται για άλλες ομάδες που καταπιέζονται» ο Stefano Gabbana απάντησε με ένα συγκεχυμένο σχόλιο «Μην με αποκαλείς γκέι, παρακαλώ!! Είμαι ένας άντρας!!! Το ποιον αγαπώ είναι η προσωπική μου ζωή».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κρύφτηκε κάτω από το πλυντήριο πιάτων
Το περιστατικό προκάλεσε την προσοχή των αρχών
Τα βίντεό της στο Tik Tok έγιναν viral με ανάμεικτες αντιδράσεις
Η ερώτηση που του έκανε στην πλατεία Αριστοτέλους
Η ιδιοκτήτρια καταγγέλλει ότι ο Ρεμί έχει αλλάξει συμπεριφορά μετά τον περιορισμό στο σπίτι
Ποιες ήταν οι συνταγές που αναζήτησαν περισσότερο
To βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Παρά τον χιουμοριστικό τόνο των σχολίων, το περιστατικό άνοιξε ξανά τη συζήτηση για την εξάρτηση από τα smartphones
Τολμάς να κάνεις με τον / τη σύντροφό σου αυτό το πραγματικά αθώο τεστ;
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Συνήλθε μετά από μερικές ώρες ύπνου
Η μετακόμιση και η στενή του σχέση με την Γκίλφοϊλ ενισχύουν τα σχετικά σενάρια
Στην εκπομπή εμφανίστηκαν οι δυο αδελφές με ίδιο ντύσιμο μάλιστα
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Η Λιάν Χοκς αποφάσισε να μοιραστεί το πώς είναι να χάνεις το ίδιο σου το πρόσωπο
Το μυστήριο των ζημιών λύθηκε
Γιατί χρήστες στο ίντερνετ της έδωσαν...νέο τίτλο μετά το Thanksgiving
Η σπουδαία ερμηνεύτρια και ο παρουσιαστής τραγούδησαν μαζί σε σόου της γαλλικής τηλεόρασης
Ακούστε τη νέα διαφήμιση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.