Trending Now

10 ανατριχιαστικά γεγονότα του 2016

Φαντάσματα, πνεύματα και φανταστικοί φίλοι από την κόλαση. Ήταν μια χρονιά περίεργη.

christiperri.jpg
Κρίστυ Περρή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
334465-694187.jpg

Το 2016 ήταν κατά κοινή ομολογία μία από τις χειρότερες χρονιές που έχουμε βιώσει ως ανθρωπότητα. Για να μας το δώσει να το καταλάβουμε ακόμα περισσότερο, η ιστοσελίδα του Buzzfeed ζήτησε από τους αναγνώστες της να περιγράψουν τα πιο περίεργα και εξωπραγματικά γεγονότα που τους συνέβησαν μέσα σε αυτούς τους 12 μήνες από την κόλαση και στην συνέχεια η συντακτική ομάδα επέλεξε τις πιο τρομακτικές συμμετοχές. Ας δούμε:

Το κορίτσι με τα άσπρα

"Ξύπνησα μία νύχτα για να πάω στην τουαλέτα και έστελνα μηνύματα από το κινητό μου. Ξαφνικά έπεσα πάνω σε ένα κορίτσι με άσπρο φόρεμα. Μέσα στην νύστα μου, δεν κοίταξα καν ποιος ήταν και είπα απλώς συγγνώμη. Μετά από λίγο όμως θυμήθηκα πως ήμουν μόνη στο σπίτι και όχι στο σχολείο μου. Την επόμενη ημέρα όταν ήρθε το αγόρι μου να με πάρει με το αμάξι με ρώτησε γιατί τον κοιτούσα από το παράθυρο και γιατί δεν φορούσα πια το άσπρο μου φόρεμα. Ούτε καν έχω άσπρο φόρεμα στην ντουλάπα!"

Το μόνιτορ του μωρού

"Ανοίξαμε το μόνιτορ της κόρης μας ένα βράδυ και είδαμε ξαφνικά αυτό. Συνήθως τοποθετούμε την κάμερα στην δική της κατεύθυνση αλλά δεν μπορεί να κοιμηθεί όταν το καταλαβαίνει και έτσι της αλλάξαμε θέση. Το παιδί πάντα πέφτει για ύπνο μιλώντας σε κάποιον, εμείς νομίζαμε ότι μιλάει στον εαυτό της αλλά τελευταία φοβόμαστε πως κάτι άλλο συμβαίνει."

Ο φανταστικός φίλος με το ένα χέρι

"Όταν ρώτησα την αδερφή μου να μου περιγράψει τον φανταστικό της φίλο μου είπε ότι κάθεται στο κρεβάτι της και περιμένει την μαμά του. Δεν μπορεί να πάει μόνος του στο σπίτι γιατί το χέρι του είναι σπασμένο επειδή η μαμά του τον πάτησε με το αυτοκίνητο όταν ζωγράφιζε την άσφαλτο με κιμωλία. Για αυτό κλαίει συνέχεια επειδή δεν του αρέσει που είναι νεκρός."

Το χαστούκι

"Για πλάκα μία μέρα εγώ και οι φίλοι μου αρχίσαμε να παίζουμε με ένα ouija board. Δεν πιστεύω καθόλου σε αυτά και έτσι ζητούσα από τα πνεύματα να κάνουν περισσότερα πράγματα για να μου αποδείξουν πως είναι αληθινά, όπως να με σκουντήξουν στον ώμο. Μετά από λίγο ένιωσα κάτι να με πονάει και να με τσούζει και όταν σηκώθηκα είδα πως ο ώμος μου είχε ερεθιστεί σαν να μου είχες ρίξει χαστούκι."

Η παιδική διαίσθηση

"Έκανα baby sitting στην κόρη των φίλων μου και ξαφνικά με κοίταξε και ψιθύρισε πως δεν είμαστε μόνοι μας στο σπίτι."

Η τηλεόραση

"Επισκέφτηκα την οικογένεια του αδερφού μου και αποκοιμήθηκα στο σαλόνι με την μικρή ανιψιά μου όταν ξαφνικά στην μέση της νύχτας η τηλεόραση άνοιξε από μόνη της, με μεγάλη ένταση. Η ανιψιά μου σηκώθηκε γρήγορα να την κλείσει και όταν την ρώτησα πως το ήξερε πως θα γίνει αυτό, απάντησε ήρεμα πως την ανοίγουν κάθε μέρα τέτοια ώρα και έπεσε πάλι για ύπνο."

Τα όνειρα

"Το αγόρι μου και εγώ ξυπνήσαμε την ίδια στιγμή πανικόβλητοι. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα μία κορνίζα που είχα κρεμάσει στον τοίχο έπεσε στο πάτωμα και έγινε θρύψαλα ενώ εγώ διηγούμουν τον εφιάλτη που έβλεπα ότι κάποιος τον μαχαίρωνε. Το αγόρι μου φρίκαρε και μου είπε πως έβλεπε ακριβώς το ίδιο όνειρο αλλά κάποιος μαχαίρωνε εμένα. Την ίδια στιγμή, ακούσαμε τις φωνές της μαμάς μου από τον κάτω όροφο να ουρλιάζει και να φωνάζει το όνομά μου. Το πιο αξιοπερίεργο είναι ότι η μαμά μου μένει στην Αγγλία και εγώ στην Καλιφόρνια και το σπίτι ήταν άδειο εκτός από εμάς τους δύο."

Το κοριτσάκι

"Πήρα αυτήν την φωτογραφία κατά την διάρκεια μίας ξενάγησης στο σανατόριο του Waverly Hills στο Kentucky. Το ορκίζομαι πως δεν βρισκόταν κανείς εκεί όταν τραβούσα."

Το τηλέφωνο

"Ο φίλος μου και εγώ αρχίσαμε να παίζουμε με ένα ouija board σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού μου όταν ξαφνικά άρχισαν να πατιούνται τα κουμπιά του ασύρματου τηλεφώνου, σαν να τα πατούσε κάποιος ή κάτι γινόταν με την άλλη γραμμή. Μετά από μερικές μέρες ενώ έβλεπα τηλεόραση άκουσα τον ίδιο ήχο από το τηλέφωνο και το βράδυ ένιωσα δύο χέρια να με ταρακουνάν στον ύπνο μου ενώ κάποιος σιγοτραγουδούσε. Μετακόμισα."

Προστασία

"Ένα βράδυ ο γιος μου ήρθε να κοιμηθεί στο κρεβάτι μου γιατί ήθελε να με προστατέψει από τα φωτεινά μάτια που είχα από πάνω μου και τα έβλεπε μέσα στο σκοτάδι."

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.