Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 417

Μυρτώ, θέλω να σε ρωτήσω κάτι σοβαρά...

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 417
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31352-70561.jpg

Μυρτώ, θέλω να σε ρωτήσω κάτι σοβαρά. Αν πας σε ένα ξενοδοχείο με ένα παλικάρι σήμερα, το 2012, ποιος πληρώνει; Ο άντρας ή μισά μισά;  Λίτσα

Θέλετε να πείτε ότι το παλικάρι σάς ζήτησε να πληρώσετε τα μισά; Και αν ναι, πότε; Πριν ή μετά την πράξη; Στο δωμάτιο, στο δρόμο ή μήπως στο ταμείο του ξενοδοχείου; Και τι σας είπε, «δώσ’ μου 25 ευρώ να μοιραστούμε το πήδημα»; Και αν σας τα ζήτησε πριν, συγχωρέστε μου την αδιακρισία – πεθαίνω να μάθω: καταφέρατε όντως να πάτε μαζί του στον Παράδεισο;  

Υ.Γ. Έλεος. Αν αποδώσουμε στην κρίση ακόμη και την ποιότητα του σεξ, καλύτερα να βάλουμε τάπα.


Μυρτώ μου, ήμασταν φίλες, σπουδάζουμε εξωτερικό, σε διαφορετικές πόλεις! Με φιλοξένησε μια νύχτα σπίτι της, μου την έπεσε, ήμασταν και λίγο του ποτού, έγινεεε! Μετά μου είπε να μην επηρεάσει τη φιλία μας, όμως όποτε μεθούσε μου έστελνε μηνύματα, μου ’κανε παράπονα ότι δεν της έδινα σημασία όταν ερχόταν στην πόλη μου. Όταν πήγα εγώ σ’ εκείνη, μου είπε ότι με βλέπει ως φίλη και τέλος. Εντέλει, δεν μου μιλά τώρα (της είπα ότι τη βλέπω διαφορετικά πια και όταν μέθυσα το είπα σε μια φίλη μας). Α και να συμπληρώσω ότι, όταν έγινε το μεταξύ μας, τσακώθηκε και με το φίλο της, έκλαιγε, μου ’λεγε πόσο άσχημα της φερόταν – ισχύει. Τώρα, όλα μέλι γάλα μεταξύ τους! Τεράστια δύναμη έχουν τελικά οι τύψεις! Εγώ τι να κάνω, που μου προέκυψαν κάτι παραπάνω συναισθήματα;

P.S. Δεν με νοιάζει να το δημοσιεύσεις, να μου απαντήσεις με νοιάζει! Και μη μου πεις να μη δώσω σημασία και τέτοια, μας τα ’παν κι άλλοι!

Δείτε το με αλτρουιστικό βλέμμα. Συμβάλατε στο να σωθεί μια σχέση – έστω και άλλων. Λίγο είναι αυτό; Κάνατε μια καλή πράξη και είναι βέβαιο ότι εν όψει Χριστουγέννων θα ανταμειφθείτε. Έρχεται ο Αϊ-Βασίλης με το σάκο φορτωμένο δώρα. Χο Χο Χο!

Υ.Γ. 1 Σοβαρά τώρα, τι περιμένατε από μια τόσο μπερδεμένη ψυχή; Ακόμα κι αν υπάρχει περίπτωση επαναπροσέγγισης ή ό,τι άλλο, θα χρειαστεί πολύς χρόνος γι’ αυτό, σας προτείνω να εξαφανιστείτε τελείως από τη ζωή της μέχρι να σας αναζητήσει εκείνη.

Υ.Γ. 2 Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι οι τύψεις που έπαιξαν ρόλο αλλά το άγχος της, καθώς ανακάλυψε μια πλευρά της που ίσως θεωρεί «επικίνδυνη».


Τι σκατά θέλουν πια οι άντρες; Γίνομαι σκύλα, δεν τους αρέσει. Το παίζω γλυκιά πεταλουδίτσα, αθώο χαμομηλάκι, πάλι δεν τους αρέσει. Στη μία περίπτωση σου λένε «ψάχνω κάτι free» και στην άλλη περίπτωση σου λένε «δεν μου κάνεις, δεν θέλω σχέση». Ε, τι στο διάολο πρέπει να κάνει πλέον μια κοπέλα για να είναι με κάποιον; Λέω οκ, άραξε, 24 είσαι. Κάποια στιγμή θα έρθει και για σένα η καλή! Δεν το βλέπω, όμως, γιατί έχω δοκιμάσει διάφορες ηλικίες από 25 έως και 38 και όλοι είναι στην καρακοσμάρα τους! Και στην τελική νομίζω ότι φταίμε εμείς, οι ίδιες οι γυναίκες, που οι άντρες έγιναν έτσι... τα δίνουμε όλα τόσο απλόχερα και την είδαν ιστορία οι κύριοι, Μυρτώ μου. Κατάλαβες; Και να πεις ότι ήταν πρόβλημα των στρέιτ, να πω εντάξει. Αλλά και οι γκέι φίλοι μου το ίδιο πρόβλημα έχουν! Πάλι μόνη μου θα βγάλω το ρομαντικό χριστουγεννιάτικο ΠΣΚ στο Ναύπλιο (πρέπει να με έχουν περάσει για πολύ βαρεμένη εκεί πέρα)! Τ

Είναι ανάγκη να το παίζετε κάτι για να τους αρέσετε; Έτσι κι αλλιώς η μάχη είναι χαμένη, όταν ο άλλος δεν θέλει να κάνει σχέση. Που πάει να πει ότι ίσως στην αρχή γοητευτεί από τη γλυκιά πεταλουδίτσα ή τη σέξι σκύλα, όμως αποκλείεται αυτό να παίξει καθοριστικό ρόλο σε βάθος χρόνου. Αργά ή γρήγορα ο μάγκας θα σαλπάρει – άρα, γιατί να μπαίνετε στον κόπο; Και στο κάτω κάτω, οκ, άραξε, 24 είσαι. Κάποια στιγμή θα έρθει και για σένα η καλή.

Υ.Γ. 1 Που όμως δεν σημαίνει ότι θα κρατήσει για πάντα.

Υ.Γ. 2 Για την ακρίβεια, δεν πρόκειται για ενικό. Θα έρθουν διάφορες «καλές» – δυστυχώς ή ευτυχώς.


Μυρτώ, φοβάμαι ότι δεν θα ξαναερωτευτώ ποτέ, όπως ερωτεύτηκα τότε. Φοβάμαι ότι δεν θα ξαναερωτευτώ κανέναν, όπως ερωτεύτηκα εκείνον. Και δεν θα ξαναπονέσω, όπως πόνεσα. Γ.

Να κάνετε το σταυρό σας, τέκνον μου. Οι τρελοί έρωτες συνήθως σετάρονται με τρελό πόνο, οπότε, ναι, δε θα ξαναερωτευτούμε όπως τότε – όχι γιατί δεν έχουμε πια την ικανότητα, αλλά γιατί αυτοπροστατευόμαστε και πάρα πολύ καλά κάνουμε, θερμά συγχαρητήρια μας δίνω.


Μυρτώ μου, έχω πρόβλημα, το τζάκι μου καπνίζει. Τι να κάνω για να το σταματήσω;

Να του πείτε ότι θα πάθει καρκίνο.


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη "Μίλα μου βρώμικα".

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ