Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 408

Λοιπόν, είναι χωρισμένος με μικρό παιδί, είμαι χωρισμένη με μικρό παιδί.

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 408
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
27373-60005.jpg

Λοιπόν, είναι χωρισμένος με μικρό παιδί, είμαι χωρισμένη με μικρό παιδί. Ζούμε σχεδόν όλη την εβδομάδα μαζί με τα παιδιά μας (έχουμε την κηδεμονία), γιατί τα λατρεύουμε. Μέχρι τώρα και οι δύο κάναμε σχέσεις κυρίως σεξουαλικές, γιατί δεν θέλαμε περίεργες καταστάσεις λόγω παιδιών και γιατί δεν είχαμε και ελεύθερο χρόνο για μια κανονική σχέση. Ήμασταν ικανοποιημένοι και οι δύο. Γνωριστήκαμε από site γνωριμιών και αμέσως κολλήσαμε, χωρίς να το παραδεχόμαστε βέβαια δυνατά (ανασφάλειες και φόβοι λόγω της κατάστασης και των πρόσφατων απογοητεύσεων). Το πρώτο μας φιλί ήταν ηλεκτρικό, το σεξ μας είναι καταπληκτικό – τόσο καταπληκτικό, που μόνο αυτό να είχαμε δεν θα ήθελα να χωρίσουμε. Όμως είμαι ερωτευμένη και θέλω κι άλλα πολλά, αυτά τα χαζά που μας μεγάλωσαν να θέλουμε. Κι αυτός δεν θέλει να είμαστε fuck bodies, με φροντίζει, θέλει να βγαίνουμε πάντα έξω, δεν θέλει να συναντιόμαστε σπίτι για κρεβάτι, μου λέει ότι έχει κολλήσει μαζί μου και ότι με σκέφτεται όλη μέρα. Εγώ όμως του είπα μια μέρα μεθυσμένη πολύ: «Αν δεν είχαμε τα παιδιά θα σε είχα ήδη παντρευτεί». Τι το ήθελα το δεύτερο καραφάκι; Όχι, δεν λάκισε με γοργό βηματισμό, εδώ είναι ακόμα, απλά κάνει πως δεν το άκουσε νομίζω...

Με θέλει, το νιώθω, το σεξ τον τρελαίνει και αυτόν, μου λούζει τα μαλλιά όταν κάνουμε μπάνιο, αλλά δεν λέει το στόμα του τίποτα. Κι εγώ είμαι πολυλογού και μου φεύγουν πολλά λόγια για αγάπες και μέλια και το τραγικό για... γάμους. Να το βουλώσω;

Γιατί να το βουλώσετε, καλέ; Μια χαρά το πάτε. Σας προτείνω μάλιστα το εξής: όταν κάνετε μπάνιο μαζί και εκείνος σας λούζει τα μαλλιά, εσείς να ξεφυλλίζετε το τελευταίο τεύχος του περιοδικού «ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ».  Αν δεν αντιδράσει, αρχίστε τη μουρμούρα στο κρεβάτι, βασανίστε τον γκρινιάζοντας όλη νύχτα και συνεχίστε το πρωί με μούτρα ως το πάτωμα. Όταν εξαφανιστεί για καμιά βδομάδα και μετά λάβετε κάρτα από τη Γουαδελούπη, μη στεναχωρηθείτε. Ήταν απλώς ένας ακόμη μαλάκας που φοβόταν τη δέσμευση.

Υ.Γ. 1 Μα πάτε καλά; Έχετε έναν άντρα που μόλις βγήκε από ένα γάμο. Ο άντρας αυτός σας θέλει, σας φροντίζει και σας σκέφτεται όλη τη μέρα. Τι παραπάνω δήλωση αγάπης χρειάζεστε; Αν εσείς ήσασταν ολιγόλογη κι εκείνος πολυλογάς, θα ίσχυε το ίδιο; Δηλαδή, θα συνεχίζατε να λέτε τέτοια άκυρα; Αν όντως λοιπόν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου, σας απαντώ ΝΑΙ, ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ και να σταματήσετε να καταστρέφετε το υπέροχο κλίμα της σχέσης σας. Εννοώ, φυσικά, αυτές τις μαλακίες που λέτε στον άνθρωπο για γάμους και πουρνάρια. Κατά τα άλλα, οι γλύκες και τα μέλια μια χαρά μου φαίνονται. Όσο για το παραπάνω καραφάκι και τη δήλωση που κάνατε, δεν θα μου φαινόταν βλακεία αν δεν εξακολουθούσε το γαμήλιο μπίρι μπίρι τις επόμενες μέρες.

Υ.Γ. 2  Σόρι κιόλας, δεν σας έφτασε ο πρώτος γάμος και θέλετε και δεύτερο; Και οκ, την πρώτη φορά που παντρευτήκατε προφανώς είχατε το στόχο της οικογένειας – την οποία και κάνατε. Τώρα; Επίσης, τι σημαίνει «αν δεν είχαμε παιδιά»; Ήδη τοποθετήσατε μόνη σας ένα εμπόδιο που για τον άλλο μπορεί να μην είναι πρόβλημα.

Υ.Γ. 3 Και μη σκεφτείτε ότι μιλάω από άλλη θέση ζωής και πεποιθήσεων. Αντιθέτως. Έχω πολλάκις δηλητηριάσει αγάπες, ζητώντας πράγματα που ούτε εγώ ήξερα αν τα θέλω πραγματικά, μόνο και μόνο γιατί ήθελα να τα θέλει ο άλλος. Θα ήμουν λοιπόν υποκρίτρια, αν έλεγα ότι δεν σας καταλαβαίνω. Η απόφαση ενός άντρα να παντρευτεί έχει να κάνει με κάτι που εμείς μεταφράζουμε πολύ πολύ ρομαντικά.

Υ.Γ. 4 Εξάλλου η ζωή μόνη της φέρνει αυτά που έχει ανάγκη ο καθένας μας, οπότε συνεχίστε τα λουσίματα και βγάλτε το σκασμό.

Ρε Μυρτώ, είμαι 31 και είναι 25. Εργάζομαι 65 ώρες την εβδομάδα, εργάζεται 40 (τις 30 ώρες ξύνεται) και τον τελευταίο καιρό παθαίνει επαναλαμβανόμενες κρίσεις γιατί δεν το κάνουμε κάθε μέρα (Αιγόκερως αυτός) και το κάνουμε μόνο  δύο φορές την εβδομάδα (Ιχθύς εγώ) και έχουμε φτάσει στα πρόθυρα του χωρισμού. Πες, σε παρακαλώ, ποιος από τους δύο ζει σε άλλο πλανήτη, γιατί εγώ κοντεύω να τρελαθώ. Κάνω τόσο πολύ λάθος; Πόσο κουράγιο μπορεί να έχει μια γυναίκα μετά από δώδεκα ώρες δουλειά να μεταμορφωθεί σε φλογερή και παθιασμένη ερωμένη; Ανώνυμη

(μετά από 13 ώρες δουλειάς δεν έχω φαντασία για να βρω ψευδώνυμο)

Τι να σας κάνω; Έτσι είμαστε εμείς οι Αιγόκεροι – μες στο πάθος και τη φλόγα. Γιατί δεν βρίσκετε ένα Καρκινάκι να κάνετε τη δουλειά σας;

Υ.Γ. 1 Σοβαρά τώρα. Δεν έχει σημασία ποιος ζει σε άλλο πλανήτη, αλλά πόσο μπορεί να δει τον άλλο έστω κι από τον πλανήτη του. Κοινώς, συζητήστε και εξηγήστε.

Υ.Γ. 2 Δυστυχώς για σας, πάντως, ένα αγόρι 25 χρονών που ξύνεται 30 ώρες την εβδομάδα, είναι κάπως δύσκολο να καταλάβει τις πραγματικές συνθήκες της ζωής σας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ