Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 345

Αγαπημένη Μυρτώ, μ’ αρέσει να μιλάω βρώμικα. Είμαι υπέρ του legalize it και ενώ η χώρα μας είναι τόσο όμορφη, μου τη δίνει η νοοτροπία της και αυτά τα ελληνικά μυαλουδάκια. Ξεκολλήστε!

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 345
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14070-31522.jpg

Αγαπημένη Μυρτώ, μ’ αρέσει να μιλάω βρώμικα. Είμαι υπέρ του legalize it και ενώ η χώρα μας είναι τόσο όμορφη, μου τη δίνει η νοοτροπία της και αυτά τα ελληνικά μυαλουδάκια. Ξεκολλήστε! Είμαι 28 χρονών γαϊδάρα και αγαπώ τους άντρες, πέρα από το ότι είναι καραμαλάκες. Γουστάρω τους καμένους και «κακούς» τύπους και ας μην είναι για πολλά. Μου τη δίνουν οι ψωνάρες, και αυτή η μόδα που ξυρίζουν οι άντρες το σώμα τους... Τζίζας, ειδικά αυτή η ξυρισμένη γαμπούλα. Έρχεται και καλοκαίρι... μπρρρρ πάλι τα ματάκια μου θα αντικρίσουν φρίκη.

Τέσπα, γούστα είναι αυτά! Μυρτώ είμαι καψούρα με ένα τυπάκι όλα τα λεφτά λουλούδια! Ψαγμένος μουσικά σαν και μένα, στο κρεβάτι γίνεται χαμός, έχει μυαλό ξυράφι, το καμένο, άκυρο, καυστικό χιούμορ που μ’ αρέσει, ματάρες και χειλάρες. Είναι Σκορπιός και, βασικότερο, φιλιόμαστε και γίνεται της χημείας το κάγκελο. Είναι γκομενιάρης, γαμώ το φελέκι του, και με έχει κλάσει για τα καλά… Εξαφανιζόλ! Στάνταρ έχει βρει γκόμενα. Γι’ αυτό και εγώ έχω πάρει τα πάνω μου (αφού είχα πάρει τα κάτω μου) και λέω δεν γαμιέσαι, ρε τεντιμπόι, που θα σκάσω! Χέστηκα! (Μερικές φορές, όπως τώρα, μου σκάει στο μυαλό). Αλλά, ρε συ, λίγη αυτοεκτίμηση! Ποιος είναι στην τελική, ο Κανάκης; (Γαμώ τους γκόμενους ο Κανάκης, έτσι;). Anyway. Κάτσε να μου έρθεις πάλι... Στη φυλάω! Ανυπομονώ την πρώτη στιγμή που θα ξαπλώσω στην πετσέτα, οι ακτίνες του ηλίου θα χαϊδεύουν το κορμί μου, θα κοιτάω τη θάλασσα μπροστά μου και θα καπνίζω πίνοντας παγωμένο φρέντο! Και ποιος τον χέζει τότε! ( Έτσι λέω).

- Πριγκίπισσα Σίσσυ

Η πριγκιπική σας φρασεολογία επαληθεύει το γεγονός ότι ο θεσμός της μοναρχίας έχει πάρει την κάτω βόλτα.

 

Υ.Γ.1 Μια και πιάσαμε τα πριγκιπικά, αυτός ο Ουίλιαμ γιατί δεν πήγε να βάλει λίγο μαλλί που έκανε γάμο υπερθέαμα με κεφάλι κουρούπι; 

Υ.Γ.2 Όσο για το θέμα σας, ελάτε τώρα, συνέλθετε. Ο άνθρωπος που ερωτευτήκατε είναι Σκορπιός. Σκορπιός. Σκο-ρπιός. Τέλος.

»Μυρτώ μου, σχεδόν ένα χρόνο μετά το πρώτο μου email, όπου λίγο πολύ δήλωνα την απέχθειά μου για άντρες συγκεκριμένης προελεύσεως (αλλά ας μη γελιόμαστε, έκανα μια εν τω βάθει γενίκευση και αναφερόμουν σε όλους), και έχοντας λύσει το γκομενικό μου με τον πιο υπέροχο άντρα και καλύτερό μου φίλο, αναρωτιέμαι τι έχω πάθει και αναλώνω την καθημερινότητά μου σκεπτόμενη τις δήθεν φίλες μου, που μόλις βρήκα αγόρι άρχισαν να αλληλοαποκαλούνται «αγάπη μου» και «μωρό μου», λίγο πριν μου δηλώσουν ότι δεν μπορούν να είναι κοντά μου γιατί έχω τώρα προτεραιότητα το boyfriend (στο οποίο λέγανε «γιατί δεν τα ’φτιαξες με την τάδε συμφοιτήτριά σου που σε ήθελε;» μπροστά μου!), καθώς και τους δήθεν φίλους που με εξόρισαν από την παρέα επειδή ένας από αυτούς (συμπλεγματικό θα τον χαρακτήριζα) με γούσταρε πριν από 6 χρόνια και δεν μπορεί να χωνέψει ακόμα τη χυλόπιτα; Γιατί δεν ασχολούμαι μόνο με αυτά που αξίζουν, χαλιέμαι και κλαίω διερωτώμενη «πόση μ@@κία βαράει ο κόσμος;» (μήπως γενικεύω ξανά επικινδύνως;). Δώσε μου μια ιδέα για να ασχολούμαι με τις δουλειές μου απερίσπαστη (όχι τη λοβοτομή, παρακαλώ!). Φιλιά!

- (Ελπίζω) η τελευταία χαζή που πληγώνεται από ψευτοφιλίες 

Τη φιλία τη φανερώνει ο χρόνος. Μπορεί οι τύπισσες να είναι ένα μαλακισμένο, ευκαιριακό παρεάκι – οπότε ας το πάρει ο αέρας να τελειώνουμε.  Ή μπορεί όντως να είναι φίλες που απλώς λύσσαξαν γιατί ενδεχομένως ζήλεψαν, είναι μόνες τους, νιώθουν ότι αλλάζουν οι ισορροπίες και ίσως χάνουν κάτι πολύτιμο γι’ αυτές: τη «μυστική κοριτσίστικη συμμαχία». Άλλο αν το εξέφρασαν μ’ αυτό τον άκυρο, αδέξιο τρόπο. Τι να πω, εσείς ξέρετε καλύτερα το ειδικό βάρος της κάθε σχέσης σας.

 

Υ.Γ.1 Αυτόν με τη χυλόπιτα, αφήστε τον, ανήκει μάλλον στην κατηγορία των βαριά πληγωμένων. Άρα, επιείκεια…

Υ.Γ.2 Τι καλοσύνη είναι αυτή που με έπιασε βραδιάτικο; Σε λίγο θα βγω στα φανάρια και θα περνάω γέρους απ’ το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο.

»Μυρτώ, άσε τους Τζέιμς Φράνκο και Τζέσικα Άλμπα και κοίτα να βρεις τίποτα καλούς ηθοποιούς από Ελλάδα και να κάνεις κανένα σοβαρό σίριαλ να βλέπει ο κόσμος, γιατί δεν σε βλέπω καλά. Πάντως στη Music Voice δεν βλέπω να αναφέρουν το «All you need is now» των Duran. Τι έγινε, ρε παλικάρια; Κύριε Μηλάτο; Κύριε Μάκη; Επανέρχομαι στο θέμα των σχέσεων. Μυρτώ, είμαι από το 2008 χωρίς γυναίκα. Πού την πάτε τη δουλειά; Και στο Badoo δεν βλέπω φως. Πεθαμένες τις βλέπω. Για βάλε τάξη. Σε παρακαλώ...

- Ένας μικρός και ανόητος Duranobios 

Ναι, θα βγω από Δευτέρα με τη βίτσα γιατί πολύ λάσκα σάς άφησα και κοντεύετε να μου κάνετε τη στήλη πλατωνικό συμπόσιο. Για μαζευτείτε λίγο από τις οθόνες των pcs και αρχίστε να ανασύρετε από μέσα σας καμιά  σωματική, συνταρακτική , ανοιξιάτικη πυρκαγιά. Μετά, βλέπουμε.   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ