Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 337

Αγαπημένη Μυρτώ, σου γράφω για ένα θέμα που πιστεύω ότι απασχολεί πολλούς άντρες στην ερωτική τους ζωή. Αυτό το θέμα είναι η γλώσσα.

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 337
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
12862-29138.jpg

Αγαπημένη Μυρτώ, σου γράφω για ένα θέμα που πιστεύω ότι απασχολεί πολλούς άντρες (άσχετα αν δεν το λένε ή δεν το παραδέχονται) στην ερωτική τους ζωή. Αυτό το θέμα είναι η γλώσσα (χαχαχα!, όχι το ψάρι, η δικιά μου) που το κορίτσι τη θέλει χαμηλά στο κέντρο (…) και εγώ σόρι αλλά δεν το’ χω καθόλου, αλλά καθόλου και με τίποτα. Σιχαίνομαι. Ό,τι άλλο γουστάρει να το κάνω. Θέλει χάδια; Οk. Θέλει παιχνίδια; Θέλει γλειψίματα; Οk. Αλλά όχι εκεί κάτω. Δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό, πώς το λένε δεν με kaulwnei και τέλος πάντων να σου πω κάτι; Ξέρω να χρησιμοποιώ και να αξιοποιώ το πέος μου πολύ καλύτερα από τη γλώσσα μου. Κανένας δεν μπορεί να επιβάλει στον άλλον πράγματα που δεν του αρέσουν και δεν τα γουστάρει. Και να σου πω και κάτι άλλο; Ξέρεις πολλούς άντρες που να γουστάρουν να το κάνουν; Γιατί εγώ όχι. Από τους πέντε κολλητούς, μόνο ο ένας το κάνει και το γουστάρει, οι άλλοι δύο το κάνουν για χάρη της γκόμενάς τους και οι δυο τελευταίοι λένε όχι και δεν το συζητάνε. Πώς να γίνει τώρα δηλαδή;

- Μ.Χ

Υ.Γ. Και μη μου πεις τίποτα φεμινιστικές μαλακίες για το άλλο (ξέρεις ποιο, το αντίστοιχο), γιατί για σας δεν είναι το ίδιο. Σε σας είναι πιο εύκολο και πιο συνηθισμένο και αν δεν θες μην το παραδεχτείς.

Πιο εύκολο δεν ξέρω. Πιο συνηθισμένο, σίγουρα – αν κρίνω από τις ιστορίες που ακούω και ζω. Γι’ αυτό και το αυχενικό παίζει δυνατά στα γυναικεία κοινά.

Υ.Γ. Αν δεν σας αρέσει να το κάνετε, μην το κάνετε. Είναι απλό, δικαίωμά σας. Επίσης δικαίωμά μου να θεωρώ απωθητικό και χωρίς ενδιαφέρον έναν άντρα που όπως λέτε «σιχαίνεται» και που η οικειότητά του με το γυναικείο σώμα περιορίζεται στη χρήση του πέους του.

»Μυρτώ, γίνεται να ταιριάξουν δύο τελείως διαφορετικά άτομα; Όταν ο ένας δουλεύει από τις 7 το πρωί και η άλλη τρώει τα λεφτά του μπαμπά της και νομίζει ότι κρίση είναι ένα τραγούδι του Μακρόπουλου; Όταν ο ένας βλέπει ειδήσεις από τη ΝΕΤ και η άλλη αλλάζει το κανάλι να δει από το ΣΤΑΡ «που τα λέει πιο ωραία»; Όταν ο ένας αναρωτιέται για τους λόγους που οδήγησαν τον Καντάφι να μεταμορφωθεί σε ψυχωτικό δικτάτορα και η άλλη αναρωτιέται αν έχουν χαμάμ στη Λιβύη; Αλλά όταν ο έρωτας μοιάζει με πυροτέχνημα που σκάει μέσα στο κεφάλι και των δύο, τότε τι κάνεις; Και όταν εκείνη τελικά αποφασίζει και λέει «δεν ταιριάζουμε, ας χωρίσουμε» και ξέρεις ότι έχει δίκιο, τότε τι λες;

«Φίλα με ακόμα. Όλα τ’ άλλα ηχούν μακρινά…»

Υ.Γ.1 Παρασύρθηκα από τα δικά σας χειμαρρώδη λόγια, από το συναισθηματικό του χαρακτήρα μου και από τον άνεμο που χτυπάει στα τζάμια. Και μ’ όλα αυτά ξέχασα να σας ρωτήσω: καλά να προτιμάει Star, δικαίωμά της, βαριέται, οk. Άντε, να μην παίρνει και χαμπάρι από κρίση γιατί δεν δουλεύει. Αλλά ΧΑΜΑΜ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ; ΧΑΜΑΜ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ; Με την Πάστα Φλώρα τα ’χετε;

»Καλή χρονιά Μυρτώ, αυτό το έτος να σου φέρει και τον πρώτο σου οργασμό. Κρίμα που ο Καραμανλής απομονώθηκε. Πράσινη δάδα; Οδός Συγγρού; Συμφοιτητές στο ίδιο δωμάτιο με τον Γιωργάκη; Όχι δεν θα πάρω, ευχαριστώ.                 

- Βασίλης Ρήγας, Σαλονίκη

Το πέος κλαίγανε.

Υ.Γ. 1 Οι λόγοι της μελαγχολικής σας διάθεσης είναι απολύτως κατανοητοί. Συνδυαστικά δε με την ατμόσφαιρα χαρμολύπης που αποπνέει η παραθαλάσσια πόλη σας, φαντάζομαι σε τι χάλι βρίσκεστε. Αναθαρρήστε, όμως. Έχετε δήμαρχο τον πιο γοητευτικό Έλληνα. Ξεπεράσατε, δηλαδή, τον εαυτό σας.

Υ.Γ. 2 Η Συγγρού δεν είναι οδός. Μη λέτε ό,τι να ’ναι, θα μας πάρουν με τις πέτρες.

Υ.Γ. 3 Σας ανταποδίδω τις ευχές – για κάποιο μυστηριώδη λόγο νιώθω ότι η δική σας ανάγκη είναι κατεπείγουσα.

»Είμαι μια περήφανη λεσβία, σεξουαλικά ενεργή επί δέκα χρόνια συνεχώς, χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση από τις προτιμήσεις και τις επιλογές μου. Και τώρα ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση, με φτιάχνουν οι άντρες. Και δεν έχω πάει με κανέναν. Και είμαι 38. H-E-L-P.

Ζουν ανάμεσά μας.

»Μαλάκα, το πήρες χαμπάρι; Η Ελλάδα καταρρέει σαν τη Μανωλίδου και εσύ με ρωτάς πότε θα ζήσουμε μαζί! Μυρτώ, σε παρακαλώ, δημοσίευσέ το μπας και συνέλθει η δικιά μου που τρελάθηκε ξαφνικά και θέλει να μετακομίσει σπίτι μου! Γιατί, κορίτσι μου; Τι σε έπιασε και θέλεις να μοιραστείς τη ζωή σου με αυτόν που λες ότι στη σπάει γιατί δεν έχει ούτε ένα ζευγάρι ίδιες κάλτσες; Μια χαρά δεν είμαστε όπως είμαστε;                    

- Άρης

Ε, άμα είναι να το δει δημοσιευμένο και να σωθείτε, ας κάνω την καλή πράξη της εβδομάδας.

Υ.Γ.1 Μπορεί πάντως να σας το ζητάει για λόγους οικονομίας. Ή για λόγους κάλτσας. Ηρεμήστε λοιπόν και μη σας πιάνει πανικός με την εξωφρενική, διαστημική, εντελώς παράλογη επιθυμία της.

Υ.Γ.2 Αποκαλείτε το κορίτσι σας «μαλάκα»; Τέλειο. Χαίρομαι τόσο κάθε φορά που ξετρυπώνω άλλον έναν από τους δυσεύρετους ρομαντικούς στην κυνική πόλη.

Υ.Γ.3 Η δε παρομοίωση με την Ελλάδα και τη Μανωλίδου σάς απογείωσε.

Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά, ή στο fax της A.V., ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη «Μίλα μου βρώμικα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ