Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 533

Για πες μου, ρε Μυρτώ πώς γίνεται να είσαι γκέι και μάλιστα συνειδητοποιημένος και ξαφνικά στα 26 να θέλεις να δοκιμάσεις με γυναίκα;

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 533
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
101323-226330.jpg

Για πες μου, ρε Μυρτώ πώς γίνεται να είσαι γκέι και μάλιστα συνειδητοποιημένος και ξαφνικά στα 26 να θέλεις να δοκιμάσεις με γυναίκα; Πώς γίνεται να εξομολογείσαι στον επίσης γκέι κολλητό σου (ναι, εγώ είμαι αυτός) ότι υπάρχει μέσα σου μια άλλη πλευρά που πιστεύεις ότι μπορεί να μην έχει εκφραστεί ακόμα και ενώ εξακολουθείς να πηγαίνεις με άντρες να λες ότι σε έλκει ξαφνικά μια γκόμενα και θες να την πηδήξεις; Να τρελαθώ τελείως δηλαδή;

Ε, o κολλητός του ψεκασμένου

Εσείς τι ζόρι τραβάτε; Δεν βλέπω να σας υποχρέωσε κανείς να πηδήξετε κάποιον που δεν θέλετε, εκτός αν φοβάστε ότι αυτό που έπαθε ο κολλητός σας είναι μεταδοτικό, όπως λ.χ. ο πνευμονιόκοκος. Αν ναι, ηρεμήστε. Έχει βγει αντιστρέιτ εμβόλιο, ειδικά για γκέι με άστατο ψυχισμό. Πρόκειται για το γνωστό «Εμβόλιο Κουκουρούκου».

Υ.Γ. Μ’ αρέσει κιόλας που ανήκετε σε μια «ανεξίθρησκη» φυλή με ελεύθερο πνεύμα, ανοιχτή στον πειραματισμό και στην επιθυμία.


Μυρτώ είμαι καψούρα (αλλά τέρμα κάγκελα) με τον πιο γοητευτικό άντρα που υπάρχει, τον πιο ωραίο τύπο, τον πιο κοιλαρά και καράφλα! Αν αναρωτιέσαι πώς γίνονται όλα μαζί, ένα θα σου πω: δεν υπάρχει γυναίκα στην πόλη μας (στην οποία και είναι στο δημοτικό συμβούλιο) που να μην έχει πέσει στη γοητεία του σαν ώριμο σύκο! Το θέμα μου είναι ότι είμαι η μόνη που δεν έχει πλησιάσει μέχρι στιγμής. Γιατί, ρε γμτ; Είμαι όμορφη (δεν το λέω εγώ), γλυκιά, έχω κόσμο που περιμένει αλλά του έχω δείξει ότι γουστάρω ξεκάθαρα. Στο κάτω κάτω μου ρίχνει και κοντά είκοσι χρόνια!

Μήπως είναι φίλος με τον παππού σας και διστάζει;

Υ.Γ. 1 Θέλετε να πείτε ότι υπάρχει κάπου ένας γοητευτικός κοιλαράς και φαλάκρας δημοτικός σύμβουλος που έχει πηδήξει όλη την πόλη; Πείτε μου κι άλλα, ανάβω τσιγάρο.

Υ.Γ. 2 Εντάξει εκτός από σας.


Αγαπητή Μυρτώ και αναγνώστριες της στήλης, έχω μια σοβαρή ερώτηση για σας: θα ήθελα να μάθω τι πιστεύετε για το προφυλακτικό; Από πόσο καιρό και μετά μπορεί κάποιος να σταματήσει να το χρησιμοποιεί όταν έχει σχέση; Εγώ 17 και ο δικός μου είναι 25, είμαστε μαζί 1 μήνα και επιμένει χωρίς προφυλακτικό. Δεν είναι ότι δεν θέλω αλλά δεν είμαι και σίγουρη γιατί μου φαίνεται ακόμα νωρίς.

Α.

Μόλις ανακάλυψα πού κολλάει η παροιμία «εδώ ο κόσμος καίγεται» και τα λοιπά.

Υ.Γ. 1 Αγαπητή φίλη έχετε μπερδευτεί. Η χρήση του προφυλακτικού δεν έχει σχέση με το πόσο καλά γνωριστήκαμε, τα ’παμε, τα βρήκαμε, συμφωνούμε σε πολλά, άντε πέτα το τώρα αυτό το σκατόπραμα να πάμε στο επόμενο στάδιο, γαμώ είμαστε. Άλλη είναι η προϋπόθεση, μαντέψτε, α γεια σου, οι αρρώστιες ντε. Οι οποίες φοβάμαι πως δεν υποχωρούν σιγά-σιγά με την εξέλιξη της σχέσης.

Υ.Γ. 2 Έτσι όπως το ξεκινήσατε νόμισα πως θα ρωτούσατε τι πιστεύουμε για το δημοψήφισμα.


Ρε συ Μυρτώ, γιατί οι άντρες που γράφουν στη στήλη σου είναι χαλαρουίτα, πάνε με τον άνεμο και δεν τους καίγεται καρφί παρά να ζήσουν τη ζωούλα τους, ενώ οι γυναίκες ξεροσταλιάζουν πάνω από ένα κινητό και περιμένουν πότε ο μαλάκας που επιλέξανε θα τους στείλει μήνυμα ή θα χωρίσει τη γυναίκα του και θα παρατήσει τα παιδιά του για την πάρτη τους; Πότε θα έρθει αυτή η γαμ**** στιγμή που δεν θα χρειαζόμαστε το φεμινισμό και το γυναικείο φύλο θα πλέει και αυτό ανέμελα στα πελάγη με προορισμό να περάσει καλά. Ρε γαμώτο, γυναίκες, ξυπνάτε. Πάρτε τα πάνω σας, δώστε σημασία στον εαυτό σας και στην προσωπικότητά σας και σταματήστε να έχετε ανάγκη από κάποιο μαλάκα για να αυτοπροοσδιοριστείτε και να υπάρξετε σε αυτόν τον πλανήτη. Μια χαρά μπορείτε και χωρίς τους μαλάκες, σας το εγγυώμαι! Και δεν εννοώ ότι δεν χρειαζόμαστε το αντρικό φύλο! Εννοώ ότι δεν χρειαζόμαστε τους μαλάκες, τους χειραγωγούς και τους ψευτόμαγκες.

Τι-Να-Πω

Υ.Γ. Στην κοπελιά του προηγούμενου τεύχους, ώρα να ξυπνήσει, να δει με τι μαλάκα έχει μπλέξει και να καταλάβει ότι ο ίδιος είναι άρχοντας, έχει την ερωμένη σε θέση σταντ μπάι (άλλα σε ασφαλές σημείο να μην αποτελεί κίνδυνο στην καθημερινότητα) και ζει και βασιλεύει χωρίς να θυσιάσει τίποτα. Αν ποτέ χωρίσει κοπελιά για την πάρτη σου, σου κάνω δώρο ταξιδάκι μετ’ επιστροφής για 10 μερούλες στο Σαν Φρανσίσκο.

Θέλω να χωρίσει να δω τι θα κάνετε με το δώρο που υποσχεθήκατε.

Υ.Γ. Άσχετο. Γιατί ειδικά στο Σαν Φρανσίσκο; Αν σας ζητήσει κάποιον άλλο προορισμό με το ίδιο μπάτζετ θα υπάρξει πρόβλημα;


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη Μίλα μου βρώμικα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ